Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 881
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 455
На мен и на вкус този лешников крем просто не ми хареса. Но друг може да го хареса и много - на вкус и цвят…

# 1 456
Италианския шоко крем от днес хубав ли е?
На мен много ми харесва. Когато има зареждам 2-3 бурканчета😀. Шоколадът е мек, с усещащ се вкус на лешници.
Но имайте предвид, че аз например Нутела не харесвам.

# 1 457
И аз подарявам тези купони, тъй като скоро няма да стигна до лидл
Скрит текст:

# 1 458
На мен много ми харесва. Когато има зареждам 2-3 бурканчета😀. Шоколадът е мек, с усещащ се вкус на лешници.
Но имайте предвид, че аз например Нутела не харесвам.
Той е в постоянния асортимент

# 1 459
И аз подарявам купона за 1 лв за покупка над 15 лв.

# 1 460
Той е в постоянния асортимент
Това не го знаех(щото такива неща не ям) и го търсих при промоционалните стоки, но го нямаше. Както и пилешкото от днес.

# 1 461
Пилешкото от днес го нямаше и на Раковски. Но имаше бекон, топени сиренца и останалите неща, които бях набелязала.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 12:02 от stonefaced

# 1 462
С тия техни несъответствия между сайт, брошура и приложение, вече се обърках къде гледах подправки в саксии... Сигурна съм че бяха за тази седмица, но като ходих след работа нямаха. Някой би ли се смилил да каже какви видове подправки са били? Много се чудя ходи ли ми се утре пак до там и това е едното дето съм наумила да купя ако отида.

Снощи в единия магазин (Бургас) бяха останали само две саксийки розмарин, днес към обяд взех от друг магазин магданоз и босилек, имаше още мента и май това бяха. И да използвам да се оплача, че няма зелен боб от замразения, моя убавец взел само два пакета с неговия купон и аз сега като търся вече няма.
А във вашите магазини има ли музика? Прави ми впечатление в единия магазин от известно време, но в другите сякаш не съм забелязала, освен в мола, но там някак навсякъде се чува още с влизането в паркинга долу

Редактирам се, то кьорав карти не играе дет се вика, туй дето го купих за магданоз, сега виждам че пише кориандър на него, пък аз кориандър не обичам, чак сега като откъснах листо го надуших, ама много съм зле. В тая връзка за ментата не знам дали са няколко вида - подуших я нарочно, че не обичам мента, а исках гьозум точно, но на мен си ми миришеше на мента и не взех. Ама както става ясно съм голям специалист по подправките....

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 15:03 от ttiholova

# 1 463
  • София
ментата в саксийките само един вид ли е?
днес взех една, ама тя си мирише на джоджен.

# 1 464
Ааа, не е честно, две хубави седмици за сиренца подоред 😂 Белгийската седмица се оказа не особено лоша, шоколадените неща обаче нямаха нищо общо с Белгия. Тепърва имам да дъвча някаква странна шунка и нещо като наденица, взех ги на юрюш от възторг по новото, ама са много странни на вид и хич не ме тегли да ги опитам.

Сиренцето Тетиля поскъпнало ли е или така ми се струва? Нещо почнаха да ме стряскат цените.
А такива цели сардинки някой вземал ли е и какво ги прави?

# 1 465
  • In transit
Пилешкото явно няма и да се появи. Подозирам, че проблема е в производителя, защото и крилцата на същата фирма в К. липсват още от понеделник.

Но пък подправки имаше, за тези с купоните.

# 1 466
И в Лидъл Тракия няма протеинова напитка...🤷‍♀️

# 1 467
  • Sofia
Ще ходя, та ще погледна и аз подправките, нали и без това босилек ми трябва.

За нетопящия кашкавал като ставаше дума... ей ги кюфтенца от Халуми. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 468
Много ме възмути един лидълец. Беше разпилял десетина кутийки малини по земята пред касите. Най-спокойно събра малините, подреди ги по кутийките и ги върна за продажба. Надявам се няма нужда да се обясняваме защо това не е окей. Малините не са картофи или тикви.

# 1 469
Гадно е това! Никога няма да взема нещо от незапечатана кутийка, щом има такава практика!

Днес си взех много симпатична четка за руж с гъбичка за грим - не помня от коя седмица е, но и отдавна не бях ходила.
Разклонителят също изглежда супер - надявам се и да работи добре.

Освен това опитах бонбоните със солен карамел. Не са лоши. Дали и те са имитация на Афтър ейт (може да имат разновидност с карамел, на която не съм попадала), или са оригинален продукт?

Общи условия

Активация на акаунт