Професионални серии за коса - тема 155

• 71 991
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Моята коса противно на това, че съм вегетарианка ( от дете ) не харесва много протеин.
пия и силика   Check out this product I found on iHerb. https://de.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-choline-silica … fl-oz-59-ml/96259 изключително полезна за синтеза на колаген Hands V
Силиката има много добър ефект при мен - за коса, кожа и нокти. Запазих си тази която си споделила за следващ прием. Благодаря

Дами някой използвал ли е този продукт :
Копринен серум за кристален блясък с органични масла и лечебни б … и от Изтока 
Една приятелка беше взела травъл размер от тази серия на Дори при пътуването ни, моята коса се влюби в нея

# 436
Здравейте, искам да попитам има ли доволни от филъра за коса на Олиосета и шампоана? С времето ли се усеща ефект, понеже си ги купих и след първото ползване изобщо не ми хареса филъра. Остави ми косата суха, неприбрана сякаш и изобщо не е мека и гладка, докато като съм ползвала маската за коса на Макадамия бях очарована още от първото ползване. Не знам защо се излъгах да си купя този филър, иначе шампоана ми хареса горе долу. Така че се чудя дали да дам време и да го ползвам още, ако ефекта е с времето и ще се радвам да прочета и ваши мнения.

# 437
  • Марс
Филъра е протеин, а маската е хидратация. Косата ти явно в момента хaресва хидратация.

# 438
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли впечатления от Серум за блясък и изглаждане на косата Moroccanoil Blow dry concentrate 50ml

# 439
http://www.zlatnaribka.com/ampula-s-algae-za-super-vazstanovyava … algabolster-12-ml
Момичета, тази ампула на Лалга по инструкции ли я използвате?
Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и загрейте лосиона, като поставите шишенцето под течаща топла вода за няколко секунди. Нанесете върху скалпа и косата и масажирайте. Оставете да подейства 5 минути, след което изплакнете. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.
Струва ми се много малко 5 Мин🤔

# 440
http://www.zlatnaribka.com/ampula-s-algae-za-super-vazstanovyava … algabolster-12-ml
Момичета, тази ампула на Лалга по инструкции ли я използвате?
Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и загрейте лосиона, като поставите шишенцето под течаща топла вода за няколко секунди. Нанесете върху скалпа и косата и масажирайте. Оставете да подейства 5 минути, след което изплакнете. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.
Струва ми се много малко 5 Мин🤔

Загрявах и стоях колкото време имам възможност, но никога не съм стояла 5 минути. Струва ми се загуба на продукта така. Ампулата е страхотна!

# 441
  • Варна
Загрява се да поне зимата задължително,защото ако е на студено кристализира.Нанасям и стоя поне половин час под шапка за баня.Ало имате терапевтична преса ползвайте я.Ако искате видим ефект загрейте косата за 10 мин под шапка за баня и постойте поне половин час.Разкош са ампулите.

# 442
Здравейте!
Дайте препоръки на това моето лъвче каква козметика да взема? В момента ползва Милкшейк за къдрава коса б+ш,но и свършват. На дванадесет години е,така че ми трябва неагресивна козметика.

# 443
  • Някъде там
Anelia20, ако сте доволни от МШ, защо не продължите да ги използвате?
Иначе за по леки серии се сещам за Neuma или Marrakesh, които вече  са MKS Eco.
Голямата ми дъщеря, която е на 14 използва този шампоан.
От време  на време посяга към този продукт, който ми е много любим

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 07:58 от Искрица

# 444
Anelia20, ако сте доволни от МШ, защо не продължите да ги използвате?
Иначе за по леки серии се сещам за Neuma или Marrakesh, които вече  са MKS Eco.

Струва ми се,че и идват доста леки продуктите на МШ. Косата не се третира,но е естествено руса и сухичка.
Сега ще погледна и другите марки,които си предложила.

# 445
  • Варна
Придържай се към изчистения състав при шампоана,но и вземи една идея по-силна маска за дължините. На прима виста пробвай от твоите примерно бляскавата Олиесета. И да не е на всяко миене и да е далеко от скалпа ще има положителен ефект според мен. Косата е дълга и естествено руса,а такива коси си искат своето. Не е толкова малка вече:heart:.

# 446
Хииич не ми се иска да ми хаби маските,защото тя не стои дълго намазана с нещо. За балсама го преживявам,че отмива след минутка,ама маската е грехота. Пък нали е и тийнейджър - дума не мога да кажа...
Ако е в настроение на следващото миене на косата ще я накарам да пробва Олиесета. 🙂

# 447
  • Варна
И да не стои не е чак такава драма Grinning. Косата и не е третирана и даже минутка ще е полезна. Проследи обаче задължително да не се омазва цялата. Само дължините защото иначе с тия хормони може да докарате омазняване и проблеми със скалпа.

# 448
Започна да се омазнява в корена,пък надолу суха. Трудна е тая възраст. И за децата,и за родителите Simple Smile
Ще минем на маски. Само с балсам няма да стане.
Благодаря!

# 449
Купих си ш и м за блясък на Olioseta, днес ги пробвах и не останах очарована. А може и да прекалих с количеството на шампоана и да си пресуших сама косата. Ще пробвам следващия път с по-малко шампоан.
Иначе косата ми е хубава с балансирани продукти.

Общи условия

Активация на акаунт