Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 596
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 645
На мен роклята ми харесва много и за майка на абитуриент. Търси някакви свежи цветни обувки и чанта и ще си един път!

# 646
Момичета, някоя мацка с по широк ханш и малка талия да ме светне от къде си купува скини дънки с висока талия. Преди моделите на Зара ми пасваха идеално, но скоро ходих и от новата колекция всички са ми широки в талията. За справка 36 номер нося от Зара.
Поръчах от абаут Ю  на Есприт .
Сини и черни .
Аз също съм 36 размер на Зара и имам същия проблем с някои модели.

# 647
Момичета, някоя мацка с по широк ханш и малка талия да ме светне от къде си купува скини дънки с висока талия. Преди моделите на Зара ми пасваха идеално, но скоро ходих и от новата колекция всички са ми широки в талията. За справка 36 номер нося от Зара.
Поръчах от абаут Ю  на Есприт .
Сини и черни .
Аз също съм 36 размер на Зара и имам същия проблем с някои модели.

Благодаря, а кой размер взимаш? Дълги ли са много, че съм 158 см.

# 648
И аз съм 158 😀
Черните бяха 27х30
После поръчах сини в същия размер ,обаче ми бяха широки и ги върнах и поръчах 26х30.

# 649
  • Universe
Пускам още една снимка на бялата рокля,

Моето практично предложение Laughing

Чанта - ЕК - италианска с крачета - всички цветове са подходящи за бяло - дори са много акцентни. Подбрах в цвета на обувката, която е изцяло база Hands Thumbsup
Обувки - ЕК - "Ади" Пещера

Лилаво с акцент леопард

Обувки - 59 лева
Очила - 33 лева
Чанта - ЕК + естествен косъм - 109 .eld

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 19:10 от Lenny_Pld (With love)

# 650
Ох, чантичката на Тоскана ледър е супер! Но да е в по свеж цвят...за бала аз не препоръчвам практичност и ниски обувки... веднъж сме майки на абитуриент, или най много два пъти.Wink Роклята си е за висок чепик...

# 651
  • София
Харесаха ми бежовите обувки. Изглеждат удобни. Даже моите за бала май бяха на тази фирма. Едни от най- удобните обувки, които имам.
Според мен избери нещо, с което да се чувстваш кофмортно и ти да се харесваш, така или иначе всички очи ще са в абитуриент(кат)а, никой няма да те оглежда и да ти търси кусури.

# 652
  • Пловдив
Дами, имам нужда от консултация за две покупки. Една много минималистична рокля на JACQUEMUS - https://www.jacquemus.com/product/la-robe-limao-beige-0
Търся вдъхновение за обувки, чанта и аксесоари. Нямам идея с какво би стояла добре. С високи токчета няма да я сложа. Деколтето е доста дълбоко, а аз имам какво да покажа и комбинацията с висок ток ще е гротеска картина. Дайте идеи, че съм в голяма чуденка, а времето и наближава...
Другата дреха е тази пола - https://www.ikrix.com/hk/erica-skirt-max-mara-studio-158102#&gid=1&pid=1
Отново съм в търсене на подходящи обувки, чанта и аксесоари.
Дайте идея, ще съм благодарна:smiles:

# 653
  • Universe
mimi.7299, аз споделям мнението на The Catcher in the Rye /да кажа, че съм била два пъти майка на абит.Laughing

Първият път бях на твоето мнение, на втория - бях узряла за нейното разбиране.
И все пак ще дам и един  вариант с висок каик /!задължително с червени лак и червило/ Wear Lipstick

Нещо не мога да се оправя с размерите на снимките, съжалявам и моля за извинение!:hugs:

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 21:48 от Lenny_Pld (With love)

# 654
Токчетата на Baldowski са също много удобни Simple Smile

Мацки, помагайте! Въпреки смесените си чувства към летните ботуши, все пак реших, че искам да си взема Simple Smile Иска ми се да са велур и с перфокожа. Цветът да е по-неутрален тип нюд. И от няколко дена ровя безуспешно Sad Идеята ми е за нещо такова, някъде виждали ли сте?

# 655
  • София
Не знам дали ми изтриха поста или не се прати, но горните обувки на живо не са така красиви, кожата седи странно и пластмасово. Бях ги поръчала и ги върнах. Simple Smile

# 656
Лени, а аз съм била веднъж майка на абитуриентка и бях на токчета...ако трябваше да съм втори път пак щях да съм така...в червената комбинация не ми харесват само обеците! Wink

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 21:00 от mimi.7299

# 657
  • Universe
mamaden,Жакмюс /и не само/ ги стилизира с панталони, разгледай малко в Пинтерест за тази комбинация.

За полата на "Макс Мара студио", използвах вдъхновението на стилистите в сайтовете и допълних с обувки и чанти )))

mimi.7299, обиците са ехо, препратка. Повтарят цвета на метала, камъните и формата на дръжката на чантата - това ми е концепцията /ама тя е само за пример )))

Танчитка аз съм носила летни ботуши и се чувствах прекрасно. А на Бали хората ходят при 40 градуса с плътни кожени ботуши. Всъщност - комфортно е.
Намерих летни, но не са точно като твоя модел - каубойски, велур, нюд, с перфорация Сега този модел се носи много - заради ширината горе, кракът изглежда доста по-слаб.
Скрит текст:

# 658
Лени от Пловдив - ужасно полезни и грамотни постове! Мерси!

# 659
Лени, разбрах идеята, но ми идва много лъскавото в тоалета, но пък си права,че с нещо трябва да се върже тази дръжка...! Wink

Общи условия

Активация на акаунт