Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 388
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 120
На Levis, не на Ванс. Обърках се, защото гледах и на двете марки панталонки. Но благодаря за таблицата, аз нещо не можах да я намеря 😊❤️

# 121
На Левис номерацията е стандартна. 23 размер ще е като за дете с ханш 70-80 см.

# 122
И аз не умирам от щастие да търся бяла рокля със златисто Grinning Всички бели, които съм намирала (и в годините назад, понеже исках такава за лятото) на мен или седят като нощници, или вече отиват към булчински.

Разгледах bsb, както и другите предложени. Честно казано, не искам да поръчвам от чуждестранен сайт. Притеснявам се за колко време ще пристигне, както и че няма да ми стане и т.н.

Моля, ако имате други предложения къде да разгледам, споделете.

П.П. Бяло + златисто е идеалният вариант, но може и светла, с/без цветя, къс ръкав, свежа рокля.

# 123
На левис нищо не ми стои както трябва. Пробвах толкова много размери дънки, ако ми става в бедрата и д-то, то в талията ми стои като 5 размера по- голямо. Талията ми е по- малка, да, но пък не съм от тези с много изразена фигура "пясъчен часовник". Любопитно ми е на каква фигура стоят добре.

# 124
  • София
То BSB си има и физически магазин ( ако не се лъжа в Сердика център) до колкото знам. Иначе съм си поръчала сутиени и са пристигали на следващия ден...

# 125
бяла рокля Дафне

бяла рокля Зара на тази може да се сложи златен колан и златна брошка

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 13:51 от Al Georgieva

# 126
На левис нищо не ми стои както трябва. Пробвах толкова много размери дънки, ако ми става в бедрата и д-то, то в талията ми стои като 5 размера по- голямо. Талията ми е по- малка, да, но пък не съм от тези с много изразена фигура "пясъчен часовник". Любопитно ми е на каква фигура стоят добре.
Имам 4 чифта Левис различни модели и всичките ми седят безупречно. Фигурата ми е стандартна, клоняща към пясъчен часовник.
Явно не са твоите дънки.

# 127
Аз съм с ханш между 88 и 92, защото постоянно варирам с 2-3 кг някак и то само в задните части и бедрата. Талията ми е 64-65. Ще видим като дойдат. Аз със Зара имах такъв проблем. В краката бяха като парашути панталонките, а в талията не можех да ги закопчея, колкото и да се мъчех да си глътна корема...

# 128
Савова, сега ме озадачи още повече, моята фигура е доста подобна на твоята, само че съм по- голям размер.
Много ги харесвам, и винаги ще са на мода и постоянно ги виждам на хубави намаления в магазините. Утре ще отида направо в големия им аутлет и ще пробвам още няколко, не искам да се отказвам Grinning

# 129
Море, с такива размери си за размер 26 или 27.

Глосичери, нося 28 размер и в талията са ми ОК. Обаче обърни внимание на материята. Някои са по- меки и седят по- добре. Един и същ модел дънки в различен цвят имат разлика в материите.

# 130
Пролетно зареждане, за настроение:

# 131
Витаминче, на мен много ми харесва предложението на Георгиева от Зара. Щом и цветовете са бяло и златисто наистина е най-добре да намериш нещо бяло и да комбинираш със златисти аксесоари.

За сайтове се сещам за fashion days, about you, answear, factcool. Предполагам си гледала вече, но все пак.

# 132
  • В полите на Пирин планина
Ето една хубава (по мое мнение) бяла рокля в about.you:

https://www.aboutyou.bg/p/only/roklya-tyra-4515157?firstImage=bu … =218591_730143121

Ето и още доста бели и шарени с цветя: https://www.aboutyou.bg/c/zheni/drexi/rokli-20236?color=38935

# 133
Знам, че мнението ми ще е непопулярно и може да разбуни духовете в темата, но за бога, това не е кръщене, а панаир на суетата и то насред църква Simple Smile.
Не мога да си представя да има изрично предупреждение от домакин, на който ще съм (важен) гост на специален за него повод и да не се съобразя.
О Агентче, сигурно и при вас има много примери, но в БГ съм се изумявала някой родители какви приготовления правят за рожденни дни. Декори от анимационни филми на последното ми присъствие. Хайде на Кръщене по го разбирам ...
До някаква степен съм склонна да се съглася с Аня и да уважа желанието на мой близък човек за специалният му ден, но стига да не е някакво безумие и да ме напряга мисловно и финансово. Няма си купя принцеска рокля в лилаво и перука като от френски двор Wink Някакъв цветови акцент разбирам - примерно бяла риза ( почти ) всеки има, розов акцент - ще си направя маникюра, син шал - ще взема назаем. Но да купувам аутфити, които после няма да нося - противоречи на моя ( опит за ) минималистичен подход в живота!
Едно е black/white tie дрес код и съвсем друго да искат всички да са в прасковено розово.
Е, няма как булката да се намеси в облеклото на гостите. Кой както си реши, прецени, според възможности...
А няма, има - в поканата ще го напиша даже - анцузи адидас не ! Stuck Out Tongue
Шегата настрана, за мен дънки/джинси не е подходящо да се обличат, освен ако не е някаква бохо/градинска сватба. Мисля си, че всеки човек трябва да има един "представителен" тоалет.
Дядо ми лека му пръст, дори пенсионер като работеше ( не на някаква представителна длъжност ) отиваше с костюм и си лъскаше обувките Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:24 от Casual

# 134
Glossycherry, защо не погледнеш още Replay, G-Star и Marco Polo? Имат модели, които на тънка талия стоят чудесно

Пролетното зареждане ми пълни душата Sunglasses
Всичко що е в розово го искам

Имам мейл от Зара, спешъл белия костюм ме чака в магазина. Че и два парфюма с тубероза покрай него, за които си нямам идея как ухаят

Общи условия

Активация на акаунт