Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 604
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря много за линковете с обувките!

За дамата с едър бюст бих препоръчала блузи с лодка деколте и сако отгоре, когато позволява. Има варианти и без ръкав и леки плетива, в тъмни цветове или на ситни фигурки/цветя ще прибере оптически обема.
Памучно едноцветно поло, риза с вертикални райета, но ризите трябва да се мерят, за да се закопчават където и колкото трябва или да се зашива допълнително секретно копче в средата, но ризите да са вталени. Имам много хубава вталена риза Guess. Рязана в кръста рокля ще подчертае също талията, пола с А линия.
И аз напоследък нося мъжки ризи, слим фит, при мен стоят идеално Simple Smile

# 601
  • Universe
Vikute,  нося риза, която ми "отзява" на бюста /и не само Ill / като втори слой, но трябва да е оувърсайз Mask

Така се създава вертикал и удължава  силуета /пък и става за многослойност и като не ти се носи сако/

# 602
  • София
С черно поло и аз нося. Отгоре бяла риза и колан. Готино се получава.

# 603
  • Бургас
Аз също последно време заглеждам мъжките дрехи, защото специално тениски, анораци и по-спортни дрехи са с по-хубави десени и цветове от женските.
Цветенца и цветове за мъжете, за жените чувал с безличен цвят.  Close 

# 604
  • Universe
Аз също последно време заглеждам мъжките дрехи, защото специално тениски, анораци и по-спортни дрехи са с по-хубави десени и цветове от женските.
Цветенца и цветове за мъжете, за жените чувал с безличен цвят.  Close  

Галчудо, а точно "нежните" цветове в в мъжките отдели на българските магазини не се купуват и съм забелязала, че на тях има още по-голям % намаление /като гледам онлайн това ми е направило впечатление/

Аз пък търся такъв черен клин с прашка за пета

но намирам само комплекти.
И понеже ми трябва за инцидентно носене, не съм склонна "да инвестирам" много в него.
Някакви идеи? Предварително благодаря!

# 605
Във втората употреба мъжката част с тениски, ризи и анураци е страхотна. Може да намериш доста скрити съкровища. Напоследък много харесвам широките тениски, които завръзвам по различни начини. Най- любимото ми в момента е отдолу да съм със спортен сутиен и отзад да напъхам тениската под него. Хем скрива корема, хем показва и извивки да не изглеждам 5 пъти по- грамадна.

# 606
Аз не съм по ризите, но откакто получих тази, не съм спряла да я нося и измислям съчетания:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shirts/buttoned-printed-shirt_87990544.html
Наистина животинския принт в черно/ бяло е по- благодарен за комбиниране отколкото натуралния такъв.

# 607
  • в Кошера
Аз пък търся такъв черен клин с прашка за пета
Скрит текст:
но намирам само комплекти.
И понеже ми трябва за инцидентно носене, не съм склонна "да инвестирам" много в него.
Някакви идеи? Предварително благодаря!

Манго Peace
Скрит текст:
Арт. № 27061132-ALAMAR-LM

И с ръб, Арт. № 27061501-KING-H-LM

# 608
С какво бельо носите дрехи с гол гръб?
Със сутиен пеперуда, аза голям бюст, такъв който се закопчава на кръста.
Има и силиконови лепенки само за зърната за тези с перфектен бюст.
Това е пеперуда

Тези сутиени все си мислих,че не стават за нищо и съм ги избягвала,но ще взема да пробвам.

# 609
  • София
Може ли снимка на сутиените, закопчаващи се на гърба? Не съм виждала, а би било полезно.

# 610
Здравейте ,

Днес си намерих подплата пола, за роклята за която исках съвет.
Много съм щастлива.

Сега още един въпрос.
Тази рокля виждате ли я с тези сникърси или само с по-елегантни обувки?

# 611
Аз много хубаво я виждам със сникърси Simple Smile Само не знам точно тези ли, на мен малко ми жълтеят и златничкото не ми допада Simple Smile

# 612
  • София
Може ли снимка на сутиените, закопчаващи се на гърба? Не съм виждала, а би било полезно.
Не съм сигурна, че съм разбрала питането правилно. Но ако става въпрос за сутиен с по- ниско закопчаване ето https://www.sevenseconds.bg/sutien-luna-33836

При мен лично тези тип пеперуда не работят, по-добре без.

# 613
  • София
Мерси, не бях попадала на такъв и съответно, не нося голо гърбове.

# 614
Защото тях имам само чисто бели.
Не жълтеят,бели, кожени са 🙂

Общи условия

Активация на акаунт