Професионални серии за коса - тема 155

• 72 070
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Нощния серум на Керастаз и аз го зарязах. Дайте предложение като какво може да се употреби?

# 361
  • Варна
Нормалният ми беше нищоправещ и го размених още в ерата когато се занимавах с размени. Може би ако му се добавят 2-3капки Oway ще се усети по-добре.

Шампоана на Олаплекс си е стандартен шампоан. Колкото бързо се харчат другите толкова и той.

# 362
  • София
Момичета маската Архитект нормално ли е да редичка като гъст балсам да кажем и прозрачничка /това в сравнение с Хроматик и Екстеншънист маските/? Косата ми я изпива съвсем, и при изплакване почти косата ми е като само по шампоан 🤨.

# 363
Моята е като желе и с цвят на вазелин.Косата ти не я изпива,просто тя нищо не прави Grinning
Сори към мацките,които я харесват Hands V

# 364
Момичета маската Архитект нормално ли е да редичка като гъст балсам да кажем и прозрачничка /това в сравнение с Хроматик и Екстеншънист маските/? Косата ми я изпива съвсем, и при изплакване почти косата ми е като само по шампоан 🤨.
Такава е- гелообразна и не е с плътен цвят. Като консистенция е много различна от Терапист, която е гъста и мазна. За мен пък Архитект е много любима! Ако не я харесате и решите да се разделяте с нея, моля, пишете ми. Моята свършва. Точно днес си я сложих и се замислих, че ако искам сигурен добър резултат, ползвам Ш и М Архитект. Балсамът не съм пробвала. Как е той в сравнение с маската?

# 365
  • Бургас
Никой ли не е ползвал Lisse design keratin Alfaparf? Моята коса си е права, т.е не ми трябва нещо за поддържане на ефекта от изправяне, а заглаждане, плътност. И ако взема един продукт, кой да е - маска, шампоан или нещо друго?

# 366
  • Пловдив
Пробвах Ш и Филъра на Олиосета от мостри и добре, че от мостри, защото не ми харесаха. Ш прави косата гладка и хлъзгава и може и сам по себе си да е хубав, но в комбинация с филъра, не ми хареса резултата. Усещам косата си утежнена, трудно се разресва и е бухнала в краищата. Иначе блясък докарва.

Имате ли лични впечатления от Ш kevin Murphy plumping Wash?

# 367
  • Варна
На мен главата ми не го побира кой идиот е съчетал бляскавия шампоан с филъра.......в комплект. Мий с корав протеин преди филъра и ще се получи.

# 368
Имате ли лични впечатления от Ш kevin Murphy plumping Wash?
Аз взех шампоана и балсама от серията + терапията full again. Трите заедно ми дойдоха много хард, все още не към ги ползвала поотделно и/или комбинирано с други продукти. При мен нямаше зашеметяващ резултат, но аз съм с много дълга коса, при която обем трудно се получава.

# 369
Здравейте, момичета, чета от известно време темата и ще съм ви много благодарна, ако споделите мнение по моя въпрос, тъй като съм страшно неориентирана.

Предстои ми балеаж, ще го направя на няколко пъти - първо ще обезцветим косата и ще сменим с 1-2 по-светли тона моя цвят (кестеняво), след това малко русо по дължините.

Тъй като предполагам, че косата ми ще пострада да попитам - Какво мога да си взема за домашна грижа? Изобщо каква грижа трябва - серуми, маски, шампоани. Изобщо не съм наясно.

ПП: ще го коментирам и с колориста, но има време до часа ми и искам да проуча продукти, от които сте доволни.

Благодаря ❤️

# 370
Предстои ми балеаж, ще го направя на няколко пъти - първо ще обезцветим косата и ще сменим с 1-2 по-светли тона моя цвят (кестеняво), след това малко русо по дължините.
Не можах да разбера смисъла на процедурата(-ите).
Колкото повече изрусяваш,боядисваш,тонираш...толкова повече ти се изтощава косата.
Направи го веднъж.Изсветли до желания тон и тонирай.Ако колористът ти не може да го направи,намери си друг.
Има много нови,модерни и щадящи продукти,с едно посещение се постига желаният цвят и косата остава здрава.После само поддържаш.
Това с постепенното изрусяване го практикувахме преди години и ходехме с четини на главите.Сега е друго,възползвай се...
За продукти ще мислиш след процедурите(дано не са много).Не се знае в какво състояние ще е косата ти.Може да ти трябват супер хард продукти,възможно е да минеш и с балансирани.Всичко зависи от колориста ти.
Да купуваш продукти на сляпо е безсмислено.Друг е въпросът, ако сондираш просто мнения за работещи продукти.
И друго,не се доверявай на 100% на колористи,на някои само титлата им е такава.

# 371
VanessaDE, благодаря Ви за отговора. В момента само събирам мнения за продукти и колко степенна (евентуално) трябва да е грижата. Няма да купувам на сляпо, питам информативно.

Колкото до процедурата - по препоръка на фризьора могат да се разделят нещата. Единият ден просто ще обезцвети и боядиса цялата коса, в друг ще изруси отделни кичури.
Каза ми, че го препоръчва, понеже е по-щадящо, пък и мен така повече ме устройва, в интерес на истината.

# 372
Мира, от личен опит ти препоръчвам да намериш друг фризьор,който ще се справи без обезцветяване.Може да не стане от първия път,но ще се получи. При мен например удрях греда повече от година с несполучливи фризьори,но днес най-накрая излязох усмихната. Споделям  резултата. Успех и да се похвалиш.Blush

# 373
Как без обезцветяване? В момента косата ми е доста тъмна, само с боядисване в по-светли тонове ще стане ли?

# 374
Как без обезцветяване? В момента косата ми е доста тъмна, само с боядисване в по-светли тонове ще стане ли?
Единствено преди 2 месеца правих кичури. Получи се, но цветът и изпълнението от другия фризьор бяха много зле. Отзад на тила беше различен цвят, следващото боядисване преди 2 седмици само на корените същия фризьор отново не се справи. /А каза, че всичко ще бъде наред/.Никакво преливане на цветовете, рязка граница в корените, като че ли беше объркан номерът боя и окислител. Сега обаче съм доволна от новия фризьор.
Основата ми е кафява, ниво 4-5,постепенно качвах номера до 8. Вчера фризьорът постави 6 и работи по преливане и изравни цветовете. Това от около година.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 05:24 от Leli bebe

Общи условия

Активация на акаунт