Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 150
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
А аз пък се чудя на гофретника. Thinking  Какво ще кажете?...
Аз доскоро имах друг, единичен, но ми се развали и ремонтът му беше нерентабилен.
Наскоро имаше единичния, а тъкмо го бяхме коментирали... та тогава аз останах с впечатление, че той се харесва повече. Такъв имам аз и съм много доволна, когато ме предаде пак такъв ще взема.

# 301
  • Пловдив
Аз си взех единичния гофретник от съботната промоция в края на март. Ползвала съм го 5-6 пъти от тогава. Не залепва. Много съм доволна.

# 302
Идвам да похваля бекона с мед от Британската седмица, за съжаление не намерих читава снимка, но смятам всички го знаете - 200 гр. в опаковка, нарязан. Много, много е хубав, особено като го взех по 2.69 за бр., беше намален с 50%. Даже се ядосвам, че не взех още, защото мисля, че редовната му цена е много висока, а и ще я вдигнат още сигурно 😁
Грабете докато има още по магазините, до 08.04. му беше срокът на годност на моя.

# 303
Намаленията с жълти и зелени етикети не са за всички филиали. Камо ли за различните градове..Даже нормалните намаления на един и същ продукт извън брошурите се различават. Същото дори е с увеличенията. В друг филиал отивам продукта е със старата цена..но може и просто несменени етикети .

# 304
  • Sofia
Те жълтите  етикети са за нови  взлизащи в ПА продукти.

# 305
Те жълтите  етикети са за нови  взлизащи в ПА продукти.
Ами те май и със зелените са такива.

# 306
Не бе жената има в предвид 50% намалението за срок на годност.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 13:23 от Didity02

# 307
  • Велико Търново
Не е Лидлски въпроса, но от къде купувате боите за яйца с иконите на тях. В билла нямат, а другите ми възможни вериги са кауфланд, аванти, сба и... Т маркет. Нали тях хвалете, че стават хубави цветове.
Яд ме е че не помня по-миналата година каква ползвах, може и от лидл да е била, но яйцата станаха като за реклама на united colours of benetton Simple Smile
Искам пак такива - хубави, наситени плътни цветове, дайте идеи, моля Simple Smile
И също за плътни ярки цветове какъв надпис да вземам "перлен"... Не ми се връзва, но възможните в била днес бяха перлен и седефен...

# 308
  • София
Провери в някоя друга Била, аз там ги гледах боите с иконите.

# 309
Не е Лидлски въпроса, но от къде купувате боите за яйца с иконите на тях.
В Метро видях, че ще ги пускат. Провери в друга Билла, както са ти казали. Мога да ти пратя, ако искаш Simple Smile

# 310
Моят бекон съм купила от 2 различни магазина в София миналата събота и неделя. Не са имали нито зелени, нито жълти етикети в/у тях, беконът беше сложен до седмичните промоции и цената му беше обявена с червен етикет 5 и нещо, което е задраскано и отдолу пишеше "Нова цена 2.69 лв.". Съжалявам, ако съм ви объркала, но го видях в 3 различни софийски магазина и съм сигурна, че навсякъде, където е имало останали количества, беше намален.

# 311
  • Велико Търново
Благодаря!
Ще видя в друга билла и ако няма, ще се възползвам Пийк Simple Smile

# 312
Боите с иконите преди съм ги купувала от кауфланд.

# 313
  • София
Може ли снимка на боята за яйца с иконите. Simple Smile

# 314

Общи условия

Активация на акаунт