Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 75 881
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Вигантола го пих почти цяла зима ... Сега лятото пак го пих 3 месеца и няма ефект при мен..

# 616
Здравейте приемам вечерна иглика без прекъсване по 2600мл искам да включа и див ям след овулация. Може ли и двете едновременно да си ги пия или трябва да спра игликата. Благодаря ви

# 617
  • София
Здравейте приемам вечерна иглика без прекъсване по 2600мл искам да включа и див ям след овулация. Може ли и двете едновременно да си ги пия или трябва да спра игликата. Благодаря ви
Здравей!
Могат да се приемат заедно, дори и на един прием ( след О.)
МВИ се приема от М до М
Див ямс - от О. до М

# 618
  • София
Холестеролът ми е малко завишен ,дали мога да приемам тази добавка?Изобщо какво мога да приемам,за да го вкарам по-лесно в норма?
За хранителен режим ми е ясно ...
Правим опити за бебе ...

# 619
Здравейте,  въпросът ми е към Денис. Добре ли е приемането на добавки по този начин: 1. Л-тироксин около 2 час преди храненето и кафето.
2. Инозитол - почти едновременно с Л-торксина?
След вечеря взимам МВИ, омега 3, убеквинол и фолиева киселина.
Мъжът ми пие същите неща, само че вече приема андрозитол вместо фолиева киселина.
Добре ли е такъв прием?

# 620
  • София
Здравейте,  въпросът ми е към Денис. Добре ли е
Скрит текст:
приемането на добавки по този начин: 1. Л-тироксин около 2 час преди храненето и кафето.
2. Инозитол - почти едновременно с Л-торксина?
След вечеря взимам МВИ, омега 3, убеквинол и фолиева киселина.
Мъжът ми пие същите неща, само че вече приема андрозитол вместо фолиева киселина.
Добре ли е такъв прием?
Здравей!
Трябва да има 4 часа интервал между Л-Тироксин и Инозитол.
За добавките след вечеря - Ок., може да се приемат на един прием.

# 621
Благодаря много за бързия отговор;)

# 622
Здравей!
Могат да се приемат заедно, дори и на един прием ( след О.)
МВИ се приема от М до М
Див ямс - от О. до М

Благодаря аз МВИ го приемам вече около 4месеца но този от 16ден ще включва и див ям❤️

# 623
Здравейте, момичета.
Приемах витамин Д, Б 12 (1месец), Коензим Q10 (убиквинол), Витафолат (заради фолиевата к.), Рибено масло и МВИ.
Началото на юли, което беше 2,3 месеца след редовния им прием, се разболях от гнойна ангина. Две седмици по-късно, отново и след като имах 2,3 седмици пауза, отново.
Аз от дете не съм имала ангина и е възможно, разбира се, да не съм я доизлекувала, но се чудя защо имунната ми система не се справя. Та аз от години не съм боледувала дори зимата?! Разбира се, не вменявам нищо на никоя добавка, но се чудя дали при пренапрягане на имунитета, се забелязва такъв спад.
На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Вие в цветущо здраве ли сте, докато приемате добавките?

# 624

На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо? Вие в цветущо здраве ли сте, докато приемате добавките?
Не, не ми се е случвало и да, здрава съм докато приемам добавки (и докато почивам от тях също, да чукна на дърво). Според мен няма връзка случилото се с приема на добавки

# 625
На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

Не е баш същото, но аз лично, докато вземам добавки, никога не усещам ефекта от тях... Т.е. все така уморена съм си, въпреки че дефицитите уж се запълват или даже са напълно запълнени. От две години насам постоянно приемам някакви схеми от висококачествени добавки. Подбирам най-доброто на пазара, според съветите из темите тук. Лабораторните ми резултати също са с чудесни стойности вече, но за себе си не усещам разлика.
Единственото, от което регистрирам ефект, е приемът на T3, но аз съм с Хашимото и този хормон ми е много нужен, защото не мога да го конвертирам сама.

# 626
На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

Не е баш същото, но аз лично, докато вземам добавки, никога не усещам ефекта от тях... Т.е. все така уморена съм си, въпреки че дефицитите уж се запълват или даже са напълно запълнени. От две години насам постоянно приемам някакви схеми от висококачествени добавки. Подбирам най-доброто на пазара, според съветите из темите тук. Лабораторните ми резултати също са с чудесни стойности вече, но за себе си не усещам разлика.
Единственото, от което регистрирам ефект, е приемът на T3, но аз съм с Хашимото и този хормон ми е много нужен, защото не мога да го конвертирам сама.
Здравейте,
Моля за име на ендокринолога който ви е изписал Т3, аз също съм с Хашимото, до момента само на еутирокс, но определено ми трябва промяна територията.

# 627
Не ходя по ендокринолози. Simple Smile Сама си го изписах, на базата на това, че с години T3 ми беше все на долна граница, каквото и да правех.
Иначе, знам, че Катя Тодорова изписва T3 на пациентките си, но самата тя ми е споделяла, че не е запозната в детайли как точно влияе този хормон (това се случи преди години - сега нещата може да са се променили и да е натрупала опит).

# 628
Ще навреди ли без пауза ако се вземат добавки? Аз повече от година вече без пауза пия един куп…

# 629
Прави се задължително почивка! Нищо не се пие целогодишно

Общи условия

Активация на акаунт