Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 75 811
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Маями
Момичета здравейте отново.
Днес ходих на гинеколог и ми каза, че нямам фоликули в яйчниците, но пък има лигавица в матката.
Таа една дама препоръча тук да пиша относно добавки, които мога да пия съответно с моят проблем. Разбира се,че ще посетя и репродуктивен специалист, но момичето също ми препоръча да се свържа с Денис/казаче дамата много разбира нещата/.

Това е от днес поста ми:
,,Момичета, сега бях на гинеколог и се установи, че нямам нито един фоликул в яйчниците..
Но пък има лигавица в матката.
Направо загубих ума и дума и честно да ви кажа хич не знам какво значи това.
Само чух, че ме праща на репродуктивен специалист.
Наистина съм много изплашена и стресирана.....знам, че не съм първата и последната, но да чуеш такова нещо....това е най-големия АД....
Каза ми да пия дуфастон/за да ми дойде/ и да се насоча към специалист.
Каза,че е очаквал да имам поликистозни яйчници, но се оказа, че нямам.
Направо не знам на кой свят съм.....честно ви казвам,,

# 676
Момичета, прерових интернет! От къде да поръчам това ДХЕА? Навсякъде ми пише, че е изчерпано.

# 677
Момичета, прерових интернет! От къде да поръчам това ДХЕА? Навсякъде ми пише, че е изчерпано.
От Iherb. Ако имате въпроси, може да ми пишете.

# 678
В Турция я има под търговско наименование Biosteron, такава ми е изписвана там 3 пъти по 25.

# 679
Аз си поръчвах от iherb. Първо обикновен, но много започна да ми се нави цикъла от него. Смених го с 7-Кето. Не съм сигурна обаче дали има същото действие тази форма. Иначе нямам проблеми с цикъла като спрях обикновения. Но това с цикъла явно е индивидуално, защото съм говорила с доста други момичета, които го вземат и нямат такъв проблем.
Denis, какво ти е мнението за 7-Кето Dhea?

# 680
Здравейте , какви витамини пиете за подготовка за бременост ?

# 681
7 кето не влияе на тестостерона, каквато всъщност му е идеята, затова в Турция си изписват обикновено дхеа. Аз лично съм се тествала андрогените преди да го почна, и като контрола. Качват се, да. Но и естрогена не ми е висок по принцип.

# 682
Момичета, трябва ми контактите на Денис

# 683
Момичета, трябва ми контактите на Денис

Можеш да и пишеш на лични.

# 684
Как да и пиша на лични, като не и знам профила?

# 685
На 44 стр. от тази тема го има.

# 686
# 687
Момичета, магнезия и по-точно Диаспорала, пие ли се далеч от млечни храни?
За желязото знам, че е така, както и между желязо и магнезий.

# 688
Може ли някакъв съвет как да си забавя овулацията? Тоест сега тя е на 10-11 ден, а аз искам да я забавя с ден-два. Дали искам много?

Много благодаря.

# 689
Може ли някакъв съвет как да си забавя овулацията? Тоест сега тя е на 10-11 ден, а аз искам да я забавя с ден-два. Дали искам много?

Много благодаря.
Каква е причината? 🙄

Общи условия

Активация на акаунт