Професионални серии за коса - тема 155

• 71 083
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Поръчах сешоара на Gamma. Нямам търпение да дойде.
Благодаря на bulgari_bs.Heart

Моля за нищо.Силно се надявям, да ви е полезен.Проверихте ли и в други сайтове?Че аз просто постнах първият в който го срещнах Simple Smile.Заради ценовите разлики питам Simple Smile.Да пишете отзив после 😉

# 346
  • Бургас
*Л-и-я*, и аз се надявам да ти хареса и с кеф да си го ползваш новия сешоар, но според мен мощността е малка. Аз съм де насочила към Remington D5000 и Babyliss travel dry 2000 като му дойде времето.

# 347
  • В къЩи.
Благодаря, момичета.
Аз съм с къса и доста рядка коса. Сегашния ми е с такава мощност и ми е добре.
Използвам го само колкото с четката да придам малко обем в корена.
Със сигурност за някоя дълга и гъста грива ще е слабичък,но за моята перушинка е добре .

Да използвам да попитам,какъв диаметър четка според вас е най подходящ за придаване на обем в корена?
Мисля,че тази която ползвам е малка.. 4см и е диаметъра.

# 348
Здравейте, понеже постоянно съм в търсене на покривна боя за коса, която не избива в червено, моля за отзиви за  Loreal Majirel Cool cover. Ползвала ли я е някоя от вас, какви са ви впечатленията?

# 349
Здравейте,темата е за козметика но искам да попитам за една преса Otto -някоя от вас има ли я? Заслужава ли си? Ще съм много благодарна,ако споделите мнение Simple Smile

# 350
Момичета, да попитам и аз-продуктите на Ellwo, как ви се струват?

# 351
  • Бургас
https://www.notino.bg/alfaparf-milano/lisse-design-keratin-thera … arabeni/p-468243/ Някой има ли лични впечатления от тази серия? По-конкретно шампоан и маска ме интересуват, но ако някой от другите продукти си струва, също. Косата ми е дълга, изрусена на кичури, но косъма е тънък. Бих искала да стои по-плътна и тежка, не мека и перушинеста. В момента ползвам шампоан, маска и крем на Лореал профешънъл, про лонг, но може да го прехвърля на щерката, ме тя пък е с много гъста коса и тънък косъм и постоянно й се заплита (7г)

# 352
Момичета, нали от тази маска на Олиосета бяхте доволни или бъркам https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml. Тя хидратираща ли е или балансирана с превес на хидратация? Искам да пробвам марката и искам да си взема хидратираща маска, но не се ориентирам и ще съм благодарна да ме насочите.

# 353
  • Някъде там
Живанк@, да тази маска е много харесвана от момичетата в темата,аз съм една от тези,които  я харесват.
За мен е балансирана,каккто и маската им за изглаждане и блясък също е балансирана.Косата ми не харесва много протеин.
Чудесно ми се отразяват хидратиращи и балансирани продукти.
В този ред на мисли, да попитам за този балсам,знам,че го харесвате повече от маската.
преди време съм пробвала маската и мисля,че я харесвах много.
Припомнете ми, балансирана серия ли беше?

# 354
  • Варна
Да с превес на хидратацията и е чудесен наистина.
 Аз искам да похваля добре миришещия нощен серум за блондинки на Керастаз Grinning. Страхотна вечерна ароматерапия се оказа. Днес сутринта косата ми е една такава жилава,лъскава и пригладена. Класическият отдавна съм имала и по спомен хич не ме впечатли та затова и прескачах тоя до вчера. Попадна ми случайно признавам си,но ми харесва. Лятото косата ми има навика да поизпръхва в жегите и вечер все гледам да и плесна нещичко та тоя серум ще е добър вариант.
 Мирише като серията за блондинки-страхотно!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 12:05 от prinzesata

# 355
  • Някъде там
prinzesata, благодаря за мнението.
 Керастаз са намалени в сайта на коса с 20 %.
И аз още мъча стандартния нощен серум и определено не бих го подновила повече, след като свърши мога да пробвам този за блондинки.

# 356
Здравейте, момичета! От известно време се каня да ви споделя за тези продукти: https://www.kiehls.bg/damage-repairing-and-rehydrating-shampoo/249.html
https://www.kiehls.bg/damage-repairing-and-rehydrating-conditioner/252.html
Не се водят от професионалната козметика, но са страхотни! Косата ми беше любител на протеин в началото, но една година по- късно вече предпочита нещо по- балансирано.
Първия път, когато ги пробвах, косата ми реагира както на всяка хидратация- гладка и мека, блестяща, но без никакъв обем. Дори ги пуснах в размените. Но след време реших да има шанс и сега съм просто влюбена в тази серия. Още с шампоана косата е супер, а след балсама е великолепна. Дава много блясък, разплита чудесно, подрежда, отнема фриза, без да е слепена и без обем. Определено е чудесна. Усещам я като балансирана, но определено с превес на хидратация или  лека хидратираща серия.
Ползвала съм и един измивен гел за лице на Kiehl's, който беше най- добрия измивен гел за мен. Вие имате ли опит с марката? Ползвали ли сте нещо друго тяхно за коса? Определено бих взела още нещо да пробвам.

# 357
Нямам идея как съм изпуснала новата тема..Уж чета реводно..

Любим стилизант..не бих казала, че имам, тъй като не ползвам лак, гел, пяна, вакса.. нищичко.

Връщам се да чета с интерес предните страници и ще допълня ако се сетя Simple Smile

# 358
Здравейте, тези които сте ползвали шампоана на олаплекс- колко време ви изкарва?

# 359
prinzesata, благодаря за мнението.
 Керастаз са намалени в сайта на коса с 20 %.
И аз още мъча стандартния нощен серум и определено не бих го подновила повече, след като свърши мога да пробвам този за блондинки.
И аз се мъча с него. Не виждам някаква полза.

Общи условия

Активация на акаунт