Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 589
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Lenny_Pld (With love), благодаря ти за насоките. Видях на сайта аутфита с панталон и роклята, но на мен ми идва малко ....как да кажа...по-модерно от колкото аз бих сложила, затова ще се опитам да заложа само на роклята Simple Smile, но продължавам да се чудя с какви аксесоари биха се съчетали добре двете неща.
Идеята за плетена чанта много ми допадна Yellow Heart

# 676
Роклята изглежда сякаш правена за леличка, която на всяка цена иска да подчертае , че няма никаква женственост в нея.

Точно. Освен това, роклята изглежда евтина.

Elanor,
Откъде е винената рокля? Идеална е за случая.
За подобен повод, бих се насочила и към такава визия:
Скрит текст:

# 677
Elanor,
Откъде е винената рокля? Идеална е за случая.

Ето я
https://www.karenmillen.com/guipure-lace-embroidered-floral-plea … idi/BKK01942.html
Някой поръчвал ли е от сайта им?

# 678
Поръчвам редовно оттам, но не до България.

# 679
Поръчвам редовно оттам, но не до България.
Мда, до тук ми изглежда сложно и почни невъзможно, пък и ми се иска да меря все пак Sad

"Проблемът" на тази рокля е дължината и прекалено обтегнатия фасон /силуетът е класически, но демоде, заради липсата на дължина и обем/
Сега се носят или мини, или А силует , или макси и повечето - оувърсайз. Ако е съвременна рокля-калъф - коляното  е покрито и има 2 пръста разстояние между роклята и тялото.
Да защитя малко бялата рокля, макар че почти се отказах от нея Smile
На мен дължината ми идваше точно под коляното и в долната част стоеше с около 2 см около тялото, по-свободно, от колкото на снимката. А и матереията не е гладка, а с лек релеф, като на ситни точици/мрежа.
Но търсенето продължава... много съм далеч от лелинската визия, та на лелка трудно ще се докарам, нявам се Laughing

# 680
Ако се харесваш с бялата рокля, отивай с нея. По добре нещо, което ти стои перфектно, отколкото някой модерен овърсайз чувал, ако е излята по фигурата и намериш шик аксесоари ще си чудесна. Винената на мен не ми харесва за този повод...

# 681
  • Universe
[
А на теб, Лени, ще ти се наложи да сложиш в нея само червило/пудра/кредитна карта и да си носиш чантата като аксесоар Wink нефункционален аксесоар, но пък красив!
Благодаря, Агент Провокатор!
Ще ми се наложи да приложа  кредото на Миуча Прада „ да вместя в един прост и банален предмет  толкова сложна концепция като жена, естетика и точното време“:blush:
Скрит текст:
Успокоението е,  не има и по-по-най-микро)))

Al Georgieva, на мен всички изброени дизайнерски цветове ми харесаха!

Чантата и на "Шанел",  и на "Сен Лоран" ми допадат, защото са вещи с история / но с предното качество/. А как ви се струва  излизаш с Кание Уест - получаваш... "Бъркин" Wear Handbag

Благодаря на всички за коментарите по повод бялата рокла - беше ми интересна и полезна всяка реплика и гледна точка.Flowers Tulip

И накрая - поздрав от мен за ведро и свежо настроение. Париж ми е Пловдив, майна Mask

# 682
  • София
Последната снимка доста ме развесели 😃 Когато изпиташ крайна нужда да излезеш с несесерчето си за червила, вместо чанта… обаче си с шанел!
Наскоро в друга тема се повдигна въпросът за тази класическа шанелска чанта
Скрит текст:
Вие какво мислите? Бихте ли инвестирали в точно тази класика?
Бих инвестирала в недвижимости и злато, чантата бих я купила ако имам стандарта за нея.

# 683
Чантите не са за инвестиция, защото не носят доход, нито можеш да кешираш лесно.

Дизайнерските цветове са готини, но синьото на Тифани най-много за бански си го представям 🙃

# 684
  • Universe
Чантите, виното, уискито, колите и др. луксзни вещи са инвестиция - справка Knight Frank's Luxury Investment Index (KFLII)

За 2022 часовниците държат първото място като топ инвестиция

# 685
тц, не съм съгласна - сестра ми си търсеше определен модел чанта и ровихме 1/2 ден из Vestiaire Collective, купища луксозни стоки на по-ниски цени от нови.
За спешъл ретро каляски от преди половин - един век нещата стоят по друг начин.

# 686
Да защитя и аз бялата рокля, ако е под коляното, е много ок за случая, свежа и скромна.
На мен ми харесва със сакото, не бих сменила коланчето в никакъв случай, ако ще се носят бижута, а чантата и обувките са в друг цвят, ще стане твърде много, няма нужда от толкова акценти.

Лени,  бих носила микро чантата на кръста като колан - бижу с дългата дръжка и друга в ръка. Във видеото на YSL го има като вариант Blush, а Агент е писала за двете чанти.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 09:59 от silver pearl

# 687
  • Somewhere far away
Нещо си навих на пръста че искам пончо, тип дивия запад! Heart Grinning

От къде мога да си взема такова, да е с прилично качество и да не е повече от 100лв?

# 688
Докато разглеждах в бг сайтиве за рокли, попаднах на някакви Alina Cernatesco във FD. Някой дали е поръчвал случайно и да има впечатления? На снимка изглеждат добре, но ме притеснява качеството.

Скрит текст:

# 689
Вие какво мислите? Бихте ли инвестирали в точно тази класика?
Когато бяха по 1.000 евро, да, но сега са по 4.000, та ... не. Има някаква вероятност от 4.000 да се качи и
 на 6.000 и ти да я продадеш ползвана пак на 4.000 евро след пет-десет години. Ако това те устройва, супер. Ако мислиш, че ще е голяма печалба, мисля, че няма.

Общи условия

Активация на акаунт