Професионални серии за коса - тема 155

• 71 077
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Привет. От известно време ме е обзела някаква апатия и нищо не ми грабва окото. Наличностите ми обаче, започнаха да се изчерпват и трябва да презаредя някои неща. Та се колебая дали все пак да не пробвам нещо на Медавита. Забелязвам, че напоследък е голям хит. Имат ли балансирана серия с превес на протеин или някой лек протеин? Трудно ми е да се ориентирам от описанията им. Също ме интересува хюи серията как се усеща Simple Smile

# 331
Здравейте,пиша само да споделя добрите си впечатления от последната ми поръчка от златна рибка.При последната ми поръчка бяха ми сложили 4 мостри,това си е истинско чудо.😀 Бях поръчала желето на Кингсли и Нощния серум за блондинки на Керастаз (прави косата ми много мека и заглажда много добре крайчетата,приятно ме изненада определено ) и освен мострата на маската без отмиване на Десата,която аз си избрах ми бяха сложили моста на шампоана за озаряване за блондинки на Керастаз и на шампоана и филтъра на Олиосета.Така че с 4 мостри съм доволна,дано продължават в същия дух! 😄
Доволна ли сте от маската без отмиване  на Десата?
Още не съм я пробвала,но тези дни ще я пробвам и ще пиша дали ми е харесала.Но по принцип на мен такива продукти ми утежняват косата,все пак ще я пробвам може да се окаже сполучлив продукт.😊

# 332
  • София
Аз съм в търсене на продукт, който някак да запазва косата права повече време, но да не е лак (ако има такъв 😁) крайщата на косата ми все се начупват и завиват на някъде и много ме дразни. Понякога стоят по-изправени според какви продукти съм ползвала в протокола за измиване, но има ли влага - Край. Та загледах този спрей, дали случайно някой не го е ползвал да даде мнение дали щи стане с него
Знам, че повечето търсят продукт за поддръжане и оформяне на къдриците, аз пък все обратното..😄 и понеже не ползвам преса търся други начини..

# 333
  • В къЩи.
Здравейте,красавици.
Чудех се къде да задам въпроса си и сметнах ,че тази тема е най- подходяща.
Търся си хубав сешоар,но в мини размер.Дали съществува такъв?
Не мога да се справя с големите.Имам един малък ,който ми е супер удобен, но косата ми буквално мирише на опърлено докато се суша.
Моля да ме насочите към някой модел.
Благодаря.

# 334
Здравейте,красавици.
Чудех се къде да задам въпроса си и сметнах ,че тази тема е най- подходяща.
Търся си хубав сешоар,но в мини размер.Дали съществува такъв?
Не мога да се справя с големите.Имам един малък ,който ми е супер удобен, но косата ми буквално мирише на опърлено докато се суша.
Моля да ме насочите към някой модел.
Благодаря.

Gamma piu мисля имат.

https://prohairshop.bg/product/mini-seshoar-7005-gamma-tormalionic-mini-1200w

А този е уникален-моя приятелка го има. Но тя е фризьор в Сащ-https://gammapiu.it/en/products/xcell

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 21:52 от bulgari_bs

# 335
  • В къЩи.
Аз загледах този https://www.arlen.bg/product/22016/sgavaem-profesionalen-seshoar … -mojito-gold.html

Този на приятелката ви е мнооого
над бюджета ми.

Ще разгледам и другия показан от вас.
Много благодаря.

# 336
Аз загледах този https://www.arlen.bg/product/22016/sgavaem-profesionalen-seshoar … -mojito-gold.html

Този на приятелката ви е мнооого
над бюджета ми.

Ще разгледам и другия показан от вас.
Много благодаря.

А да  и над моя 😁.Чисто информативно ви го показах Simple Smile. Вижте и на Парлукс-мисля имаха Simple Smile Валера също(те са по-бюджетни.) Този,който сте пуснали в линка,не знам марката.Но за Gamma- съм чувала хубави отзиви Simple Smile.

# 337
След шампоаните за скалп на Медисютикълс ползвате ли друг или ги ползвате самостоятелно?

# 338
И аз се заглеждам за мини сешоар - най-вече заради пътуванията. Но много ми се иска да ги видя на живо. Тези и двата които коментирате хич не ми изглеждат мини Simple Smile А е само 13 см ... Как "лъжат" снимките

# 339
  • Някъде по Дунава
След шампоаните за скалп на Медисютикълс ползвате ли друг или ги ползвате самостоятелно?
Аз ползвам след Медисютикълс друг шампоан, тъй като този го ползвам като грижа за скалпа.

# 340
Не, не ползвам друг шампоан след такъв за скалпа, безсмислено е за мен. По-скоро бих ползвала дпш или втори за растеж преди по-силния от двата. За дължини се грижа с маски и финиши, не с шампоани.

# 341
Аз винаги шампоанирам два пъти.Първо Меди и като втори слага друг- хидратиращ или протеинов, според протокола. Но не твърдя, че така е правилно. Нека по- запознатите кажат.
Ще използвам да питам и за ДПШ. Веднъж с него и веднъж с друг, два пъти с него или…? А също и скраб за скалп когато ползвате, колко след/ преди него може да се сложи ДПШ?

# 342
Вече непозитвна идвам с позитивни новини Smiley За разлика от Алфа след Омикрон нямам никакво, абсолютно никакво падане на коса. Дали е заради шампоаните и капсулите, не зная, но вече десетина дни не забелязвам никаква разлика в косата.

Скрит текст:
Ако някой си спомня, започнах да участвам в темата, защото тогава имах упорит косопад плюс липса на блясък в дължините след корона. Витамините ми помогнаха малко, но едва с капсулите и професионалните серии си оправих дължините.

# 343
  • В къЩи.
Поръчах сешоара на Gamma. Нямам търпение да дойде.
Благодаря на bulgari_bs.Heart

# 344
prinzesata благодаря много за подробното описание, утре сутрин ще се правя, за да видя ефекта. Simple Smile
Какви ампули ползвате и сте доволни. При мен проблемът е, че всички ампули ми свалят цвета от боядисаната коса.

Общи условия

Активация на акаунт