Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 410
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 135
Витаминче, на мен много ми харесва предложението на Георгиева от Зара. Щом и цветовете са бяло и златисто наистина е най-добре да намериш нещо бяло и да комбинираш със златисти аксесоари.

За сайтове се сещам за fashion days, about you, answear, factcool. Предполагам си гледала вече, но все пак.
DzhuliB,  Благодаря за предложенията. За answear & factcool не съм се сетила, другите два прегледах.

Lady Brinne, благодаря за линка. Ще видя и там. На пръв поглед харесах няколко, но с презрамки. Но ще ме затрудни да мисля и каква връхна дреха да сложа, за да покрия раменете.

Al Georgieva, благодаря  ти за предложенията. Ако не намеря нещо, което да ме грабне повече като го видя, ще остане втората предложена - изчистената бяла + аксесоари.

А от това пролетно зареждане харесахте ли си нещо? Аз на закачалки - почти всичко. Но като пробрах - с нищо не се възприех, най-вече заради дългите и широки модели. Мъжете казаха "тези са взети назаем от пътуващ цирк" Joy

# 136
Давам и две идеи за колан от Parfois, които мисля, че биха стояли много добре на бялата рокля от Зара.

https://www.parfois.com/en/bg/accessories/belts/metal-party-belt/189484.html

https://www.parfois.com/en/bg/accessories/belts/metal-stretch-belt/194628.html

# 137
Тази рокля ли би била подходяща, ако се вдигне на раменете?

https://bg.factcool.com/product/product?product_id=1274060#

# 138
  • София
Не препоръчвам сайта, защото се бавят поръчките и не са качествени.

# 139
Роклята е хубава.

# 140
Аз съм доволна от сайта, имало е наистина случаи в които бавят, но последните пъти всичко си идва до 2-3 дни.
Според мен обаче май няма да стои добре ако се вдигнат раменете.

# 141
Роклята е красива както е; мисля че ако се вдигнат рамената ще стане като набрано перде

# 142
С уговорка, че нямам представа дали качеството е читаво, слагам един български сайт с рокли

# 143
Витаминче_,
Предложената бяла рокля от zara е много подходяща, ако изглежда добре и на живо. Поне можеш да я намериш и пробваш. Със златисти сандали и гривни ще стане свеж тоалет.
За подобен повод е по-уместна по-нежна визия. Не бих посегнала към рокля, която е толкова по тялото.
Скрит текст:

Не мога да посоча български сайтове, но всеки път съм в ступор от съотношение цени и модели в тях.

# 144
  • Пловдив
От факткул нямам оплаквания, ясно си е написано кога да се очаква доставката при поръчка на даден артикул.

# 145
  • Бургас
Ето една, която се доближава до търсения модел, сайтът не ми е познат, но е български

https://avenew.bg/shop/damska-byala-roklya-na-cvetya/

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 08:05 от Галчудо

# 146
Витаминче_ ,  качвам няколко според мен подходящи предложения:
Рокля за коктейл
Флорална рокля
Права къса рокля Meeting Ace с дантела
Рокля за коктейл в Естествено Бяло
Аз бих разгледала и предложенията в remix, в случай че нямаш нужда от елегантна рокля за по - редовна употреба Simple Smile.
Понякога изскачат приятни нови дрехи на минимални цени.

# 147
Привет и от мен! Flowers Hibiscus
Зачетох се в темата, понеже ми е много интересна - красив аксесоар е незаменим, радост за душата ми и прави най - семплия тоалет неотразим. Шалове и бижута са на първо място при мен, като напоследък предпочитам колиета, медальон на дълга верижка или един голям пръстен пред обеци и гривни.
За кръщенето бих си купила обикновена рокля под коляното в бежово или екрю от хубава естествена материя, която после да нося с чехли и жилетка или дънково яке цяло лято, като за този повод ще сложа красив медальон и шал наметнат на раменете и завързан отзад през ръцете -  така ще е все едно дали има ръкави.
На сайта на HM има доста прилични ежедневни, които тъкмо по темата могат да се доукрасят с аксесоари.
Вече не съм фен на купуването на официални рокли - рядко, да не кажа никога, не ми се случва да ги облека втори път и само се трупат в гардеробите.
Въобще, аз бих се съобразила с материята, какво бих могла да нося спокойно и след това, а останалото е въпрос на съчетаване.

Няколко пъти вече получавам покани за тематични партита - сватба на морето в бяло, 60 - те парти и соц рожден ден - вярно, в първия момент звучи напрягащо, но става и със съвсем малко усилия и резултатът е много забавен, пада смях или пък е много красиво и романтично, не го възприемам като натиск.

# 148
В голяма дилема съм. Чудя се дали да си поръчам още едно яке, но в черно, като такова, което вече имам. Качествено е и ми харесва, но не ми трябва наистина. Прилагам снимка на това, което имам и на същото в черно, но си го представете и с пухчета на ръкавите:

Скрит текст:

# 149
На мен роклятамного ми харесва и въобще не ми изглежда демоде.

Иначе якето е с гъши пух и за ниски температури, на -20 не ми е студено с него. Където живея смисъл от много летни дрехи няма. Имам един шкаф в комода с летни дрехи, повече от това няма кога да нося 😭

Общи условия

Активация на акаунт