Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 581
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 735
Те хубавите дантели са изключително скъпи, да не се лъжем. Повечето рокли с дантела на достъпни цени не са уау.

# 736
  • София
Ох, ами да, ама примерно този тип

Са малко по- добре от този тип

Едните са много по- тънки и еластични.

# 737
Концепцията на първата пола много ми харесва, но пак ми бие на перде дантелата 🙄 а много ми допада идеята, ако се намери хубава дантела. Заглеждала съм се по такива поли, но не съм купувала.

И аз имам една бяла дантелена рокля по тялото. Ужасна е, не знам защо я купих. Носила съм я веднъж, много комплименти получих, защото роклята може да е грозна - но пък е къса 😂

# 738
  • София
Ами, аз имам подобна и седи някак по- твърдо. Имам и от втория вид (с първата кройка, хаха), но имам чувството, че с нея и яйчниците ми се очертават. Много неприятна за носене.

Иначе 80/90лв са доста прилични и красиви дантели, ще стигне за една пола метърът на 1.40. Бих си ушила, само че с една идея по- голямо разминаване на подплата и дантела.

# 739
Абе и от немного скъпите може да се намерят хубави и твърди, които хем ще оформят хубаво тялото, хем няма да заминат след първото пране. Ама търсене си трябва.

# 740
Роклята е тясна на ханша. Ако беше по мярка, никой нямаше да има забележки. Някои вече съвсем се вманячват в стремежа си да търсят кусури. Знаейки какво има на българския пазар и колко трудно се намира нещо свястно и ограничения бюджет- роклята бива.

# 741
И аз я харесвам с роклята, може да мине за едно кръщене...после може и да не се носи ако се накъсат ластиците...
По принцип еластични дантели са си проблем, и на идеални фигури ...

# 742
На фигурата нищо ѝ няма, но роклята още сега стои набрана, а като я носи и върви, ще се набира, вдига нагоре и става на гънки.
И според мен е нужен номер по- голям.
Бяла дантела лесно жълтее, изскачат ластичета, но едва ли дамата мисли да я носи повече от веднъж.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 16:08 от Mateah

# 743
Фигурата на съфорумката си е супер, просто роклята е тясна и не стои добре, отзад сигурно също е впита на дупето и според мен въобще не е подходяща за кръщене. Може и да съм пропуснала нещо, но трябва ли да е чисто бяла и дантелена? Малко като булчинска е, както беше писал някой по-горе, като за подписване на граждански брак...

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 08:45 от Elanor

# 744
Мисля да потърся ластично бельо за корема  Smiling Imp
Кроячите им не са знаели, че човек освен талия има и ханш, затова ти опъва. Колко дни има до това кръщене?

Като първата дантелена пола имам от Zara, даже май в бяло  - трябва да потърся. Просто не е много мой тип, иначе качеството е добре.

# 745
Нека позная - подплата от трико, еластична дантела. Ако струва повече от 40лв си е пладнешки обир. Качеството е близко до нулата, за един път може и да я разносиш и да изглежда добре, но още след първото пране ще й се раздърпа еластана. Може би да погледнеш по физическите магазини, за да прецениш материята?
За фигурата си не се притеснявай, изглеждаш супер, просто роклята е калпава.
90 лв е тази, предната, която показах беше 40 Joy
Аз си мислех, че тази изглежда по-добре Joy  Joy

Близо месец вече обикалям да търся, но не успявам да намеря бяла/светла рокля, която да е покритии рамене и около коляното. Уж елементарно изискване, ама.. явно е още раничко и няма чак толкова избор - или всичко е с презрамки, или твърде неофициално, да го наречем. Онлайн ми показахте доста варианти, но тези, които харесах са двойно над бюджета ми.

# 746
Не знам дали Витаминче е гледала тук, но ето една светла рокля, чисто нова и то с доста сериозно намаление.

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-sinequanone-pr21437593.html

Бяла, но с късо болеро или друго подобно мисля ще е ок

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-wal-g-pr22460167.html

Много харесвам марката и е елегантна за това събитие
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-comma,-pr22152456.html

и тази е чудна

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-s.oliver-black-l … l-pr21729712.html

# 747
Последните показани рокли и на мен не ми харесват, изглеждат евтини. Витаминче, фигурата ти е чудесна, за мен твоят избор до сега е най позходящ, за такъв повод не стават съвсем евтини рокли. Поне цена около стотина лева си трябва...

# 748
  • Somewhere far away
Виж марката Chi chi London. За мен поне - едни от най-красивите рокли и то на приемливи цени.

# 749
  • Бургас
Роклите са нови, с етикет.Аз не съм фен на ВУ,  но на нови рокли от марки да се казва, че са парцали е прекалено.

София не е България, ако си мислите, че много хора из страната могат да си позволят рокли от по 300-400 лева, нещо се заблуждавате.

Общи условия

Активация на акаунт