Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 634
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 480
  • Somewhere far away
Много обобщавате.
Има огромна разлика между офис и офис!
 Работех в IT gaming студио отворен огромен офис, всеки си ходеше както иска. Нямаше никакви изисквания  за облекло и доколкото знам все още няма. Аз си ходех както по принцип си ходя-  дънки , ризи тениски, маратонки, кецове и т.н. и 99% от колегите бяха същите - къса пола обаче не бих облякла въпреки, че никъде не пише че е забранено!

# 481
Доколкото разбрах, тя работи в държавната администрация, май нещо такова каза. На такова място мисля, че е ясно какво е приемливо облекло и какво не.

# 482
  • София
Явно не, понеже в държавни инстритуции не съм виждала хората облечени според дрескод. Виж в банките няма например как да си ходиш със шарената рокля или късата пола.

# 483
влизат от време на време колеги и евентуално вътрешни хора.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 13:45 от Janesse

# 484
Според мен не е далече от акъла. Аз лично и в банките в България съм виждала служителки с вид на евтини компаньонки. Не ми харесва, но не ме учудва. Това е нивото на много места и такива са представите за стил явно, поне масово.

Съдейки по дилемите на авторката, това са според мен младежки дрехи по-скоро, възможно е да е млада и за това да не е сигурна кое колко пасва.

# 485
Госпожата се майтапи два дни с вас, а вие губите време и търпение в отговори.

# 486
Да, сравнително млада съм под 30г и досега от учене и работене в частна фирма нямах време да си вдигна главата и да помисля, че вече не съм на 18г и някои неща не мога да нося. Обаче не ми се отдава много съчетаването и гледам тези дрехи, а по сайтовете няма нищо особено в ансуеър и абаутю. Или са за доста зрели жени или твърде спортни.

# 487
И при нас не се изисква, но човек трябва да има малко себеусещане в каква среда е! Егати селянията иначе, ще ме извинявате. И не е въпрос на финансови възможности, и за по-малко пари има прилични дрехи за офис. Шушляци, шарени маратонки и прочее на работа в офис. Айде стига.
Явно зависи от фирмата.
Бях на интервю в някаква счедоводна къща - егати ларжа! Управителката им ме интервюира по висящ от гъза й анцуг!!!
Не е нужно да уточнявам, че не работя там, нали Joy
Но пък и аз до сега съм все на работи, където не сме с дрес код, а директно с униформи Sad

# 488
Да, сравнително млада съм под 30г и досега от учене и работене в частна фирма нямах време да си вдигна главата и да помисля, че вече не съм на 18г и някои неща не мога да нося. Обаче не ми се отдава много съчетаването и гледам тези дрехи, а по сайтовете няма нищо особено в ансуеър и абаутю. Или са за доста зрели жени или твърде спортни.

Спокойно, тепърва предстои да си оформиш осъзнат стил на обличане според стила ти на живот! При мен този процес започна края на 20те, тогава тепърва започнах да добивам представа как искам да изглеждам и каква жена искам да бъда.

# 489
  • София
Аз така и не разбрах какъв е проблема с ризите? Аз също съм дребна, но нося такива даже имаме и фирмени. Съчетавате ги с по-елегантен панталон (има доста добри попадения в Зара), токчета или по-официални обувки и сте готова.

# 490
  • В полите на Пирин планина
Аз работя в офис, но ходим съвсем неформално облечени. С годините и аз забравих сакенцата и поличките, минах на по-спортен стил, вкл. и маратонки (сникърси). Шефът ходи така, освен, ако имаме някаква среща с адвокати, банкови служители или институции, които са сравнително редки - общуването е електронно предимно. Обектите са ни такива, че няма как да се покатеря на токчета, докато ги обикаляме... Simple Smile
Къси и раздърпани поли не нося, но спортни рокли - да. Зимата - плетени, а също дънки и пуловери.

# 491
Icho_68q, бих носила тази рокля с някакви токчета Simple Smile
Примерно

или

С балеринки хич не ми е удобно, а по-груби обувки с рокля/пола не ми харесва как стои

# 492
  • Пловдив
Примерно

или

С балеринки хич не ми е удобно, а по-груби обувки с рокля/пола не ми харесва как стои

Благодаря много за примера. Лошото е че не мога да нося токчета, най-много до към 4см. Също така ходя пеша сутрин и вечер до работа и до вкъщи и ми се иска да са по удобни обувките. Ще пробвам с балеринки може би. Благодаря ви, момичета!

# 493
  • София
Примерно

или

Първите много ми допадат на мен. Може ли линк ако имаш под ръка?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт