Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 485
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мерси на всички за идеите. Ще сложа лачен, че ми е под ръка. Кройката е права с вталяване на талията и сърцевидно деколте.
На мен си ми харесваше и с червения сатенен, но не мога да го докарам.

# 196
Аз тази рокля с рози не я виждам с колан.
В нета гледах трик за вталяване, едва ли ще го открия, но накратко- от обратната страна на талията се слага пръстен/ гривна, както е обвита в плат, се надява един ластик и се застопорява. Така се обира плат и на показаното стоеше много ефектно, като с набор.

# 197
Белият къстюм не ми харесва как стои, сакото хлопа...въпреки хубавата ти фигура не го взимай!
Обувките, нищо специално, обикновени, ежедневни, носят си ги хората, защо да не са актуални?

# 198
  • София
Ами, трябва да има колан, защото има илици, които стърчат иначе.
А и аз обичам да акцентирам на талия Simple Smile
Имам подобна в бяло, тя също е с червен колан, текстилен, но е друго червено и е прекалено тънко.

# 199
За роклята, щом има илици сложи черен колан 

Белият костюм е...потресаващ. да не говорим че прави краката много едри, а не мисля че са такива.
Още повече...този плат наистина прилича на плата на юрганите от едно време. Само дето нашите на село бяха в червено.
Твърдо съм НЕ за костюма.

# 200
Catcher,
Един такъв?

На роклята има един светлосин или светлозелен цвят, или поне така виждам, може да пробваш и нещо подобно:

# 201
Първия колан го имам в розово, много е хубав, зеления е супер.
И аз обичам да акцентирам на талия и имам доста колани - видя ли хубав и си купувам на мига.

Момичета, бедрата са си широки.... панталони, които са тесни по бедрата винаги купувам един номер по-голями от рокли, поли, сака/блузи/палта и нося да ми ги стеснят малко горе.

# 202
Щом имаш този проблем с бедрата, не мисля, че най- доброто са подобни разкроени панталони.
По- добре прав или чино панталон.
Тук цвят, принт, кройка не са в плюс за фигурата.
Вероятно сакото с друг панталон ще е ОК, но панталонът - не.

# 203
  • София
Да, имам такъв черен. Имам черни колани, ще скалъпя нещо. Мерси, дами! Simple Smile

# 204
защото никога не успях да открия удобни. Отварят ми се отстрани и или убиват, или хлопат.
Sioux? Имат и половинки номера. Най-добрите лофъри на света за моя крак - меки, удобни, ..

# 205
  • Пловдив
Благодаря на всички, които се включиха с коментари за обувките. В крайна сметка отново ще поръчам бели кожени сникърси, с тях няма да се чудя поне как ще ги съчетавам.😐

# 206
И аз обичам да акцентирам на талия и имам доста колани - видя ли хубав и си купувам на мига.

Момичета, бедрата са си широки....

И аз в отбора, който купува колани защото ми се виждат качествени и стилни без да знам с какво ще ги сложа после. Онзи ден отнесох поредния кафяв, че точно такъв оттенък на кафяво нямам.

За бедрата имаш 2 варианта - или цял живот да ги гладуваш и коригираш с кройки и цвят или да приемеш, че това е твоята отличителна черта и да не се втелясваш много, още повече, че имаш чудесна фигура и "проблемът" не е от неподдържаност.

Костюмът не е ли с тъй нар. жакардов мотив, характерен за 70-тте. За да го прави Зара сега вероятно е някакъв тренд, не са си го изсмукали от пръстите

https://www.fashiongonerogue.com/zara-studio-spring-2022-campaign/

PS Не било жакард, а било брокат според линка ^^^

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 20:28 от Agent Provocateur

# 207
Костюмът на Ал няма нищо общи с тези трендове. Сакото е вталено, а панталона е тесен в бедрата и се разкроява от коляното на долу докато тези са огромни безформени сака и торбести панталони.
Този тренд, както и много друго ще си останат само по картинките. На много малко жени би седяло добре такива торбести сака и панталони.
Бедрата на Ал са ОК, просто панталона не и седеше добре.
Аз също съм с големи бедра и бууткат дънки ми седят повече от чудесно.

# 208
Само аз ли мисля, че костюмът стоеше добре на момичето!?!?
На това отгоре и самата дреха ми хареса.

# 209
Аз не мисля, че ѝ седеше зле, но беше малко големичък костюмът.

Платът не ми хареса хич.

Общи условия

Активация на акаунт