Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 433
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Следя… И аз се чудя на едни намалени

# 166
silver pearl, на Kensol панталоните си отговарят точно, може да поръчаш смело онлайн. Цвета е страхотен, мушнах се и аз в магазина им и отнесох панталона на мига, а сакото го поръчах, че нямаше моя номер.

С белия костюм на Зара не ми се получава, много ми харесва модела и плата, но за да стои добре трябва да ти е точен, а на мен ми е голям, особено сакато и панталона в талията. 99,9% че за модела на снимката е фитнат специално
ето ме, кажете как го намирате?
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

но пък ярко цикамените токчета от Зара са супер, вкъщи ги сложих с един войнишко зелен костюм с панталонки и се получи много добра комбинация

# 167
Според мен не стои зле костюмът, ако корекциите, от които се нуждае са малки и може да се направят от добър шивач- не го връщай; съчетан с подходящи обувки и останалите неща, наистина би се получил хубав тоалет( по снимките не е "категорично връщай").

# 168
Благодаря,  Ал, ще го взема.
Не стои зле костюмът, но ако усещаш сакото голямо е трудна корекцията и няма гаранция за добър резултат.
На мен самият плат ми е малко в повече, струва ми се, че би ми омръзнал бързо, но това е само мое, субективно мнение. Аз все гледам да е по - семпло и сигурно не винаги съм права.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 18:53 от silver pearl

# 169
Al Georgieva, панталона седи като нощница. За мен е категорично не. Такива панталони се носят с ръб, но този е тесен на бедрата и ги правят огромни.

# 170
На мен ми харесва как стои костюма. Той също е прекрасен.

# 171
Добре стои костюма според мен, красив и интересен е. Никак не е мой тип, но не може да се отрече хубавото...То за него и фигура трябва, а твоята е перфектна 👍

# 172
  • Mediterraneo
Кецовете  на desigual дали си отговарят на номерата, че като им гледам таблицата ми се струва че са умалени.

Бях си взела едни, които се оказаха умалени и ги върнах. След време се престраших и поръчах пак, друг модел, паснаха ми идеално. Та, направо не знам какво да те посъветвам.

# 173
  • София
От мен твърдо НЕ за плата на костюма. Иначе стои добре, ти си слабичка.

Аз идвам с въпрос относно рокля. Роклята има малко еластан, една идея ми е голяма, така че не мога да спестя колана, който съм загубила из вкъщи. Беше червен сатен, но не много лъскав. Взех си аз една червена сатенема лента 4-5 см, но е тънка, лъскава, абе не пада така като колана и приличам на изненада...подарък.
С какъв колан я виждате, момичета? Снимката не е много добра, но дава представа. И да не ви харесвa самата рокля, вече е купена отдавна и аз си я харесвам много, така че Hug
Нещо не я виждам с нормален кожен колан сякаш. Със сатена нещо не става, както си го представях. Един тънък леопардов шал мейби?

Вие сте Simple Smile
Скрит текст:

# 174
Черен лак?

# 175
За мен леопардовото няма да е ок. Ако държиш да е от плат- избери подходящ цвят и материя от магазин за платове и закарай на шивач. Но, за мен такъв колан ще е демоде. По- добре кожен или лак, но да е нежен.

# 176
Al, според мен кройката на панталона нещо не върви. Да не би джобовете да са с много плат и да пречат?

# 177
Костюмът не ми харесва как стои. Материята също не. Може би само сакото, но съчетано с друг панталон. Този панталон не стои никак добре, нито отпред, нито отзад.
За роклята, според мен е най-добре да се стесни малко, където е широка и да се носи без колан.

# 178
https://stylorita.com/instyle/put-on-your-belt-in-twenty-different-ways/
Тук намирам много свежи идеи за носене на колан.
От мен - тънък, от естествена кожа, най - голям размер и някой интересен възел.
Има такъв в Art, черен.

# 179
Момичета, много благодаря за мненията Heart Flowers Hibiscus

Нещо-нещо не е съвсем както трябва (всъщност множество дребни нещица) и като сравних с панталона, за който писа silver pearl и ми лепна и купих на мига, че и сакото поръчах.
С лека тъга, защото ужасно много искам хубав бял костюм, ще върна Зара-та; спешъл, не-спешъл колекция нещо им е избягала кройката.

На роклята на The Catcher in the Rye бих сложила кожен колан в един от цветовете на плата.

Общи условия

Активация на акаунт