Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 589
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 660
Лени, ти си абсолютно златна! Влюбих се в тези от сайта и ги поръчах Simple Smile

https://latiara.bg/ravni-letni-botushi-bezov-velur-lb90.html

# 661
  • Universe
Лени от Пловдив - ужасно полезни и грамотни постове! Мерси!

Благодаря за чудесните думи и оценката, Агент Провокатор Flowers Hibiscus

Голяма страст ми е модата, и в частност - персоналният стайлинг. Доста съм учила и чела по темата и продължавам да поддържам нивото. Дори имах личен блог във ФБ - Стилист по неволя, но го позарязах. Сега стилизирам  на живо и от няколко дни в темата тук)))  Мисля, че все още могат да се намерят актуални  постове, особено, ако се разгледат албумите

Но понякога необмислени покупки ме карат да беснея. Например  такава

микро чанта на Деби Брукс , вдъхновена от лятното шоу на на Жакмюс м.г. в  житните поля ((( То вдъхновението е хубава работа, шоуто беше разкошно, ама размерът... нали е от значение ...  д -14/ в-10 см Smiling Imp  Моята картина е друга - едно дзен безвремие от японска миниатюра с оранжеви цветя на фон с цвят на узряло жито. Айде сега, дайте идея, моля, къде и как да нося това бижу, така че да си избия инвестицията. Един телефон не се побира в нея, да не говорим за връзка ключове.Sweat Ама ме кефи и не съм склонна да се разделя с нея. Истинско произведение на изкуството, толкова  изящна и всичко си има.Wear Purse

Скрит текст:
Ръчно екранирани произведения на изкуството, украсени с диамантен прах и блясък, капсулирани в акрил и украсени с кристали Swarovski. Естествена кожа + дълга и тънка дръжка

mimi.7299 Revolving Hearts

Танчитка Hands Raised Hands със здраве да си ги носиш!

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:14 от Lenny_Pld (With love)

# 662
Чантичката на Деби е страхотна, веднага ми се прииска да я имам и веднага се сетих, че просто не знам с какво бих я носила. Размерът не ме притеснява, оставям и телефона и ключовете у дома...но...В тази дилема може да помогне само Агентката ... Simple Smile

# 663
  • Пловдив
Elanor, роклята си е много добре, съчетай я с цветни акценти.
Ако все пак се спреш на сребристите сандали, мога да ти изпратя сребрист клъч със синджир верижка за събитието.

# 664
  • Universe
Elanor, роклята си е много добре, съчетай я с цветни акценти.

"Проблемът" на тази рокля е дължината и прекалено обтегнатия фасон /силуетът е класически, но демоде, заради липсата на дължина и обем/
Сега се носят или мини, или А силует , или макси и повечето - оувърсайз. Ако е съвременна рокля-калъф - коляното  е покрито и има 2 пръста разстояние между роклята и тялото. В последните колекциипочти няма такъв тип рокли, а ако има - материята е мното различна - акцентна.

Скрит текст:

Според Шанел най-грозната част на човешкото тяло е коляното /а коя съм аз, за да я опровергавам)))/ - . Дължината 2-4 пръста над него скъсява крака и придава обем., а ние всячески искаме да изглеждаме визуално по-стройни.

]

Ееее, няма да си изхвърлим старите рокли, просто можем да ги приберем или да ги стилизираме по новому. Но  да се купува рокля, която е демоде - не е удачно /особено с тенденцията на забавената и устойчива мода/. Разбира се, приемам, че всеки човек има собствен стил,, а моето е само мнение. Hug

Лека ви... Yum

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 00:53 от Lenny_Pld (With love)

# 665
  • София
Оувърсайз модата отива на много малко жени. Не е нужно всичко да е "модерно". Според мен роклята е с класически силует. Аз бих си я взела и направила цепката по - дълга с още няколко см. Laughing

# 666
Роклята изглежда сякаш правена за леличка, която на всяка цена иска да подчертае , че няма никаква женственост в нея.

# 667
  • София
Според мен пък е женствена. Има талия, има цепка, само деколте няма. А и зависи дали ще я облече леличка или нелеличка.

# 668
# 669
  • София
Жената, която презентира роклята не е за тази рокля, върху по- подходящо тяло би седяла различно. Бих сменила колана, сребърно също не бих сложила, златно е по- добре. Червено - не , заради асоциацията с мартеница, но фукция, ярко зелено…

# 670
  • Пловдив
Роклята си е направо класическа за мен. Не бих я нарекла демоде в никакъв случай. Не бих казала, че е няма женственост.
Не винаги това, което е "модерно" отива на всеки.
Основната идея на една дреха е да ти хареса и да ти стои добре.

# 671
"Проблемът" на тази рокля е дължината и прекалено обтегнатия фасон /силуетът е класически, но демоде, заради липсата на дължина и обем/
^^^Абсолютно съм съгласна, но искам да обърна внимание на следното:

1. Не знаем колко е висока съфорумката, така че не знаем и дали дължината при нея ще е аналогична на снимката с манекенката (рядко се случва). Аналогично с ширината. Т.е. докато не я видим конкретната рокля на конкретната съфорумка не можем да сме категорични нито за дължината, нито за ширината.

2. Завръща се модата и трендовете на ранните 2000, които, ако не ме лъже паметта изобилстваха от такива "рокли-калъф" в точно тази нелюбима за мен мен дължина (съгласна съм и със Шанел по въпроса!). Та може пак да ги видим и пак да са "актуални".

А на теб, Лени, ще ти се наложи да сложиш в нея само червило/пудра/кредитна карта и да си носиш чантата като аксесоар Wink нефункционален аксесоар, но пък красив! Разбира се, че ти се наложи да си носиш и мъж, който да ти носи телефона и ключовете от колата... или ще ти се наложи да заложиш на тренда на двойните чанти, толкова мразен тук във форума Grinning

В много краен случай носиш телефона в ръка Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 01:49 от Agent Provocateur

# 672
Последната снимка доста ме развесели 😃 Когато изпиташ крайна нужда да излезеш с несесерчето си за червила, вместо чанта… обаче си с шанел!
Наскоро в друга тема се повдигна въпросът за тази класическа шанелска чанта

Вие какво мислите? Бихте ли инвестирали в точно тази класика?

# 673
Моята е даже по- малка Grinning.
Точно този модел не, но таьи да.

# 674
Дължината на една дреха е ултра важна, точно като за "лелка" е на бялата рокля и липсва баланс. По-голяма цепка ще стои на малко по-дълга рокля.
Късо - минимум една педя над коляното, за по-дълго 4 пръста под коляното. Моделите показани от Lenny_Pld са идеални

Чантичката на Шанел не ме привлича, но за някоя с главата на Медуза се замислям.

Майката на абитуриент/ка и тя човек, токчета, рокли и всичко както си трябва мисля аз.

Вчера мина през погледа ми статия за дизайнерските цветове и фуксията на Валентино е супер

Общи условия

Активация на акаунт