Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 436
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте дами, имам нужда от съвет доколко тези два модела са актуални:

# 181
Зависи и с какво ще ги съчетаваш. Но за пролет, лято бих избрала вторите.

# 182
  • Пловдив
Благодаря, mariat, въпросът не е между двата кои да избера, а по-скоро и двата стават ли и не са ли демоде? 😀 Защото масово по магазините се предлагат груби и обемни обувки, които тотално не ми допадат.

# 183
Само модел две ми допада и не е демоде.

# 184
Смятам, че модел 1 ще става все по-моден, търсен, носен. Все по-често виждам елегантни дами с подобен модел. Аз също си бях харесала, но в Тенденз, където качествето е плачевно и се отказах от покупката. Бих ги носила с дънки и тениска, черен панталон, риза. Като се замисля и аз бих си купила подобен модел. 😊
Като модел 2 имах в червен цвят 2009 година. Тогава беше бумът на тези кецове. На мен лично не ми допадат. Наистина не ми харесва как стоят с дънки. По-скоро бих ги носила с рокля, пола.......

# 185
и двата чифта са актуални

# 186
От обувките с удоволствие бих носила вторите, първите - не.
Белият костюм- твърдо не! Платът ми прилича на едновремешните юргани, кройката не е добра, не виждам нищо елегантно в него.

# 187
Не знам какво значи “актуални”…
Не знам как и къде се измерва тази актуалност, но показаните обувки са доста грозновати чепици. В Пазарджик сигурно могат да се нарекат и модерни, в Париж едва ли.
За щастие, не познавам жена, която би ги обула.

# 188
Да отбележим все пак , че повечето не живеем в Париж , а в България, както и че красотата е въпрос на гледна точка.
Фактът, че за Вас щастието се крие с какво са обути другите, говори достатъчно.

# 189
актуални - като "носени и виждани често по улиците", не като "според последните модни тенденции"
бих носила и двата чифта

# 190
Не знам какво значи “актуални”…
Не знам как и къде се измерва тази актуалност, но показаните обувки са доста грозновати чепици. В Пазарджик сигурно могат да се нарекат и модерни, в Париж едва ли.
За щастие, не познавам жена, която би ги обула.
В България модата е нещо съвсем различно от това, което наистина е модно според модните експерти.
Първите обувки са ми грозновати, но вторите са Ок.

# 191
И двата чифта са ми грозновати и не мога да си ги представя на млад човек. Вторите може би ако бяха бели.

# 192
  • София
Според мен белият костюм не е добре разгладен и оттам идва усещането, че нещо не е ок.
От това, което виждам не е голям и ми се струва добре като размер.

Роклята с цветята не мога да си я представя с текстилен колан, кройката не е много ясна, струва ми се, че ще добре и без колан. Със зелен ще се получи интересно, но ще е трудно точно в нюанса на цветята. Изобщо всичко, което се опитва да повтаря някой от цветовете ще е сложно, заради нюансите. По-скоро съм за широк, черен кожен колан, с голяма катарама, или тип пояс, но завързан асиметрично.

Показаните черни обувки изобщо не ми харесват. Другите са към класиката - нито са супер, нито са зле, ако са удобни, аз бих носила.

# 193
На белия костюм, панталона е с тотално сбъркана кройка. Такива панталони, особено пък със сако се носят с ръб.

# 194
За мен, съчетани правилно, и двата чифта стават, макар гуменките да предпочитам бели, без да съм наясно дали са  все още актуални.
Лоуфърите имат не малко възможности за носене, но аз лично съм се отказала от тях, защото никога не успях да открия удобни. Отварят ми се отстрани и или убиват, или хлопат.
Иначе така например ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт