Професионални серии за коса - тема 155

• 70 993
  • 759
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте,  някой ползвал ли е серията на Revox - plex ( номер 3,4,5,6,7)?

Вие се шегувате май, за 3 писах над вас.

Видях поста ви, аз питам за цялата серия като действие, а не само за номер 3 отделно.

# 211
  • Пловдив
Не можах да се ориентирам кой е ДПШ на Меди, може ли някой да даде линк?

# 212
# 213
bambinnah,да,това е шампоана.
Ще помоля да си редактираш поста и да премахнеш снимката ми от него,мисля по късно да я изтрия.
Цвета ми е 6.71,но не съм се боядисвала от началото на  м.март.

Извинявай, не мога да го редактирам вече, май е минал нужният срок. Моля модератор да изтрие снимката.

Прочетох всички постове на Магнолия за Olaplex. Ако не можем да я използваме при боядисване (защото е при фризьор и т.н.), остава приложението като терапия  - това ок, дано да има ефект. А откъде е най-добре да го купя?

# 214

да похваля тази ампула ,взех я без никакви очаквания,но съм доста доволна, една ампула ми стига за два пъти.

# 215

да похваля тази ампула ,взех я без никакви очаквания,но съм доста доволна, една ампула ми стига за два пъти.

И аз от известно време заглеждам марката, но не намирам много отзиви за нея. Имате ли наблюдение върху нещо друго, освен ампулата?

# 216
  • Някъде там
Здравейте!
Заради медицински проблем ще ми се наложи да спра с боядисването за неопределено време.
Понеже си имам сива коса гледах тези продукти.
Някой със сива коса,който не се боядисва, ме интересува какво използва и как се поддържа косата в такъв момент.

# 217
bambinnah,да,това е шампоана.
Ще помоля да си редактираш поста и да премахнеш снимката ми от него,мисля по късно да я изтрия.
Цвета ми е 6.71,но не съм се боядисвала от началото на  м.март.

Извинявай, не мога да го редактирам вече, май е минал нужният срок. Моля модератор да изтрие снимката.

Прочетох всички постове на Магнолия за Olaplex. Ако не можем да я използваме при боядисване (защото е при фризьор и т.н.), остава приложението като терапия  - това ок, дано да има ефект. А откъде е най-добре да го купя?
Можеш да помолиш фризьорката си да занесеш своя Олаплекс и да те боядиса с него.

# 218

И аз я пробвах, но нещо не останах очарована. Просто при мен не подейства и няма да повторя. Иначе и аз я разделих за два пъти.

# 219
Да похваля и аз Joico , докато все още са намалени в Арлен. Имам шампоан Joico K-Pak Color Therapy и отдавна заглеждах Intense Hydrator-а, но заради преливащ шкаф с наличности, все не идваше ред да си го взема. Сега си го поръчах, като към него добавих и балсама от серията K-Pak Color Therapy.
Направих следния протокол: преуош с Еластисайзър, шампоани Медисютикълс и Joico K-Pak Color Therapy, след това Intense Hydrator и завърших с балсам K-Pak Color Therapy. Финиши капките на Oway, смесени с крема Mi Amante.
Косата ми е жива, плътна, напоена и с чупки - за протокола - чуплива, порьозна, средна гъстота и плътност, боядисана на ниво 6 и ежедневно тормозена от вятъра във Варна.

P.S. - От Арлен, почти винаги ми изпращат мостри, различни от тези, които съм избрала от падащото меню.

# 220
Да похваля и аз Joico , докато все още са намалени в Арлен. Имам шампоан Joico K-Pak Color Therapy и отдавна заглеждах Intense Hydrator-а, но заради преливащ шкаф с наличности, все не идваше ред да си го взема. Сега си го поръчах, като към него добавих и балсама от серията K-Pak Color Therapy.
Направих следния протокол: преуош с Еластисайзър, шампоани Медисютикълс и Joico K-Pak Color Therapy, след това Intense Hydrator и завърших с балсам K-Pak Color Therapy. Финиши капките на Oway, смесени с крема Mi Amante.
Косата ми е жива, плътна, напоена и с чупки - за протокола - чуплива, порьозна, средна гъстота и плътност, боядисана на ниво 6 и ежедневно тормозена от вятъра във Варна.

P.S. - От Арлен, почти винаги ми изпращат мостри, различни от тези, които съм избрала от падащото меню.
Аз поръчах Luster Lock терапията още миналата събота, но ще пристигне чак във вторник. Нямам търпение да го пробвам. Обърнах им внимание, че не получих желаната мостра миналия път и обещаха да добавят няколко този път.

# 221
  • София

Арлен винаги ми слагат мостра на Paul Mitchell, независимо каква мостра съм избрала към поръчката си Grinning всеки път се чудя защо имат опция да избереш мостра, като никога не ти изпълняват желанието

# 222
Дали има поръчвали от тези аксесоари за коса и съответно впечатления?
Имат красиви диадеми и на снимките изглеждат добре.
Скрит текст:

# 223
Аз пък да похваля Аведа Инвати. Не е популярна марка във форума и БГ като цяло, но си заслужава напълно всяка стотинка. След проби на щедри мостри от Делириум, поръчах пълноразмерни продукти. Шампоана (лайт версията) на усещане е почти като всеки безсулфатен шампоан. Имаш чувството, че не измива добре, не се пени достатъчно, но това далеч не е така. Страхотен е, нежен. А съставът е шестица. По-голямата звезда за мен е балсамът. Той е за скалп и дължини. Косата става двойна. Още под душа се усеща напояващия ефект. Косата става много, много лъскава и обемна. Консистенцията му е доста гъста като на маската Цикаекстрийм. За мацки с нормални до мазни и тънки коси ще се хареса много вярвам. Противокосопадната грижа е голям плюс. Мисля, че най-после намерих перфектните серии, които да редувам за моята коса - Орайт с кофеин и тази Аведа ❤, а за специални поводи, когато искам екстра чиста коса, която да издържи много време свежа - Bumble and bumble за обем.

# 224
Aveda са доста надценени. Всичко, което съм пробвала от продуктите им за коса не ми е допадало. Доста леки и натурални формули, определено не са за всяка глава. Може би наистина са за тънки и нетретирани коси.

Общи условия

Активация на акаунт