Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 492
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 225
Тук нито диамантите, нито Фенди- то могат да помогнат Simple Smile.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 16:20 от G.Savova

# 226
Савова, рефрешни предишния ми пост ми да видиш обувките на булката, докато аз постна тъщата и свекървата Simple Smile)))

Машалла!

# 227
А как изглежда Викито?

# 228
Булката е като нова Бриджит Бардо, прекрасна е.
Кандидат-бабата на младоженеца конкурира една ризка на Безос, която повдига същия озадачаващ въпрос: Да имаш всичките пари на света и да се облечеш така?!!

# 229
Булката е супер!
В синята рокля е невероятна.
Е са ще ровя да видя моето вдъхновение Виктория как изглежда.

Момичета, в търсене съм на хубав костюм, предпочитам едноредни сака, тесни панталони и да съм забележителна, е - не чак като мащехата на Бекъм де 😁

тия ме радват, но полиестера би ме свършил.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ленения костюм на Kensol в аквамарин е чуден, ръба на панталона изчезна след 5 минути носене из къщи, но със 100% лен и без хастар толкоз.

# 230
Между другото, бабата на младоженеца, на която се снизходително се смеем също се оказва адвокатка и милионерка още преди брака си за бащата на Бекъм от миналата година.
https://www.the-sun.com/entertainment/4256804/david-beckham-smil … -dad-ted-wedding/

ГЕОРГИЕВА!!!! Мадамата в синята рокля е МАЙКА И на булката Simple Smile))))) ТЪЩАТА, бре!

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 16:49 от Agent Provocateur

# 231
  • София
Деколтетата на тъщата и свекървата са извън представите ми за сватба на мен. Ако на моята сватба майка ми е с такова деколте /да не говорим за доведената ми баба/ не би ми допаднало изобщо.

Да бяха питали в тая тема "момичета тази рокля подходяща ли е за сватба", и щеше да се излее нечувана злъч по техен адрес Grinning Grinning Grinning

# 232
Мишле, няма да се съглася с теб Simple Smile

И тъщата и свекървата са изключително поддържани жени и могат да си позволят тези деколтета.
Или поне в моите очи и двете не ми изглеждат нито пошли, нито вулгарни, нито твърде разголени!

# 233
Абе на русата баба и се виждат гащите на снимката в гръб Simple Smile.
Булката е прекрасна, а майка и Щеле да бъде чудесна ако не беле извадила на показ силикона си.

# 234
  • София
На мен Виктория  и тъщата ми харесват.
Ако майка ми или свекърва ми изглеждат така, нека си слагат деколтетата.

# 235
Ако изглеждам така на техните години бих си облякла такава рокля и още как.

# 236
Майката на булката със сигурност няма 50!!

# 237
  • София
Мишле, няма да се съглася с теб Simple Smile
И тъщата и свекървата са изключително поддържани жени и могат да си позволят тези деколтета.
Или поне в моите очи и двете не ми изглеждат нито пошли, нито вулгарни, нито твърде разголени!
Не казвам, че жените не са поддържани. Просто си мисля, че сватбата на детето ти не е най-добрия момент да показваш разголен бюст, пък колкото и да струва той Wink.

Показването на /хубав/ бюст на подобни събития някак го свързвах само с определени БГ представителки. След което коментарите са били убийствени Simple Smile

За двете жени с техните възможности /и време/...щеше да е странно да са неподдържани...

# 238
  • Бургас
Булката на някои снимки малко ми прилича на Дакота Джонсън в рус вариант.Красива са.Дори и "закачливото" бабче е симпатично.

Прочетох, че е на 63г.майката на булката, ако е вярно  Open Mouth

# 239
Майката на булката със сигурност няма 50!!
Claudia Heffner Peltz
12 March, 1955
Wink

Общи условия

Активация на акаунт