Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 75 827
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Дали ще се предозирам с240мг, аз 200мг R-ALA вземам, но всичко е изкупено в момента?

# 661
Здравейте. Пуснах вит.B12 и D на синът ми, който е на 9 години.
B12 е 330 pmol/L  ( 200-863 )
вит. D е 38.20 ng/mL  ( 20.60-50 )
Как ви се струват резултатите?

# 662
Здравейте, предстои ми пътуване и се зачудих как да процедирам на летището. Мислех да сложа всичките хачета в 1 шише, инозитола на прах ще го пропусна... Някой да сподели опит? Сигурно пия по 10 хапчета на ден, ако не и повече, дали ще е проблем?

# 663
Здравейте, предстои ми пътуване и се зачудих как да процедирам на летището. Мислех да сложа всичките хачета в 1 шише, инозитола на прах ще го пропусна... Някой да сподели опит? Сигурно пия по 10 хапчета на ден, ако не и повече, дали ще е проблем?

Аз сега си носих и нямаше проблем. Взимам по 9 хапчета на ден!

# 664
В 1 прозрачно шише ли ги бяхте сложили или? В отделните опаковки? Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

# 665
В 1 прозрачно шише ли ги бяхте сложили или? В отделните опаковки? Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

В прозрачен плик са опаковани по 8 хапчета, а другото си беше в оригиналната опаковка, която не е прозрачна.

# 666
Аз си нося дозичките в една стара опаковка от лекарства и в раницата. Какви ли не добавки съм разнасяла. Дори рибено масло и разни гелкапсули.

# 667
Дали ще се предозирам с240мг, аз 200мг R-ALA вземам, но всичко е изкупено в момента?
Аз взимам по 240 мг.

# 668
   Здравейте с пкя и ир съм предстои ни инвитро след 2 месеца и по препоръка си взех тази добавка , моля за помощ как правилно да я приемам и добра ли е за овулацията .

# 669
NAC се приема на гладно с вода 2х1
Може да се приема заедно с инозитол, който пък се пие 2х2 гр
На въпроса за овулацията не знам какво очакваш като отговор, но да кажем да, добра добавка е за овулацията. Теб това няма как да те касае, защото при инвитро се прави пункция на фоликулите преди овулация

# 670
Момичета, а за Л-карнитина знаете ли как се приема? Аз съм с ИР и четох, че е подходящо, също, че е на гладно, но не знам дали сутрин с NAC + Инозитол е ок,а преди тях пия R-alpha липоева киселина. Не пия Аргинин. Някой да знае? В книгата за яйцето пише пък, че може по всяко време

# 671
  • Маями
В Турция, инвитро специалистите изписват чиста DHEA при намален яйчников резерв.
Денис препоръчва да е 7 кето.
Ако целите бременност пийте чиста DHEA, тя се препоръчва за прием и от американски репродуктивни лекари, описано е в книгата на Ребека Фет - Всичко започва с яйцето.

Здравейте. Една друга дама ми препоръча книгата, но никъде не мога да я намеря. Вие ако я имате от къде я купихте?

# 672
В Турция, инвитро специалистите изписват чиста DHEA при намален яйчников резерв.
Ако целите бременност пийте чиста DHEA, тя се препоръчва за прием и от американски репродуктивни лекари, описано е в книгата на Ребека Фет - Всичко започва с яйцето.

Здравейте. Една друга дама ми препоръча книгата, но никъде не мога да я намеря. Вие ако я имате от къде я купихте?
Виждам, че я има в Хеликон: https://g.helikon.bg/232261-vsichko-zapochva-s-iajtceto.html?gcl … t9mBoCT6oQAvD_BwE

Ако ползвате английски, тук я има със свободен достъп: https://yes-pdf.com/electronic-book/963

# 673
Книгата я имаше на български на последния панаир на книгата в София - Алея на книгата или нещо такова.

# 674
Здравейте, аз имам книгата на PDF версия на английски, пишете ми на лично съобщение вашият мейл адрес, ако искате да ви я изпратя. 🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт