Професионални серии за коса - тема 155

• 71 009
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте. Някой изпробвал ли е тази марка продукти и доволни ли сте? Благодаря Hug

# 226
Дали има поръчвали от тези аксесоари за коса и съответно впечатления?
Имат красиви диадеми и на снимките изглеждат добре.
Скрит текст:

За дъщеря ми взех последната от снимките. Както и за подарък на една нейна приятелка. Много са красиви! И изработката им е страхотна. Аз съм много доволна!
Редактирам, за да попитам: с Joico k-pal lister lock терапията като преуош може ли да се стои цяла нощ?

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 18:27 от OliaMirchovska

# 227
  • София
Аня имам 2 диадеми от Диадема.Бг. Често са на Миш-Маш & Хендмейд фестовете в София. На живо са даже по-готини от на снимка, качеството е супер. Нищо общо с диадемите в магазините за конфекция тип Х&М, Reserved и т.н. Обааачееее, като бях с тъмната коса много ги носих, сега с по-светлата не се харесвам. Като цяло имам проблем с цветовете, които нося и се харесвам с по-светлата коса… 😳.

Поръчах си и аз от Арлен намалени Джойко преди 2 дни, нито потвърдителен мейл имам, нито нищо… Виждам си в акаунта седи със статус Нова порка и това е. Подозирам, че нямат наличности Арлен, както и че ще си сменят опаковките Джойко. Нещо като Маракеш преди време в ЗР.

# 228
Ще поръчам тогава, имат много симпатични модели.
Няма как да ги видя предварително, затова благодаря за споделеното!

# 229
Здравейте, моля за съвет. Свърши ми  powerPlex който използвах при боядисване. И ми се иска да опитам и друго. Тук прочетох за Olaplex 3 и Hmlk на oway. Кое от 2те да избера за защита на косата? Попаднах и на 2те че може да се използва като маска или терапия и се чудя, затова реших да попитам вас от кое сте видели по добър резултат? Дали oway може да се използва и за боядисване с амонячна боя или е система за техните бои само?

# 230
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Търся спрей финиш за приглаждане на косата. Имам различни видове олио, но искам спрей или евентуално крем без отмиване.
И други да попитам: какво бихте ми препоръчали за засилване на растежа? Нямам косопад, но имам един по - къс пласт коса, който искам да настигне другата. В момента имам Медисютикълс Фолиген, спрей Нуминокс и Напура 00, но са на привършване.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 07:55 от Guinness

# 231
В по-стари теми бях писала ,че съм изключително доволна от Kerastase Extentioniste имах цялата серия като задължителен е серума също така и шампоана и серума на Nugella&Sule за растеж. Косата ми дръпна много на дължина, около 2см на месец. Не повлияват косопад.
Здравейте. Търся спрей финиш за приглаждане на косата. Имам различни видове олио, но искам спрей или евентуално крем без отмиване.
И други да попитам: какво бихте ми препоръчали за засилване на растежа? Нямам косопад, но имам един по - къс пласт коса, който искам да настигне другата. В момента имам Медисютикълс Фолиген, спрей Нуминокс и Напура 00, но са на привършване.

# 232
  • София
Привет, сетих се да ви питам вие разресвате ли си косата като нанасяте маска например или др. продукт ,добре ли е това да се прави,за да се разпредели продукта  или не е удачно на мокра коса ,за да няма накъсване?
Аз досега само на сухо се разсресвам, но вчера реших докато стоя с маската да поразреша, за да няма възли после, но на мокра коса повече ми се позаплиташе, отколкото на суха. Вие как процедирате?

# 233
  • Майнатаун
Здравейте, аз искам да потърся препоръка за някакви продукти, които да задържат и направят косата ми по-чуплива. Преди години бях с много чуплива коса, но поне 15 години не я понасях да има чупки и какво ли не правех да е идеално права. Сега обаче май искам да я нося все повече начупена, имам сешуар и дифузер Парлукс, снощи като я напрвих изглеждаше меко казано станно. Търся финиши и всичко което ще ми е от полза по възстановяването на все пак някакви къдрици. Simple Smile

# 234
  • Марс
LoLo30, аз я разресвам с много широк гребен. Моята не я реша на сухо, освен ако не е изправена.

Лилит, аз, за моята коса, харесвам хидратиращия крем на Марокан за чупливи и къдрави коси.

# 235
Някой има ли трайни впечатления от Кerastase 8 hour night serum?
Интересува ме, понеже ползвам термозащита, а този серум се слага преди лягане, съответно няма как да легна с мокра коса, може ли да се сложи преди това термозащита или много ще утежни косата?
И дали не сваля боята ми е интересно.

# 236
Привет, сетих се да ви питам вие разресвате ли си косата като нанасяте маска например или др. продукт ,добре ли е това да се прави,за да се разпредели продукта  или не е удачно на мокра коса ,за да няма накъсване? Вие как процедирате?
Почти само на мокра коса се сресвам аз. Задължително когато сложа продукт го разнасям с четка, за да може да се разпредели равномерно върху всички косъмчета, така най-добре се разплитат възелчета ако са се получили при шампонирането. И в този момент разбирам дали маската/балсама са подходящи за моята коса Simple Smile
Моята коса е права, суха, изрусена, заплита се зад врата ( от яките и шаловете ) и само ако имам този проблем се сресвам на сухо. Задължително много леко и бавно, започвайки от краищата по посока към корените.

# 237
Серумът има много нежен аромат, не утежнява изобщо, косата се усеща подхранена и жилава - поне при мен. Определено не сваля боя.

# 238
  • Пловдив
Идвам да похваля няколко продукта. Шампоан и маска Вела Fusion и попълващо мляко за изглаждане на косата Лореал Steampod.
От шампоана и маската косата ми става мека още под душа, изглажда се и се подрежда, макар и да е по-плътна и по-голяма (нещо, от което аз бягам, защото имам гъст и дебел косъм). Термокремът пък я задържа по-дълго време гладка.
Аз имам проблем с косата - на следващия ден след измиването вече се е начупила и това не успявам да го оправя с почти никой продукт. Сега съм доволна, защото дори 2-3 дни стои прилично гладка.

# 239
Su flower lady, Олаплекс 3 не е плекс за боядисване, а е поддържаща система, ползва се като пре уош. Олаплекс 1 и 2 се използват за защита при боя. Те са си златен стандарт, но и цената им е висока.
H milka също е хубав. Аз го ползвам по всякакви начини (не се боядисвам, обаче) и съм много доволна. Той е мултифункционален. Слагам го в боята на майка ми от няколко месеца и й върли добра работа. Тя се боядисва на ниво 7.

Общи условия

Активация на акаунт