Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 637
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 630
Ако въпросът не е за тук, Админа да го махне. Той е- как да поддържам лачени боти от естествена кожа? Притеснявам се да не се напука, за първи път имам лачени обувки 😊

# 631
Аз имам лачени обувки на токчета, не бих казала, че изискват особена подръжка, но внимавай да не ги надереш.

# 632
Ако въпросът не е за тук, Админа да го махне. Той е- как да поддържам лачени боти от естествена кожа? Притеснявам се да не се напука, за първи път имам лачени обувки 😊
Никакъв по-специален начин за поддръжка не се изисква, аз имам кубинки от естествен лак, 3 зими ги нося, нищо им няма, само забърсвам с влажна кърпа.

# 633
За дънките с висока талия: на Lee моделът Scarlet high rise седи много хубаво. Wrangler имат подобен модел. Не знам и обаче къде имат физически магазин, аз ги мерих в един мол в Солун и оттогава си ги поръчвам от about you

# 634
Elanor,
Най-поносими са сандалите, но роклята и чантата не са ок, а комбинацията е непрепоръчителна.

# 635
Роклята е ОК за офиса, извън него тцъ.

# 636
Като заговорихте за лачени обувки ме подсетихте. Има ли изобщо някакъв шанс да изчистя восък от лачена обувка и с какво?

На мен също комбинацията с роклята така не ми допада. Съгласна съм със Савова, че за офиса е супер и я виждам със затворени остри обвуки.

# 637
Благодаря за мненията. Sad
Започвам да се отчайвам вече, в събота съм премерила сигурно над 20 рокли, единствено с тази бялата се одобрих. Поръчвах и онлайн и всичко върнах. Търся рокля за повод, в края на май, изпращане на абитуриент. (аз съм майката). Трябва да НЕ е черна, тъмно синя или друг тъмен цвят и от там нататък зациклих, всичко ми се вижда или твърде официално (лъскаво с камъни, бродерии и т.н.), или прекалено ежедневно, или офисно. 169 съм, 61 кг, форма пясъчен часовник. Моля за идеи Simple Smile
Пускам още една снимка на бялата рокля, че предната е много зле, но май сте прави, офисна е Sad

Представям си нещо подобно сякаш, но ми се иска да избегна поръчки от чужбина, връщания и т.н., пък и цената на тази ми е над бюджета...

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 15:24 от Elanor

# 638
Аз за официални поводи, препоръчвам сайта на Ремикс. Пълно е с официални рокли, поръчваш, мериш и каквото не ти харесва - връщаш.

# 639
Elanor, модела на роклята е хубав, но в бяло не го възприемам.
Със сандалите бих я носила, но бих сложила друг колан - така ми е малко .... мхм скучна
Такъв модел рокля в цвят изглежда тотално различно
рокля лилава BG44
рокля бяло синя с ръкав BG44

# 640
Elanor,
Показаната от теб виненочервена рокля е чудесна. В такива случаи е хубаво човек да се награди и да чуе онова: вярвай ми, тази рокля ти отива от цената на роклята…

# 641
И бялата рокля за мен е ок. Но без сребристите обувки. Щом си майка на абитуриент и тази рокля точно в бял цвят ти седи добре и ти си се одобрила- бих те подкрепила в покупката ѝ.

# 642
За бялата рокля-на мен ми харесва. Харесвам стилни прави рокли по принцип и много рядко намирам такива.
С показаните сандали и чанта-НЕ.Сребърно и бяло е прекалено студено, а тази винена чанта не ми се връзва нито с бялото,нито със сребърното.
Ако обувките трябва да са с метален отенък,златисти се връзват добре с бяла рокля. Иначе всякакви свежи цветове също стават,пробване трябва

# 643
  • София
На мен роклята ми харесва доста. Може със златисти обувки, но категорично не с тази чанта.

# 644
Бялата рокля иначе е хубава, но не с тези обувки и чанта.
А личното ми мнение е, НЕ ако ще е за този повод.

Общи условия

Активация на акаунт