Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 525
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Булката на черно- бялата снимка е много красива. Изглежда малко по- голяма на нея, затова ми хареса. След 4-5г. според мен ще е още по- хубава.
Maйката, обаче, изглежда феноменално.

Агенте, къртиш. Намерих си изгубения колан на роклята, за която ви питах. Оказа се, че не е червен сатен (объркала съм се с една друга от многото), а е черен лак, на ластик, отпред лачено. Joy

# 241
  • Бургас
Тя статията беше от 2018, не съобразих.Даже е и на 67г. Направо "Не вярвам на ушите си"   Scream

# 242
Агенте, къртиш. Намерих си изгубения колан на роклята, за която ви питах. Оказа се, че не е червен сатен (объркала съм се с една друга от многото), а е черен лак, на ластик, отпред лачено. Joy

Simple Smile))))))))))))))) Къртя я!
Това, разбира се, в кръга на шегата!
Радвам се, че си го намерила и си спести ненужна нова вещ!

В момента ни къртят покрива и цялата къща се тресе така, че не мога да се съсредоточа да поработя!

# 243
  • София
Аз си взех наскоро един лачен на Lasocki или там, както се пише. Доволна съм. Катарамата е приятна, коланът е лек и въпреки че е лъскав, не стои кичозно. Улавям се, че го нося повече от този на Пинко (класическия черен).

https://www.obuvki.bg/media/catalog/product/cache/image/650x650/ … 98681894_2__1.jpg

# 244
Хах, на екрана на телефона ми се видя, че е булката.
Ми евала на дамата!

# 245
Майката на булката със сигурност няма 50!!
Claudia Heffner Peltz
12 March, 1955
Wink
Изходих от годините на дъщерята, за това и помислих, че е по- млада.
Сега погледнах други нейни снимки и наистина изглежда чудесно и ще и бъда много благодарна, ако каже кой е пластичния и хирург.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 19:51 от G.Savova

# 246
Аз нали питах за рокля за кръщенка...
Поръчах две, едната е тази:

* Редактирано

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 16:46 от Витаминче_

# 247
От кой сайт е, изглежда ми познато. Хубаво ви седи, но самата рокля май е доста различна като качество от снимката

# 248
Витаминче_,
С какви обувки ще я съчетаеш?

# 249
От кой сайт е, изглежда ми познато. Хубаво ви седи, но самата рокля май е доста различна като качество от снимката
О, да, със сигурност, не е високо качество.
Сайтът е  eDrehi.com

Не знам за обувки все още. Или платформите от снимката или други сандали, с ток. По възможност нюд цвят.

Всъщност,  може ли сандали в църквата или да са обувки със затворени пръсти?

Тази рокля пристигна първа. Другата е от factcool, с голите рамене. Но на тази възлагах повече надежди т.е. очаквах тази да ми седи по-добре от двете избрани.

От тези, които ми предложихте, харесах 2 модела,  но са ми над бюджета (т.е. давам около 100-120, но 200 и 300 - не).

# 250
  • София
Ти харесваш ли се?
На мен ми е малко като шаферска рокля за дете.
Иии нищо общо с роклята на снимката.

# 251
На мен ми харесва как стои, но бих я съчетала със сандали като тези на снимката от сайта, наскоро си взех за 45 лв такива от Обувки. БГ .

# 252
Витаминче_,
добре е роклята, но то човек да не вярва на снимки по бг сайтовете.....
изчакай и другата - може да те изненада приятно.
В църквите по сватби и кръщенета ходя със затворени отпред обувки.

# 253
На мен ми харесва роклята, стои добре.
Само трябва да се изглади дантелата по края, може и със спрей кола да се колоса и ще е супер.
Снимано е отгоре, затова изглежда дълга горната част на полата.

# 254
Благодаря,  момичета
Значи е приемлива,  ако другата е по-зле, ще оставя тази.
Отдавна искам нюд обувки,  ще потърся сега Simple Smile

Тюлът Е по-дълъг от другото,  може би 10 см някъде, не е само от снимката така.

Общи условия

Активация на акаунт