Професионални серии за коса - тема 155

• 70 965
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Олиосета е добър вариант. Също хубава серия е Витамино колор на Лореал. Може нещо на Милкшейк.
Има и малки опаковки на доста продукти на Орайт - може да се ориентира как й се отразяват различните типове шампоани например. На мен са ми фаворит.
Матрикс също имат сполучливи продукти - аз харесвам серията за боядисана коса Total Results Keep Me Vivid.
Преди имаше добри впечатления от Biosilk, но не се сещам точно коя серия.
Chi Infra също са добри, но там вече цените са по-високи.
Лили, много ти благодаря! И аз си мислех и за Матрикс. А кои техни серии и на Олиосета са протеинови и кои хидратиращи?
m1ma, wella fusion протеинова или хидратираща е?

# 136
  • Пловдив
На Олиосета съм ползвала серията с арган и ленено семе - тя ми е напояваща. По-скоро е балансирана - не усещам ударна хидратация, нито пък да ми уплътнява косата, както по принцип са протеиновите продукти.
На Матрикс протеинова би трябвало да е тази за възстановяване и заздравяване, но не съм я ползвала и не знам как точно действа на косъма.

# 137
За Велата пише че има липиди и аминокиселини и, че хидратираща. На моята коса шампоанът е невероятен, измива много нежно, но добре, разплита косата, а след маската получавам много подредена, много бляскава, без никакъв фриз, жива, плакнеща се коса.. Та точно каква серия е, не знам. За моята коса е супер.

# 138
  • София
Точно влизах да ви питам за два продукта на Olioseta и виждам, че  точно Olioseta коментирате 😁 Набелязала съм да пробвам новото олио с моринга както и термозащита им + ампулите (тези без изплакване), но като съм тръгнала да поръчвам тези неща поне и маска да си взема, таа някой може ли да сподели впечатления за тази маска

Хидратираща ли се усеща, виждам, че има копринени протеини, които знам, че повече като хидратация действат. Или пък за ампулките ако може да споделите, доволни ли сте, заслужава ли си да се пробват?

И за да не е само спам давам мнение за ампулите на lalga (които сега са намалени) ампулката съчитана с Ш+Б Lalga seawet за възстановяване, даде мноого мекота на косата ми и стоеше сякаш е леко изправяна, по-пригладена, което ми хареса. Но ми стигна за веднъж само, както и предполагах де 😄

# 139
Маската е страхотна. Цената е без коментар. Косата става гладка и много мека, а ароматът държи първото място в любимите ми с Елексир Ултим.

# 140
  • Някъде там
Точно влизах да ви питам за два продукта на Olioseta и виждам, че  точно Olioseta коментирате 😁 Набелязала съм да пробвам новото олио с моринга както и термозащита им + ампулите (тези без изплакване), но като съм тръгнала да поръчвам тези неща поне и маска да си взема, таа някой може ли да сподели впечатления за тази маска

Хидратираща ли се усеща, виждам, че има копринени протеини, които знам, че повече като хидратация действат. Или пък за ампулките ако може да споделите, доволни ли сте, заслужава ли си да се пробват?

И за да не е само спам давам мнение за ампулите на lalga (които сега са намалени) ампулката съчитана с Ш+Б Lalga seawet за възстановяване, даде мноого мекота на косата ми и стоеше сякаш е леко изправяна, по-пригладена, което ми хареса. Но ми стигна за веднъж само, както и предполагах де 😄
Aз много я харесвам.
Когато излязоха си бях взела шампоана и маската,използвах ги цяло лято,бяха ми напълно достатъчни.
Сега искам да пробвам новата им изглаждаща серия, надявам  се да пуснат промо за великден и да си ги поръчам.
Наскоро поднових и термозащитния им крем,бях забравила колко го харесва косата ми.След изсушаване е без фриз,гладка и подхранена.

# 141
  • Някъде по Дунава
Получих серията на Редкен acidic bonding, но не съм я пробвала, защото исках да пробвам персонализирания балсам на Кюн, за който Искрица беше споделила. Моят е cool brown и smooth. Честно казано не матира така както очаквах, но приглади добре косата.

# 142
За сравнението Ревалид с Приорин само да кажа, че не е важен броя на съставките, а вида активно вещество и формата му. Различните форми се усвояват различно, затова някои лекарства са по- добри от други, а уж съдържат сходни химични съединения.
Не се бях замисляла и за това. Хем съм го чувала, хем изобщо не ми хрумна. Така или иначе, и дерматоложката ми препоръча ревалид, но то и там не се знае дали търговския представител не е бил по-щедър.
Виктория, колаген ми взема една приятелка насипен. Те са нещо като дистрибутор и препродават на едро на други фирми. Взех си половин кг преди няколко месеца и беше 30лв. Според нея е качествен, аз нямам база за сравнение. Пия го на доверие.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 20:55 от LiNa_86

# 143
Момичета, от протеиновата серия на Джойко кои продукти си заслужават? И имат ли те балансирана серия? А за този продукт какво мислите?
В Арлен Джойко са -45%

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:52 от OliaMirchovska

# 144
  • София
LoLo30, втора кутия използвам от тази маска и съм изключително доволна!Косата ми е много мека и със супер блясък.Имам цялата серия и ги обожавам.

# 145
  • Варна
Luster Lock  е разкошна терапевтична маска. Балансирана е,но протеина е доволно мек. Косата след нея е хем плътна и жилава,хем лигава. Серията им за боядисана коса цялата е много добра.
Другата им любима терапия е Ревиталукс. Имаше един период,в който бях на тема Джойко  и ползвах двете им терапии нон стоп.
 Luster Lock„ревиталукс и хидраторът са трите продукта на марката,които са ме впечатлили във времето.

# 146
Luster Lock  е разкошна терапевтична маска. Балансирана е,но протеина е доволно мек. Косата след нея е хем плътна и жилава,хем лигава. Серията им за боядисана коса цялата е много добра.
Другата им любима терапия е Ревиталукс. Имаше един период,в който бях на тема Джойко  и ползвах двете им терапии нон стоп.
 Luster Lock„ревиталукс и хидраторът са трите продукта на марката,които са ме впечатлили във времето.
Принцеса, този ли имаш предвид? Много му се чудя? Уж това им е протеиновата серия, пък хидрататор🤔
https://www.arlen.bg/product/16590/hidratirashta-maska-za-suha-k … atment-250ml.html

# 147
Здравейте, моля за препоръка на финиш като олиото на Марокан или може би една идея по-леко. Благодаря!
Аз си забравих олиото, като тръгнахме за Пловдив и бях в магазин на ЗР, където ми препоръчаха като подобно и подходящо за тънък косъм CHI Black seed. Доволна съм и мисля на другото "зареждане" да си взема цялата серия Relaxed

Скрит текст:

# 148
  • София
Luster Lock  е разкошна терапевтична маска. Балансирана е,но протеина е доволно мек. Косата след нея е хем плътна и жилава,хем лигава. Серията им за боядисана коса цялата е много добра.
Другата им любима терапия е Ревиталукс. Имаше един период,в който бях на тема Джойко  и ползвах двете им терапии нон стоп.
Принцесата нещо се обърква в разликата между хидраторът и рехидратиращия крем - Treatment balm. Малко помощ може ли?

# 149
  • София
Относно Joico, любимата ми тяхна серия е Moisture surge. Неведнъж съм ги препоръчвала, но шамоанът и балсамът, даже главно шампоанът.
Маската не ми допадна.
Тежка е и то по неприятен начин.
Моята коса е с тънък косъм но държи на тежки продукти и тази маска е един от малкото които не и допадна.
Нито ми разплете косата, нито ми я напои а само ми я утежни, доста кофти комбинация.
Балсамът не е лош но го усещам как по-скоро прави слой върху косъма, а не прониква вътре в него. Затова за хидратиращ шампоан бих препоръчала по-скоро този на филип кингсли.
Та обикновенно когато искам ударна хидратация ползвам шампоанът от тази серия на Joico и балсамът на кингсли лилавият или маската с кафявата капачка на Marrocanoil.
Относно k-pak, освен протеиновите шампоан и балсам, има и терапията на Joico ит 4 дтъпки - ДПШ k-pak, който не е уау и може според мен да се ползва др дпш за първа стъпка (аз лично харесвам този на label m), cuticle sealer втора стъпка (може и да се изпусне), intense reconstructor за трета стъпка , който е силна протеинова маска която силно препоръчвам и intense hydrator за четвърта стъпка който също препоръчвам.
Цялата терапия е разкошна с уговорката че си е силна и е за коси в нужда.
Ако някой просто иска профилактична серия може да заложи на шампоана и балсама от к пак серията или да ползва за маска само хидратора без реконструктора след к-пак шампоана.

Общи условия

Активация на акаунт