Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 633
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 495
^ Обувките са много стилни. Харесва ми самият връх. Не бях виждала този сайт досега. Скъпо е, но изглежда доста качествено всичко. Момичета, супер сте.

# 496
Много обобщавате.
Има огромна разлика между офис и офис!
^^^ По-добре не можешe да бъде казано!

Георгиева, тези обувки със затворени пръсти с тази рокля предполагат ли чорапогащник?

От мен още две предложения...

1. Нещо подобно, максимално изчистено:

2. Всякакви платформи са ми незаменими.

3. Aз лично за всекидневието бих сложила и по-груба обувка/сандал на по-лека и ефирна рокля, но знам, че доста жени не харесват този стил.

А по-елегантни боти?

Малко визуализация на различни стилове"

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 16:03 от Agent Provocateur

# 497
  • Пловдив
А този тип обувки дали ще стоят добре с роклята на цветята, която поснах днес?

https://stillo-bg.com/elegantni-lacheni-obuvki-na-nisak-tok-34697

# 498
Едва ли… цената им не би трябвало да е повече от 9 лв.
Освен това пише изчерпана наличност

# 499
  • Пловдив
Едва ли… цената им не би трябвало да е повече от 9 лв.
Освен това пише изчерпана наличност

Да така е. Просто като идея питам.

# 500
  • някъде под слънцето...
^ Обувките са много стилни. Харесва ми самият връх. Не бях виждала този сайт досега. Скъпо е, но изглежда доста качествено всичко. Момичета, супер сте.
Преди 15 години бях казала, че са качествени, но качеството и  на тази марка на Индитекс  вече тръгна надолу.
Сега  Масимо  ще започват да продават и Uterque , които бяха насочени към по висок таргет , но нещо  се понадцениха.

# 501
  • София
Мен острите ме грабнаха. Обичам такова токче и имам едни на марката, много удобни, много качествени, взех ги на  някакво лудо намаление в чужбина.

Да ви питам, знам, че има такава тема, но е старичка- колко чифта обувки общо имате? Интересно ми е просто, предвид, че сме в модната тема, не да си ги мерим. Simple Smile
Само ще кажа, че рядко си нося токчетата, а преброявайки, имам повече от тях, отколкото от другите. (балеринки, ботуши, маратонки)

# 502
Icho_68,
Дадоха се вече идеи, но и виждам ти какво харесваш и че търсиш комфорт. Роклята е по-лека и нещо не толкова грубо би следвало да са обувките. Не бих носила такива, но подобни са по-добра опция според мен:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 17:47 от Аня

# 503
  • В полите на Пирин планина
На токчета имам точно четири чифта. Да ми се намират. От две-три години ходя с лоуфъри, ниски оксфордки, а отскоро и с маратонки. Иначе имам и два чифта боти на ток, но вече много рядко ги обувам - нося си кубинките основно. Сандалите са ми на 5 см дебел ток.
На високи обувки вече ме боли кръста. Явно от възръстта, какво да се прави?! Simple Smile

Нося си роклите с оксфордки и лоуфъри, даже доста грубички, но не всеки харесва такъв стил.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 17:10 от Lady Brinne

# 504
Janesse, според мен е хубаво това, че усещаш необходимост от промяна, оглеждаш се и се съобразяваш със средата. Имам предвид, че около теб колегите не се носят със сака, официални офис дрехи и е ок и ти да си в по- ежедневен стил. Аз самата научавам много от момичетата тук и продължавам да уча, за което благодаря! В нашия офис няма дрескод и нося всякакви дрехи (почти), но помня как в първите месеци носех дрехите от предишната работа, където имаше дрескод- не строго официален, но достатъчно досаден. Е, когато обух дънки, колегите ми казаха да хвърля всички поли, блузи и панталони, които съм носила досега...С времето го направих, просто защото офис стила не е моя и не се чуствам добре така облечена. И се чуствам и изглеждам вероятно като лелка...А старите ми колеги като ме видяха по- ежедневно облечена казаха, че съм като момиченце. Днес- няколко години след описаните случки бях с дънки, тениска, спортно сако и сникърси и една млада колежка каза, че съм като тийнейджърка. Затова- важно е как се чустваш ти в кожата си. Според мен, щом си тук имаш усещане и няма да се докараш крайно непосходящо облечена в средата, в която си. Последните снимки са много приятни, а четейки темата ще научаваш много за комбинации- стилово, цветово и с лични проби пред огледалото, ще постигнеш комфорта за себе си.

# 505
  • София
Така е, хубаво е да има консистентност и принадлежност към екипа дори визуално, но пък и всеки си има стил. Аз харесвам рокли, ефирни ризи и като цяло - пипнати неща. Колегите понякога и със скъсани дънки и кални маратонки идват. Това не ме вълнува. Отнасям тъпи погледи, като бяхме в офиса, но пък когато  има някаква тип конференция, на другите правят забележки, не на мен.

# 506
Така е, хубаво е да има консистентност и принадлежност към екипа дори визуално, но пък и всеки си има стил. Аз харесвам рокли, ефирни ризи и като цяло - пипнати неща. Колегите понякога и със скъсани дънки и кални маратонки идват. Това не ме вълнува. Отнасям тъпи погледи, като бяхме в офиса, но пък когато  има някаква тип конференция, на другите правят забележки, не на мен.
Ооо, неее...далеч съм от идеята за такива крайности. Във всеки случай човек се осланя на своята индивидуалност, усещане и възпитание, особено когато средата му не е съвсем неговата Wink

# 507
Аз обожавам да ходя на работа и не само в този вид, саката ми често са цветни, дънките- изчистени модели, кецовете - също.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 20:23 от Mateah

# 508
Предполагам зависи кой какво работи. Визията не е лоша, но аз не мога да се покажа в този вид в офиса. Дънки, кецове и тениски, дори и да са хубави и спретнати, не са подходящи за моя офис. Като ви чета се замислям, че явно живея в балон сред костюмари. Явно доста хора ходят с дънки на работа. Аз не мога да си го представя и си мисля съвсем погрешно, че всеки трябва да е по-строго облечен ако работи в офис явно.

# 509
  • София
Харесвам мъже в костюми, приятно ми е да съм заобиколена от такива. Да си работим, естествено Joy

Общи условия

Активация на акаунт