Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 416
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 150
Роклята ми харесва и цветовете са актуални.

# 151
Роклята е много симпатична, и ми харесва че не е в така масовото бяло и синьо.

# 152
Роклето … със смесени чувства съм. За мен е обикновено плажно рокле. Ако я видя в магазина със сигурност няма да я забележа.

# 153
pep_si, роклята за коктейл ми харесва много. Замислих се колко е странно да препоръчваме рокли на човек, които не знаем как изглежда, какво харесва и т.н.  Като знам колко сме различни със сестра ми на вид и че тя не би сложила нито една от моите рокли, както и аз от нейните..... но пък темата е хубава и вдъхновяваща

silver pearl,
хубаво мнение, замислих се, че ако погледне човек на събититето в цвят/стил/нещо си като на маскен бал и принудата изчезва (е не съвсем де Grinning Човърка ме мислъта, че организаторите гледат на гостите като на фон/статисти, които е важно да спазват правилата, за да са хармонични снимките€
А идеята за семпла рокль плюс спешъл бижута и аксесоари за повод е много добра, класика.

BadKarma, не зная какъв сезон е при теб сега, но ако не ти трябва наистина защо ще го поръчваш? Аз бих изчакала следващия сезон, може да излезе нещо по-интересно.

blagovestaN86, модела на роклята ми харесва - идеална за горещи летни дни, плажове и т.н., но чертите ме напрягат.

червената дръжка на мини чантичката е от 105 до 115 см, на живо е също толкова готина и идва с 3 памучни ленти плат, които могат да се вържат като къса дръжка или човек да си ги сложи на косата

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 16:29 от Al Georgieva

# 154
Витаминче
я разцъкай
https://www.emag.bg/na-kd-svobodna-roklja-s-buhnali-rykavi/fd/19 … 01,krem-v7459341/
имат доста опции , а за цени също много поносими
https://www.emag.bg/rokli/filter/cvjat-f9700,bjal-v30359/c

# 155
Иначе якето е с гъши пух и за ниски температури, на -20 не ми е студено с него.
Вземи различен цвят, ако имаш с какво да го комбинираш от другите дрехи. Ако наистина е качествено, ще го носиш ехеее. Защо са ти две едни и същи Blush

На мен роклята ми харесва като цвят.

# 156
pep_si, роклята за коктейл ми харесва много. Замислих се колко е странно да препоръчваме рокли на човек, които не знаем как изглежда…

Това съм го казвала много пъти. Това с препоръките на сляпо си е чесане на пръстите Simple Smile.

# 157
Не знам, Ал. Може и такива случаи да има, при мен организаторите все са били много близки, единственото в което могат да бъдат заподозряни е желанието им да се повеселят, а от морската сватба снимките са много красиви, факт, та и такава да е причината, се радвах да бъда част от събитието - имаше цветя, свещи, музика и беше хубаво.

За роклятя си права, всеки ще предложи по свой вкус, но основното остава - кръщенето е най - вече духовно изживяване. Щом домакините искат нека облеклото да е свежо, да е  прилично и по - скоро семпло, все пак, не е добре човек да е прекалено нагласен, или да засенчва всички, вниманието този ден трябва да е за детето и родителите му.

Вмъкнах се в Kensol за две минути вчера и си харесах ленен панталон в убийствен аквамаринов цвят. Имаха само един наличен, най - малък размер. Изкушвам се да си поръчам онлайн - нещо, което изключително рядко правя.
Дали отговарят на размерите си, не съм купувала никога от тях.
На живо е различен цветът, нещо мужду двете снимки.
https://kensol.eu/shop/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%bd-395-22/

# 158
  • Бургас
По-скоро хората питат, защото се колебаят относно актуалността на модела, десена, цвета.

# 159
По-скоро хората питат, защото се колебаят относно актуалността на модела, десена, цвета.
Моделът, десенът и цветът също попадат в графата "на една седи убийствено, на друга като подарено" Wink
Съгласна с Георгиева и Савова.

На последното кръщене на което бях в София майката (сръбкиня, много красива и ефектна жена) беше с бяла дантелена рокля с гол гръб. Сама по себе си ролята беше хубава и много и отиваше, но за моят закостенял старчески вкус не беше адекватна за мястото и събитието. Попът изсумтя, тя се покри с черен шал взет назаем и кръстихме отрочето.

# 160
Витаминче_, ето предложения и от мен. Не знам какъв ти е бюджета, но на първо четене погледът ми се спря на тези по зададените критерии:
Млечно бяла:

https://www.aboutyou.bg/p/apart/roklya-za-kokteyl-7713232

Бяла дантела - позволява тънко златисто коланче:

https://www.aboutyou.bg/p/apart/roklya-za-kokteyl-7642231

И златиста:

https://www.aboutyou.bg/p/adrianna-papell/roklya-za-kokteyl-7724788

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 18:31 от Sysly

# 161
С уговорка, че нямам представа дали качеството е читаво, слагам един български сайт с рокли

Разкошна е тази рокличка 😍

# 162
Al Georgieva, често хората се притесняват дори да си помислят, че могат да излязат от зоната си на комфорт. Не си представям, че ще повлияя решително на нечии представи за  красива визия, но не ми пречи да препоръчам нещо което на мен ми харесва. Може пък и още някой да намери своята  Simple Smile.
Изходих от първоначалният пример, който потребителката беше посочила + търсеният размер. Вероятността някой, който носи размер S да е и с ръст под 150 см. е минимална, така че вероятно става въпрос за стройна жена с хубава фигура Simple Smile. Лесно е.
За себе си винаги, когато  трябва да се придържам към определен дрескод, който не съответства на обичайното ми  облекло гледам да отговарям на "изискванията" минавайки с минимум разходи, тъй като вероятно покупката ще е малко употребявана. Но пък, ако попадна на нещо неустоимо, защо да не си го позволя Simple Smile  ?

# 163
Разкошна е тази рокличка 😍
Разпитах "целия" Фейсбук, но явно никой не е поръчвал от сайта. Ако реша да рискувам с тях, ще пиша задължително Hug Не конкретно за тази рокля, но ми харесаха и други модели.

Аз се притеснявам да давам мнение конкретно за цветове. С много светла кожа съм и определени нюанси харесвам само на хартия, други хора сигурно също имат този проблем. За модел мога да кажа, но се надявам, че никой не се обижда, ако мненията не съвпадат.

# 164
  • София
Кецовете  на desigual дали си отговарят на номерата, че като им гледам таблицата ми се струва че са умалени.

Общи условия

Активация на акаунт