Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 586
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 720
Пак аз досаждам. Ето я втората рокля, днес дойде,  поръчана на 07.04.

* редактирано

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:01 от Витаминче_

# 721
Екстра си , какво говориш Корем ?! Много си секси, на 2 рата снимка изглежда по добре на раменете вдигнато! Обувките са добре също.
Айде олекна ти готова си за събитието.

# 722
Супер! Обувките ги намирам за супер подходящи за повода. Корем много ясно, че нямаш, но тия рокли са мега описващи и едно ластично бельо ще тушира ефекта Simple Smile
И нали съм мрънкалница на тема църкви и кръщенки: за църковния ритуа по-добре да си с вдигнати рамене Simple Smile

# 723
Малко тесничка ми се струва, набира се. Иначе задължително безшевно бельо по мярка, да не оставя такива вдлъбнатини отстрани.

# 724
  • София
На мен не ми допада много такъв тип дантела, но е важно ти да се харесваш.
И безшевно бельо с висока талия Wink В ХМ има на достъпни цени.

# 725
  • Пловдив
На мен ми харесва повече с голи рамене. /но на мен голото рамо ми е слабост/.  Може да заметнеш един шал в църквата.

# 726
На мен ми се струва,че роклята трябва да е с един размер по-голяма. Така се опъва прекалено,особено на някои места. Харесвам прилепнали рокли,но тази е..малко ..в повече.. Освен естетическата част,от практична гледна точка,ластичетата на дантелата вероятно ще се накъсат още при първото носене. ..
Скрит текст:
ПП не съм и фен на дантелата ..

# 727
Витаминче, и на мен от пръв поглед едно ми се наби: роклята ти е с размер по-малка.
Иначе, отива ти. Нямаш корем, къде си го виждаш?!? Естествено, с оформящо бельо такива модели стоят още по-добре. Но реална нужда нямаш.
Имаш нужда от размер нагоре, обаче.

# 728
  • Mediterraneo
Опъва се роклята, определено теснее. Иначе е много хубава за събитието.

# 729
Витаминче, от мен НЕ зя роклята.
Тясна е и акцентира на всичко, което не е нужно.
Ако искаш прав модел рокля то вземи класически такъв от нееластична материя, както и точен размер за теб. Така няма да си личат разни несъвършенства.

# 730
Още едно мнение с "не" за роклята и за съчетанието ѝ с обувките.

# 731
Хммм, замислихте ме дали наистина ми е малка.  Облякох я без да ми трябва да разкопчая ципа, но...все пак.

Ох, тез 4-5 кг, които качих зимата си личат. Дали ще ги сваля до 3 седмици с тичане, кой знае.
Бельо ще потърся.
Но много се забави тази, докато я върна, докато пратят нова ... няма да стигне времето.

Иначе, снимах двата варианта точно заради църквата.

Благодаря ви, момичета.  Много полезни, както винаги!
Ще помисля това ли да остане или не.

П.п. обувките с нея и на мен не ми харесват.

# 732
Аз тази рокля не си я представям за кръщене. Представям си я да подпишеш граждански брак с нея (примерно за двойките, които не правят сватба). Веднага на това ми напомни.

Според мен също виж дали няма да намериш нещо друго. Представям си те с някоя свободно падаща рокля Simple Smile

Колко имаш или искаш да сваляш си знаеш ти, но не мисля, че някой имаше предвид, че имаш нужда. Наистина каквото се очертава е минимално, освен това белите рокли не ни правят по-слаби. И според мен е възможно следващият размер да е по-добре.

# 733
Нека позная - подплата от трико, еластична дантела. Ако струва повече от 40лв си е пладнешки обир. Качеството е близко до нулата, за един път може и да я разносиш и да изглежда добре, но още след първото пране ще й се раздърпа еластана. Може би да погледнеш по физическите магазини, за да прецениш материята?
За фигурата си не се притеснявай, изглеждаш супер, просто роклята е калпава.

# 734
  • София
Поколебах се и аз дали да го напиша, че да не обидя питащата. Самата дантела е тип перде и рядко ще стои на някого добре.
Препоръчвам и аз разходка и пробване, имаш потенциал да изглеждаш безупречно с друг тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт