Професионални серии за коса - тема 155

• 72 017
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Ани, млякото е по-леко от крема. Аз ги харесвам и двете, но предпочитам крема заради тежестта му. По това реши кое да вземеш в зависимост от косата ти. Иначе като ефект и двете са супер, миришат на чисто и глезено. : ) Но честно казано няма и коой знае каква разлика, само в консистенцията.

# 466
  • Бургас/Пз
Ани, млякото е по-леко от крема. Аз ги харесвам и двете, но предпочитам крема заради тежестта му. По това реши кое да вземеш в зависимост от косата ти. Иначе като ефект и двете са супер, миришат на чисто и глезено. : ) Но честно казано няма и коой знае каква разлика, само в консистенцията.
Много благодаря за бързия отговор. 😘 Аз съм с тънка и права коса, в прилично състояние, не бих казала, че е изтощена, но все пак ползвам сешоар на всяко миене и преса 2-3 пъти месечно. Ще заложа на млякото, пък следващия път може да пробвам крема Simple Smile

# 467
Момичета, имам някои неясноти покрай използването на шампоаните с грижа към скалпа от типа на Меди и Напура. На всяко миене ли ползвате такъв и след него измивате с друг за дължините (съответно протеинов/ хидратиращ/ балансиран) или?
И относно ДПШ и скраб за скалп: могат ли да се използват в една рутина или е прекалено? Или е по- добре през определен период да се редуват?

# 468
http://www.zlatnaribka.com/ampula-s-algae-za-super-vazstanovyava … algabolster-12-ml
Момичета, тази ампула на Лалга по инструкции ли я използвате?
Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и загрейте лосиона, като поставите шишенцето под течаща топла вода за няколко секунди. Нанесете върху скалпа и косата и масажирайте. Оставете да подейства 5 минути, след което изплакнете. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.
Струва ми се много малко 5 Мин🤔

Загрявах и стоях колкото време имам възможност, но никога не съм стояла 5 минути. Струва ми се загуба на продукта така. Ампулата е страхотна!

В описанието пише да се нанесе след измиване с шампоан. Но нищо не се споменава, относно ползване на маска.
Ампулата замества ли маската?

# 469
http://www.zlatnaribka.com/ampula-s-algae-za-super-vazstanovyava … algabolster-12-ml
Момичета, тази ампула на Лалга по инструкции ли я използвате?
Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и загрейте лосиона, като поставите шишенцето под течаща топла вода за няколко секунди. Нанесете върху скалпа и косата и масажирайте. Оставете да подейства 5 минути, след което изплакнете. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.
Струва ми се много малко 5 Мин🤔

Загрявах и стоях колкото време имам възможност, но никога не съм стояла 5 минути. Струва ми се загуба на продукта така. Ампулата е страхотна!

В описанието пише да се нанесе след измиване с шампоан. Но нищо не се споменава, относно ползване на маска.
Ампулата замества ли маската?

При мен няма нужда от маска след това. Ампулата върши чудна работа,маската би утежнила според мен.

# 470
Момичета, имам някои неясноти покрай използването на шампоаните с грижа към скалпа от типа на Меди и Напура. На всяко миене ли ползвате такъв и след него измивате с друг за дължините (съответно протеинов/ хидратиращ/ балансиран) или?
И относно ДПШ и скраб за скалп: могат ли да се използват в една рутина или е прекалено? Или е по- добре през определен период да се редуват?
Аз ползвам първо шампоанът според протокола, който следвам, после мия с Меди и стоя малко с него.Логиката ми е, че с обикновения шампоан измивам скалпа, като така давам възможност на лечебния да работи по-добре.
Иначе мисля, че ДПШ и скраб ще са в повече.

# 471
Аз ползвам първо шампоанът според протокола, който следвам, после мия с Меди и стоя малко с него.Логиката ми е, че с обикновения шампоан измивам скалпа, като така давам възможност на лечебния да работи по-добре.
Иначе мисля, че ДПШ и скраб ще са в повече.
Точно и моята логика, ако изобщо ползвам 2 различни шампоана. Не виждам смисъл от обратното, а ползвам маски и балсами за дължините, не шампоани. В допълнение: преди лечебен ш не ползвам някакви профи или силиконови шампоани, само безсиликонови, лекички. Ако изобщо. Примерно безсиликонов, за да отмия масла и любим ми е един на Гарние с оризово мляко, който и разплита превъзходно. След това идват разни лечебни. Но най-често шампонирам 2 пъти с един и същ или пък с 2 лечебни.

# 472
  • Варна
Щом не държите на Ш за дължините си миете с Меди два пъти. При Напура е друга работа.Те се нанасят като преуош на сух скалп.

# 473
Аз използвам Меди или противокосопадния на O'way като първи шампоан и след това мия с хидратиращ, балансиран или протеинов. Как е по-добре да използвам ш с грижа за скалпа - като първи или втори?

# 474
За мен като втори.

# 475
Може ли да помоля за мнение за REMINGTON Hydraluxe Blow Dry Brush и изобщо за въртящите четки?
Знам, че сте ги обсъждали, но предлолагам всеки търси различен ефект.
Имам коса на етажи, много обичам, когато е издухана в салон - подвита навътре, права, да остане въздушна и с обем.
Косата ми е гъста, но не е примерно от типа къдрава огромна коса. Не е напълно права и в момента е така подiтригана, че се начупва на всички страни.
Мисълта ми е с такава четка ще постигна ли този ефект, без да е сплескана, с отнет обем и изгорена?

Ясно ми е, че все пак гори, но да не е повече от хубав сешоар, мога и да не я ползвам всеки път след миене.

И искам да дам отзив за Целаген на Меди - категорично ми върна гъстотата на косата, която май след дълго капане се беше променила. Имам много нова коса, коята започна да расте много скоро след като започнах да го ползвам. Сега го слагам само след миене на косата, не всеки ден по два пъти.
Преди това бях на фаза да ползвам само протеинови продукти, за да иглежда гъста косата ми, сега с всяка лигава хидратация e гъста и голяма.

# 476
  • Бургас
marigold_, а на теб омазнява ли ти косата/корените, че повечето негативни коментари са в тази връзка?

# 477
Щом не държите на Ш за дължините си миете с Меди два пъти. При Напура е друга работа.Те се нанасят като преуош на сух скалп.
Принцеса, а за Напура как стоят нещата?
Иска ми се да взема нещо противокосопадно, но не знам колко има смисъл, защото косопадът ми е следродилен.
А за този комплект какво мислите? Отдавна искам да пробвам нещо на Лалга. Подходящ ли е за фина коса? Има и комплект с балсам. Маската или балсама харесвате повече?

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:59 от OliaMirchovska

# 478
marigold_, а на теб омазнява ли ти косата/корените, че повечето негативни коментари са в тази връзка?
Нямам такъв проблем. Не бих казала, че е омазняващо. Може би в много лека форма, която напълно мога да пренебрегна и то само, когато го ползвах всеки ден по два пъти. Но бих казала незабележимо, не се е наложило да си мия косата по-често от обикновено.

# 479
Нямам такъв проблем. Не бих казала, че е омазняващо. Може би в много лека форма, която напълно мога да пренебрегна и то само, когато го ползвах всеки ден по два пъти. Но бих казала незабележимо, не се е наложило да си мия косата по-често от обикновено.
На мен ми омазняваше, а и аромата не ми е ок .
Търся спрей за скалп, който да не мирише гадно /или ментол 😏

Общи условия

Активация на акаунт