Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 586
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 705
При размерите на днешните смартфони - не 😆

# 706
Ох, и аз така обичам малки чанти, може би от поне пет години ходя с кросбоди. Установих, че не ми трябва нищо друго освен портфейл, ключове, несесерче със спирала и червило и телефон. ММ като че ли напук ми купува все по големи телефони Blush... а освен тях съм пъхнала и една малка помпичка с дезинфектант... Joy

# 707
  • Бургас

Но слава Богу още не ми е пораснал толкова гъза, че да ме хареса Кание Yum
Някой да има телефона на това момче? Аз имам "данни" и бих отишла с него на кино, веднъж, хайде два пъти.

Малки чанти харесвам, но мини - не. Те са само аксесоар, не чанта. Диорското "седло" ми е грозно, а  Tory Burch на BadKarma е прекрасна, но и от Chanel Flap не бих се лишила, ако можех да си я позволя.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:31 от . Яна .

# 708
ММ като че ли напук ми купува все по големи телефони Blush
Можеш да го носиш в отделно етуи само за телефона. Има и като перлени за по-елегантно, H&M май ги продаваха скоро.
Скрит текст:

Има и по-шокозни от всяка известна марка като че ли. Като заговорихме за Tory Burch, ето техен модел:
Скрит текст:

ПП
Намирам ги като phone holders" или "crossbody phone case".
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:34 от Анонимен

# 709
Бих инвестирала в 2.55 Шанел със сигурност.

# 710
ММ като че ли напук ми купува все по големи телефони Blush
Можеш да го носиш в отделно етуи само за телефона. Има и като перлени за по-елегантно, H&M май ги продаваха скоро.
Скрит текст:

Има и по-шокозни от всяка известна марка като че ли. Като заговорихме за Tory Burch, ето техен модел:
Скрит текст:

ПП
Намирам ги като phone holders" или "crossbody phone case".
Скрит текст:
Да, готини са, но не си представям две каишки крос боди  - едната с чантата другата с телефона...сега минах на тактика знам колко ми е телефона и купувам такива чантички. Перления държател за телефон на H&M е ужасен, другите два бих ги носила с кеф, много яки. Wink

# 711
Всички скъпи чанти, които имам са ми подарък. Нито бих ги продала, нито бих си ги купила, защото за мен е абсурд да се дават тези големи суми за тях. А и за цената на една, мога да намеря поне 20 или 30 също хубави, които да нося с удоволствие.
Съгласна съм също, че има една тенденция някои да си мислят, че със скъпа чанта се превръщат от Кака Саша в Коко Шанел. Това опиянение, което можеш да усетиш само когато угаждаш на най-дълбоките си комплекси е типично за разни новобогаташи или инстаграм позьорки, които са си намерили спасител.

# 712
Те тези, които инвестират в такива неща не пишат тук, а да коментираме хипотетично е все едно да коментираме какво бихте си купили, ако имахте 1 милион Simple Smile.

Не бих дала толкова пари, но бих приела подарък. Имам само 2 чанти, които спадат към графа “скъпи” и двете седят в килера, където държа обувки, куфари и други дреболии.

# 713
Перления държател за телефон на H&M е ужасен, другите два бих ги носила с кеф, много яки. Wink
Имат и други, просто за този първо се сетих. Аз съм го носила на едно по-елегантно събитие защото не бях намерила друг светъл, а всичко беше бяло и перлено, а чантичката мини. Трудно се комбинира с друго и е отворен, но пък освен за това събитие не ми е бил нужен държач и така и не си взех кожен.

На Maison Heroine съм виждала в магазин, дръжката не ми харесва, та Tory Burch би бил и моят избор. Имат и най-много цветове. Аз имам и чанти само с къса дръжка, та така си го представям - клъч или къса дръжка плюс каишка с телефон.

ПП Имат явно и с тънки дръжки, в магазина предлагаха тогава само Kaia.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 14:48 от Анонимен

# 714
До голяма степен това е и моето мнение. Покрай социалните мрежи доста артикули се комерсиализираха, а покрай търсенето цената се качи.
Ментета/фалшификати не харесвам и не бих си взела. По-скоро бих взела нещо на по-ниска цена, което изпълнява естетическия смисъл на дизайнерския продукт.
Относно бюджети, чела съм, че е хубаво разходите за дрехи и аксесоари да не превишават 10% от прихода. За мен е късо и кръжа около 20. При така заложените цифри съм далеч от чанти Шанел, ама хубаво е, че и умирам да имам 😃

# 715
Скъпата чанта не е инвестиция, а част от начина на живот. Показва ниво. Истинските инвестиции (когато са правилни) водят до възможност и за чанти, и за обувки и какво ли още не.

Най-любима ми е една Dsquared, която поради грешка в сайта купих за 175 евро 😁

# 716
Бихте ли ме посъветвали с какъв тип обувки мога да нося тази рокля на работа? Работя като регионален мениджър в преводаческа агенция. Дължината и е 93 см и ми идва съвсем леко над коляното, при нас не е разрешено да се носят отворени обувки, обаче. Колебая се за бели платняни обувки или може би балеринки? В бяло? Или е по-добре бежово? Всякакви идеи биха били полезни. Ще нося с бежова чанта.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:55 от bubanka

# 717
Много симпатична рокля. От къде е?
Аз бих заложила на бежови балеринки щом ще носиш с бежова чанта.
Другите момичета може да предложат нещо по-разчупено, аз съм си малко консерва и бих заложила на бежовото. Joy

С бели кецове също ще стои супер, но не знам дали ще те устройва за работа.

# 718
Идеята на въпроса ми беше да обсъдим модела, който се счита за култов, съчетан с нараснала цена в последните години. Явно подборът ми на думи е лош, щом отприщи вълна от обяснения що е то инвестиция и на какво бих била доволна Simple Smile Метафорично питах дали бихте “инвестирали” в стила си с тази чанта.
За мен този модел не е особено привлекателен и ми беше интересно вашето мнение
Аз не бих точно от гледна точка на това, че не ми се вписва в стила - моите чанти са основно функционални и много рядко чисто декоративни. Чанта на рамо не нося заради глупави задръжки по отношение на фигура тип пясъчен часовник. Няколко пъти ми се е налагало да съм облечена по-тежко, отколкото ми е присъщо и съм взимала назаем от приятелки чанти на Шанел. Лоша дума не мога да кажа, но не е моето. Неметафорично пари не бих дала за тази чанта, дори с идеята, че в бъдеще може да си ги върна с лихвите, има по-доходоносни инвестиции. Виж, ако беше обектив Simple Smile

PS При галопиращата инфлация всичко ще поскъпва, не зная дали лукса ще поскъпва повече от всичко останало.

# 719
  • Universe
Glossiercherry12, Flowers Hibiscusосвен платнени и балеринки - аз бих предложила и тези на Тамарис или на Ади /ако е разрешено без пета/ Може и тези с платформите на Габор

Спаред мен, би подхождала почти цялата гама taupe

Скрит текст:

Скъпата чанта не е инвестиция, а част от начина на живот. Показва ниво. Истинските инвестиции (когато са правилни) водят до възможност и за чанти, и за обувки и какво ли още не.

Hands Thumbsup  Споделям това мнение + че е и инвестиция, но тези с тази начин на живот не ги купуват  за това Kissing Heart  Повече биха вложили в нещо друго - например картина.

Ред. Wear Purse Харесвам чантите на Danse Lente , но не откривам колекция 2022 /може да са фалирали от пандемията.

mamaden Flowers Hibiscus, за роклята на Жакмюс - виж тези клинове с цепка /повече ми приличат на панталон/ и обувките на Мустанг - с плетената чанта - биха били ОК

Скрит текст:

И вариант с някакви велосипедки и маратонки

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 19:48 от Lenny_Pld (With love)

Общи условия

Активация на акаунт