Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 75 886
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, не е много по темата но има ли друга тема за добавки но не за репродуктивни цели- примерно за оросяване на мозъка и т.н. Благодаря ако Денис име някой друг знае.

# 556
Iherb 129 мисля, че е

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 03:11 от Фрида

# 557
Благодаря!!!

# 558
  • София
Здравейте, не е много по темата но има ли друга тема за добавки но не за репродуктивни цели- примерно за оросяване на мозъка и т.н. Благодаря ако Денис име някой друг знае.
Ето тази
https://m.bg-mamma.com/?topic=1543771

# 559
Здравейте, имам въпрос относно добавките преди бременност. С ММ правим опити от няколко месеца (6), сега взех Pregnacare за нея и за него, но аз още не съм го започнала, защото приемам метилирана ФК, в прегнакеъра има 400мг ФК, дали мога да предозирам. Приемам Омега 3, вит Д+К и обмислям да вкарам и витамин Ц и Магнезий. Можете ли да препоръчате какъв магнезий би бил подходящ и за двама ни?

# 560
Много благодаря момичета, гледам стойностите който Денис ми е написала за МВИаз имам на Прим нещо си и пише по 4капсули на ден и пак не събират стойността която тя ми е написала

# 561
Ами да, при тази марка е ниска дозата.
Аз приемах ето тази вечерна иглика и бях много доволна. 2 капсули са точно 2600 мг. Препоръчана ми беше от Денис

# 562
защото приемам метилирана ФК, в прегнакеъра има 400мг ФК, дали мога да предозирам.

И аз пия обикновена ФК и метилирана. Няма да предизираш. Видях, че метилираната някъде е продават по 800мг. Аз ще си поръчам такава.

# 563
Здравейте момичета от 1 седмица пия тази фолиева киселина имате ли мнение за нея .

# 564
Ами да, при тази марка е ниска дозата.
Аз приемах ето тази вечерна иглика и бях много доволна. 2 капсули са точно 2600 мг. Препоръчана ми беше от Денис

Забелязвате ли някви симптоми или разлика от приема на вечерна иглика

# 565
Пиех много добавки, не само вечерна иглика, не мога да кажа кое от какво е било. Но като цяло цикъла ми стана редовен, нямах зацапване преди всеки нов цикъл, имах обилно количество цервикална слуз в овулационния прозорец, което е важно за бебеправенето, мисля че това бяха плюсове от вечерната иглика като цяло

# 566
Пиех много добавки, не само вечерна иглика, не мога да кажа кое от какво е било. Но като цяло цикъла ми стана редовен, нямах зацапване преди всеки нов цикъл, имах обилно количество цервикална слуз в овулационния прозорец, което е важно за бебеправенето, мисля че това бяха плюсове от вечерната иглика като цяло
Точно това целя и аз забелязвам по обилна слуз и за това питам, много ви благодаря вчера взех др вид Вечерна иглика и щом засека овулация ще почна див ям. Него приемали ли сте

# 567
След колко време забелязахте по-обилната слуз в следствие на приема на масло от Вечерна Иглика?
Има ли странични ефекти и в какви случаи не трябва да се приема?

Чудя се дали да почна да приемам и него (искаме бебе), вече имам бая добавки - Убвикинол, Витамин Д, К2, Е, Б12, Рибено масло, Фолиева киселина. ..От човек, който никога не е пил хапчета, сега сутрин пия цяла торба Neutral Face

# 568
След колко време забелязахте по-обилната слуз в следствие на приема на масло от Вечерна Иглика?
Има ли странични ефекти и в какви случаи не трябва да се приема?

Чудя се дали да почна да приемам и него (искаме бебе), вече имам бая добавки - Убвикинол, Витамин Д, К2, Е, Б12, Рибено масло, Фолиева киселина. ..От човек, който никога не е пил хапчета, сега сутрин пия цяла торба Neutral Face
Всички сме така

# 569
Mechtabebe не съм пила див ям.
GerKa бързо се видя ефекта, може би ако на единия цикъл съм почнала прием при другия вече имаше действие. Не мога да кажа какви странични ефекти би могло да има и при какви случай не се употребява. Аз съм пила всичко на своя глава, като съм питала лекар са ми казвала “Ами добре, пий” Повечето лекари не са запознати кой знае колко

Общи условия

Активация на акаунт