Професионални серии за коса - тема 155

• 71 071
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Аз да похваля шампоана и балсама на Аведа. От дълго време боря един фриз, като ги ползвам няма и помен от него. Много съм доволна, пък и няма парабени.

Кой шампоан и балсам? Аз съм влюбена в марката вече. Снобдих се и с серума за скалп и пяната за сгъстяване от Инвати. Страхотни за моята коса.

# 316
  • Някъде там
Коя от двете маски е по подходяща за тънка и здрава коса.

тази или маската на лореал митик ойл за тънка коса?

# 317

Нека кажат момичетата,които са ползвали и двете, аз само ще кажа,че тази на Олиосета е страхотна 🥰

# 318
  • Някъде по Дунава
Ползвала съм и двете преди да започна да се боядисвам и да ползвам четка с горещ въздух. Определено на мен повече ми харесваше Олиосета. Комбинирах с шампоан за блясък на Алфапарф, а на Лореал с шампоана от серията.

# 319

Нека кажат момичетата,които са ползвали и двете, аз само ще кажа,че тази на Олиосета е страхотна 🥰

Ползвам шампоана от същата серия.Доволна съм.Ще взимам и тази маска най-вероятно.

# 320
  • София
На мен не ми хареса тази маска, нито ампулата им за възстановяване, за 2 пъти ми стигна, можеше и за 3 пъти (за разлика от други ампули за веднъж), ноо сякаш ми направи по-суха косата, някак такава като скърцаща, много странна беше на допир и изобщо. Ползвах маската +ампулата+ термото им. Не съм впечатлена от тях като цяло.

# 321
На мен не ми хареса тази маска, нито ампулата им за възстановяване, за 2 пъти ми стигна, можеше и за 3 пъти (за разлика от други ампули за веднъж), ноо сякаш ми направи по-суха косата, някак такава като скърцаща, много странна беше на допир и изобщо. Ползвах маската +ампулата+ термото им. Не съм впечатлена от тях като цяло.

Тази ампулка :
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … epair-fluid-15-ml
ползвах и аз.Плюс шампоана им. На моята коса се отрази доста добре. Ползвах я сигурно 3 пъти 😂.  Но явно си е до коса Simple Smile Моята коса е чуплива и доста сухичка в краищата. Дали беше прехидратирана не знам. Но съм доволна от шампоана,като слагам Ми аманте също на косата си. Действа ми добре за сега.

# 322
Здравейте, благодарение на размените се сдобих с шампоан на Medavita.
на етикета на български който е допълнително залепен пише шампоана да се разрежда в чашка преди употреба, докато на оригиналните инструкции на други езици  това не е упоменато.
Правилно са го превели българите.Това е от официалния сайт на Медавита:
Application: Dilute 7-15 ml of product (adjusting the amount according to hair type) with water and distribute evenly over the scalp, working from the base, side and front regions to the centre of the head. Massage gently with your fingertips, then rinse thoroughly. Repeat using 5-10 ml of product, then rinse thoroughly.

# 323
  • София
Много ми е любима тази маска на Олиосета ❤

# 324
MerylinM, на Аведа Shampure серията ползва, и шампоана и балсама.
И аз си взех серума на Иванти. Wink
Аз купих на Медавита маската Продиджи, как се използва?

# 325
Здравейте,пиша само да споделя добрите си впечатления от последната ми поръчка от златна рибка.При последната ми поръчка бяха ми сложили 4 мостри,това си е истинско чудо.😀 Бях поръчала желето на Кингсли и Нощния серум за блондинки на Керастаз (прави косата ми много мека и заглажда много добре крайчетата,приятно ме изненада определено ) и освен мострата на маската без отмиване на Десата,която аз си избрах ми бяха сложили моста на шампоана за озаряване за блондинки на Керастаз и на шампоана и филтъра на Олиосета.Така че с 4 мостри съм доволна,дано продължават в същия дух! 😄

# 326
  • Варна
bonbonka6 Продиджи ползваш като стандартна маска. Миеш с протеинов шампоан/ако не си си поискала поне мостра от техния/,нанасяш маската далеко от скалпа,постояваш 5 мин.,постояваш малко и изплакваш. После финиши. Ако косата е с проблеми свиваш под шапка за баня,загряваш със сешоара да се стопли и стоиш поне 20-30мин.
Рибите вчера ме издразниха за пореден път.  Викам си ще взема 9-ката на Олаплекс така и така бях в мола. Ами не се предлагал Олаплекс във физическия магазин.

# 327
Здравейте,пиша само да споделя добрите си впечатления от последната ми поръчка от златна рибка.При последната ми поръчка бяха ми сложили 4 мостри,това си е истинско чудо.😀 Бях поръчала желето на Кингсли и Нощния серум за блондинки на Керастаз (прави косата ми много мека и заглажда много добре крайчетата,приятно ме изненада определено ) и освен мострата на маската без отмиване на Десата,която аз си избрах ми бяха сложили моста на шампоана за озаряване за блондинки на Керастаз и на шампоана и филтъра на Олиосета.Така че с 4 мостри съм доволна,дано продължават в същия дух! 😄
Доволна ли сте от маската без отмиване  на Десата?

# 328
  • Някъде там
Супер сте, благодаря за мнениеята за маската на олиосета.
Преди време я изпробвах и много я харесвах, а косата ми тогава беше изтощена.Сега косата ми е здрава и малко над ключицата.
В момента използвам маската на Олиосета за изглаждане/обожавам я/, но искам да я редувам с нещо друго.
Колебая се между маската за блясък и балсама им за боядисана коса с бодлива круша, тъй като боядисвам косата в салон в  цвят 6.11 или 6.71 през три-четири месеца.

# 329
  • София
Последния път и на мен ми бяха сложили много мостри, аз бях маркирала само една-маска lakme colour stay, но останах изненадана, че получих нещо като мини албумче на lakme с 3-4 мостри на серии вътре (ш+м) - имаше full defense, argan bio, organic balance. Пробвах всички, но серията, която обожавам е colour stay!
Много добър резултат дава при мен. Имам Ш, но нямам маската и нея си я вземам като тестерче с поръчка вече два пъти  и 2-та пъти косата ми става супер след нея. Ще си я поръчам направо следващия път. Лесно се разресва, става една такава лигавичка под душа още  и после стои прилежно загладена 😊

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 15:03 от LoLo30

Общи условия

Активация на акаунт