Звездни компромати - Април'22

• 235 203
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 995
Психоложката не я ли определи като бордърлайн? Такива хора перфектно различават лошо от добро, едва ли ще успее да спечели с извинението, че диагнозата я е “накарала” да извърши всичко онова.
Психоложката я определи с бордърлайн разстройство, но каза, че Амбър пред нея си е измислила посттравматично разстройство, което след тестове и разговори психоложката установила, че тя няма.

# 1 996
Да, направи го и потвърди, че тя може да носи отговорност, защото много добре знае какво прави. Всичко което сме гледали в Gone girl, умножено по 100.

# 1 997
  • София
https://www.instagram.com/p/Cc15aK6sRgK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Маги Сидерова,далеч от представи за жена..😩

Светлана Гущерова май е родила,стори от болнична стая!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 11:03 от мамми

# 1 998
Хайде опит да отклоним темата от Амбър и Джони....

Алекс, Даниел, Николета и Ники / снимка от 2018/ Алекс колко е различнааа...
Скрит текст:

И да си припомним как изглеждаше Николета на младини.
Скрит текст:

Скрит текст:

за съжаление не ми идва на ум за друга БГ "звИзда" способна да отклони вниманието и да го привлече към себе си Grinning

# 1 999
Защо е трито сторито на Гущерова?! Интересно ми е този път какво име е измислила Satisfied

# 2 000
  • гр.Пловдив
Петканова не трябваше да си пипа носа,преди си беше екстра и със  супер запомящо се лице с каталожна красота от реклами и билбордове ..

Николетчето си е била хубава и преди,но явно не е по усмивките ..

# 2 001
Александра си е направила собствен Ютюб канал. Хак да му на Петканов. Joy
https://www.youtube.com/channel/UChP5GZCxJTjofyOLOvnT_mg
Те нали имаха общ канал и мисля, че повечето събскрайбъри бяха заради нея така или иначе, защото тя е модел, ходи по фотосесии, по ивенти, снима се, създава по-интересно съдържание.

# 2 002
Психоложката не я ли определи като бордърлайн? Такива хора перфектно различават лошо от добро, едва ли ще успее да спечели с извинението, че диагнозата я е “накарала” да извърши всичко онова.
Психоложката я определи с бордърлайн разстройство, но каза, че Амбър пред нея си е измислила посттравматично разстройство, което след тестове и разговори психоложката установила, че тя няма.

..а също и с хистерично такова. Което обаче има по- скоро соматични прояви.
Но при граничното е страшно:имат нестабилно поведение и лесно изпадат в крайности. Също това са хората , които най-трудно създават връзки, защото партньорът им е на една непрестана въртележка от крайности поведението. там най-опасно е човекът до теб да си тръгне: често в такива мометни граничният посяга на живота си. Та не е изненадващо , че е решила да го линчува публично. И да пробва всякакви варианти да го накаже.
Така много започва да се избистря картината.

Аз още съм на сестрата. Гледам адвоката на Амбър как я върти с въпросите си. И си мисля , че колкото по- дълго продължават делата , толкова повече кирливи ризи ще покажат и Джони Деп вече няма да е звездата , с която моето поколение израсна.  Дори и даспечели делото,  петното вече е тами е огромно.
Никога не съм му била фен , но не мога да отрека , че филмите му са разкошни .   От "Гилбърт Грейп, през Туриста , та до  карибския пират.. Превъплащенията са му наистина добри.  Жал ми е за него.

# 2 003
Те нали имаха общ канал и мисля, че повечето събскрайбъри бяха заради нея така или иначе, защото тя е модел, ходи по фотосесии, по ивенти, снима се, създава по-интересно съдържание.

Въпрос на време беше това да се случи. Даниел тепърва ще си показва колко в дребен.
А според мен Александра тепърва я очакат все по-яки и бляскави случки.

# 2 004
Погледът на дъщерята на Салма нормален ли си е или момичето нарочно си е вирнало очите нагоре? Изглежда ми болезнено и откачено.

# 2 005
Този канал не е създаден сега. Дори има качен клип преди 4 години.
Самият канал е създаден през 2014г.

# 2 006
Този канал не е създаден сега. Дори има качен клип преди 4 години.
Самият канал е създаден през 2014г.
Какво значение има като не е бил активен? Сега почва да го разработва, защото не иска да е в общия с Даниел. От общият им канал ще се отлеят събскрайбъри към нейния. Сигурна съм, че ще качва яки видеа. Не я бива в създаването на съдържание. За Даниел не мога да кажа същото.

# 2 007
  • София
Защо е трито сторито на Гущерова?! Интересно ми е този път какво име е измислила Satisfied

Тя пак ли е била бременна 🤔

# 2 008
Paris Hilton
Скрит текст:

# 2 009
  • София
Амал Клуни
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Дакота Джонсън и Крис Мартин
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Бийбър
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:

Мадона се е разделила с 28-годишното си "гадже". Горката.

Общи условия

Активация на акаунт