Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 489
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 210
Есенция Лимонова, с бели кожени сникърси/гуменки човек не може да сбърка Simple Smile

BadKarma, големичък беше, домашният арбитър каза същото - че за манекенката на снимката просто е ушит по мярка
Скрит текст:
А платът е като перде/дамаска и е смес от вискоза и лен. На дами с бюст ще стои много по-добре.

mardji1, на мен ми харесва, харесвам такива неща, но го върнах, че не ми се занимава с корекции.

G.Savova, да, bootcut седят супер, както и предложените чино (това е тип цигара нали?) от Mateah

Agent Provocateur, на български мисля е жакард. Класика в пердета и дамаски Grinning  Много харесвам такъв плат и този костюм щеше да е втората такава дреха в гардероба ми. Двете рокли са красота и класи над Зара-та....
С бедрата драмата беше гранде докато бях тийн, после взех че се харесах.

Какви драми имам само.....

# 211
Не исках аз да пиша като перде да не те обидя, но щом сама го каза 😆 иначе много харесвам бели костюми, имам обаче само едно сако, което е прекрасно и се носи на химическо след всяко носене. Едно искрящо бяло е, няма как иначе. През годините толкова съм търсила и бяла пола pencil skirt, но понеже съм дребничка и слабичка все са ми големи. Като с костюмите общо взето, затова каквото ми стане и ми хареса, веднага купувам 😂

Но аз всъщност от костюмите се отказах преди години, след няколко години носене всеки ден на работа ми писна. От тогава насам само рокли, толкова по-просто е.

# 212
О да, с роклите много трудно можеш да сбъркаш Simple Smile Много харесвам и много нося

# 213
Момичета, това палто ще седи ли добре с бели кецове? Мерих го с моите си кецове, видях го и на живо с такива и не съм сигурна хареса ли ми, не можах да преценя. Още си стои с етикетите и съм в чудене да си го оставя ли. Само по себе си е адски сладко и кукленско. Качулката се маха и придобива по-различен вид също.

# 214
  • София
Щом го имаш при теб - пробвай.
Така по снимката бих казала - не.

# 215
Не го виждам никак с кецове, особено пък бели.

# 216
  • София
Catcher,
Един такъв?

Скрит текст:
На роклята има един светлосин или светлозелен цвят, или поне така виждам, може да пробваш и нещо подобно:

[/spoiler]
Аня, би ли споделила от къде са коланите?

# 217
# 218
  • София
Палтото не ми се връзва изобщо с бели кецове.
С тази стилистика единствено с маратонки със скрити платформи, които хич не харесвам.
Изобщо кройка, цвят, пухчета ми е много демоде (съжалявам). Почти съм сигурна, че и състава не е ок.
Бели кецове стоят добре с палта халат или прав овърсайз или тип сако.

# 219
  • Somewhere far away
Пуха по качулката не виждам да е проблем, пълно е с космати качулки по магазините и моловете, въпроса е кройката.
Моето зимно яке също е космато, но е парка и му отива.

# 220
Cesari,
Черният колан от цитата е оттук: https://m.aboutyou.bg/p/weekend-max-mara/kolan-brio-7684154

# 221
Палтото не ми се връзва изобщо с бели кецове.
С тази стилистика единствено с маратонки със скрити платформи, които хич не харесвам.
Изобщо кройка, цвят, пухчета ми е много демоде (съжалявам). Почти съм сигурна, че и състава не е ок.
Бели кецове стоят добре с палта халат или прав овърсайз или тип сако.
Благодаря за съвета, аз си мислех, че е в свеж цвят и понеже съм много ниска, някак не ми харесва дългите палта. Но не ми е хрумвало, че е демоде, не съм виждала някъде някой с подобен тип 😃 добре, че си стои с етикетите и касова бележка!

# 222
  • София
Благодаря за съвета, аз си мислех, че е в свеж цвят и понеже съм много ниска, някак не ми харесва дългите палта. Но не ми е хрумвало, че е демоде, не съм виждала някъде някой с подобен тип 😃 добре, че си стои с етикетите и касова бележка!

Ако искаш да носиш кецове с палто, можеш да избереш по-къси - до/над коляното варианти на изброените горе
1, 2, 3, 4. Ако си слабичка, с teddy coat над коляното ще е супер.

# 223
Това розовото палтенце много ще се върже с този аутфит:
Скрит текст:

Госпожата е сегашната съпруга на бащата на Дейвид Бекъм… свекървата на ВБ. Тоалетът е от сватбата, за която всички говорят…

# 224
Сватбата на сина на Бекъм/ВБ с американската красавица в имението на родителите и във Флорида?
Не бъдете жестоки, приискало и се е на жената да се почувства пак секси на зрели години Simple Smile
Младите са много хубави! МНОГО!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, да си дойдем на думата Simple Smile))))
Дори ако тати е милиардер, а мама топ модел, краката ти винаги имат нужда от още 15 см ток!  Simple Smile)))))))))))))))))

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:32 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт