Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 093
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 255
Преди около час бях в Лидл - Искърско шосе.
Имаше 2 бря якета за бременни - черно и някакво червеникаво.
Гофретници, скари, саксии с чери домачета, много "автомобилни" притурки за чистене, обезвлажнители, тенджери, тигани, касероли и яйца Л размер по 30 броя.
Имаше и много други неща, но аз се сдобих с 2 бр манго, изглеждащо добре.

Най-вероятно магазина е добре зареден и чист, защото е още "нов", но ми направи приятно впечатление.
Ако някой търси нещо и може да стигне до този магазин - да потърси там, ако не го намира другаде.

# 256
Само да вметна, че тия биобарчета не са десерт, а са с цел да ти даде енергия на момента от сладкото, примерно да си ги носиш в чантата и ако ти прималее и не можеш да седнеш да ядеш да хапнеш такова, там след фитнес или ако тичаш цял ден из града или чукарите Wink Дет се вика всяко барче си тежи на мястото Smile
Bicyclist
Тази седмица нищо не ме влече от брошурката, искам нещо за градината, но същевременно искам от там да пестя, искам и едно пиле обаче не ми се ходи само за едно нещо и ще вадя от фризера, абсолютно не успях да се ентусиазирам Worried

# 257
Е, на мен точно такива барчета не ми дават енергия, напротив. 🙂 На малката съм ги слагала за междинна закуска/допълнение в кутията.

# 258
Долче, точно и аз така мисля. Аз на моите около тренировки ги давам, но те бая бъхтат, та имат нужда от енергия.
Взех намалени литл Джем. И намалени не бих ги купила пак. Нищо особено на висока цена. Не.

# 259
Само да вметна, че тия биобарчета не са десерт, а са с цел да ти даде енергия на момента от сладкото, примерно да си ги носиш в чантата и ако ти прималее и не можеш да седнеш да ядеш да хапнеш такова, там след фитнес или ако тичаш цял ден из града или чукарите Wink Дет се вика всяко барче си тежи на мястото Smile
Bicyclist
Да, разбирам, но за тази цел не са ли протеиновите барчета? За спортисти. Ако на някого му прималее, то причината ще спада на захарта, която първоначално е била висока...вероятно от подобни залагалки. Не знам защо пощуряха хората, явно заради рекламата от брошурата. Горе съседите имат дете и сигурно похапва сладко, обаче не излизаше, и полудяваше направо, тича тропа ми на главата ми...

# 260
  • София
На Литъл Джем единствено харесвам, че са много крехки.

# 261
Не е ок да ти прималява и да трябва да хапнеш нещо, за да се оправиш. Иначе и протеинови барчета /тези на които съм чела състав/ мисля, че са пак с подобен % фурми или друго подслаждащо. Но да не сатанизираме барчетата все пак...☺ Просто исках да кажа, че "Без добавена захар" не означава, че няма естествени захари. 🙂

# 262
Естествено, че не е естествено да ти прималява. Не се хапват с тази цел барчетата.
Забелязвам сапуните бая са намалели. Няма детски, например, освен Бочко.

# 263
  • Пловдив
Сигнал: Няма награда, която да води до фалит? Lidl измислиха такава!
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Signal-Nyama-nagrada-ko … ha-takava-1243419

# 264
Една интересна статия за играта на Лидъл с кемпера 😎

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Signal-Nyama-nagrada-ko … ha-takava-1243419

# 265
  • София
Всички цитирани условия са стандартно включени в застраховките пълно "Каско" - това не са условия на Лидл, а на застрахователя.  И при наемане на автомобил условията са такива.
Като не  харесват условията, никой не ги задължава  да  ползват наградата.

# 266
Тя тази игра май потенциално е замислена никой да не ползва наградата. Изобщо и не съм си активирала участие в нея.

# 267
На мен ми излизаше надпис, че имам участия за активиране и активирах, за да не ги виждам повече...Иначе и аз нямаше да ползвам подобна "награда".

# 268
Според вас намалените в момента барчета, които са с кокос, дали имат добавена захар? В съдържанието пише: 40,5% кокосови стърготини, оризов сироп, 13,5% кокосово брашно, какао масло. Съдържа 29,8 гр./100 гр. захари, но не мога да преценя дали не са такива, съдържащи се в изброените продукти или е добавена захар.
Подсладен е с оризов сироп. Груба грешка. Не го брой за здравословен. Да бяха сложили по-добре захар, като им се свидят качествените подсладители.

# 269
Подобни барчета (не само обсъжданите) въобще не знам, дали са здравословни. Лично аз ги нося в чантата/раница, когато съм на път, а се налага да пътувам често, и не винаги мога да си осигуря храна без глутен и млечни (имам непоносимост към тях). Тези барчета са приемлив вариант за залъгване на глада. Ако не успявам да си набавям (напоследък въобще не намирам) протеинови барчета с растителен протеин, тези лидълските са приемлив вариант за мен, както и други подобни. Много харесвам и сусамките, които са опаковани 3х3 в опаковка, също са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт