Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 946
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Борис има подобна кола като тази на Яна. По цял ден е на нея, той е маниак на тема коли. Като се върне от занималня и първото нещо, което прави е да се качи на колата. Поне 70-80% от деня си прекарва на нея. Вчера бяхме в Борисовата и там има такива коли с педали, подобни на картинг и въпреки, че не стига педалите 20 минути стоя вътре и се бута с краката, едва го изкарахме😄
Обожава и на нашата кола да се вози и отпред да сяда на волана и да кара😃 Изобщоо само коли са му в главата😄
Иначе навън сме си с триколката Doona и съм много доволна от нея.
Чудя се и аз за тротинетка дали да му взема, гледала съм Globber и Scoot and Ride.

# 106
И нашият е луд по колите и багерите и се надявам да му харесат.
На вилата имаме голяма поляна и ще правим детска площадка, та ще има поле за изява и с колата и с багера.
Даже си мислихме да им вземем една истинска кола от моргата и да я паркираме там, че да се радват децата.

# 107
Арас има две коли за бутане, обикновенни. Едната е с дръжка, нея той сам си я бута, като се разхожда из двора. А другата е вътре и с нея возим плюшените му играчки.

Като цяло той не се вози на тях.  Има трактор с педали, но не му стигат краката още.

А на разходки - според времето. Днес е дъждовно и бяхме с количката, в хубаво време с триколката.

Някой купувал ли е акум. кола? Миналата година нашите му взеха, но батерията издържа само 25-30мин. Дали е нормално? Имаме и акум.мотор, него го кара с дни без зареждане.

# 108
Ния също има кола и триколка, но повече обича да ходи. Понякога се разхождаме по 4-5 часа (с игра на площадки). Мисля да и взема тротинетка, но ще е чак лятото.

# 109
Ако някой се интересува от сандали Игор, тук има общо към 50% намаление: https://1001pantofki.bg/selection/razprodajba?per_page=90, 30+20 с код.
Аз поръчах едни, доста ми ги похвалиха. Силиконови са, мекички, супер за пясък, море,игра. Ще търся и кожени/велурени на Richter, миналата година бях взела от Меркари и бях супер доволна. От сандалите на Найк миналта година нещо не останах впечатлена.

# 110
И ние имаме кола( не акумулаторна) и не проявява никакъв интерес към нея. За тротинетка е много малка, децата в квартала я разказват като стъпва с двете крачета и се държи а те съвсем леко я бутат. Тя моята мишчица все още си е 8.650. Като порцеланова кукла е. А от тези тротинетки със сядането 100% ще падне. За сега количката и триколка колело вършат достатъчна работа. Даже количката вече ни е излишна. Като цяло ходим пеша или ползвам раницата ако се е уморила мама да я Зим...( много много хубавичко се моли мамо зим зим зим, като иска да я взимам). Тъкмо се зарадвах ме на 22 градуса и хоп сняг. Направо ужас. Депресиращо чак ми подейства.

# 111
Няма как да падне от тротинетки те със седалка. Те са стабилни и направени така, че да не падат.
На тези килограми и аз ще нося в раница Simple Smile. Вече ме е страх да го тегля. Последно беше 14 кг.

# 112
  • Пловдив
Нашата си се кефи на количката и даже си я сочи и казва “ бръм-бръм”, за да я сложа да се вози. Това ме устройва чудесно засега.😀 не съм взимала тротинетки и подобни, просто защото тя не проявява интерес, даже не ги поглежда чуждите в парка. Може евентуално за втория рожден ден да и вземем.
Тежи 11 кг и все още я нося лесно, макар че усещам тежестта вече 😃

# 113
Много обича да кара кола, особено ако батко и е с карта с педалите и го следва. Тротинетката ѝ е интересна , но батко ѝ още я кара. Ката изкарам по-голямата тротинетка ,ще пригодя размера на сегашната за Бухта. Има и баланс мотор, но още малко да порасне , че е леко висок. Много обича футбол да играе. Да готви( ама предпочита наистина- давам и да бърка храна докато готвим , да слага подправки и да ги опитва), с Пес патрулите на батко си,пистите и количките, магнитен строител, няколко електронни играчки, интерактивни...абе общо взето всичко кара, с всичко си играе. Обича да рисува и да "пише"......обича да помага, особено за прането, да сложи нещо в коша за пране или в пералнята, да изкара нещо от там. Няма момент, в който да не си хареса нещо за игра и активност.
Количката от няколко месеца не съм я ползвала, дори като се налага да ходим на далеч, защото тя категорично отказва. Трудно ми е , защото понякога се налага за повече време и като ѝ се доспи, трябва да я нося и да спи в мен. Даже съм се заканила да я подаря вече голямата  и само лятната компактната да запазя за всеки случай още малко.
Развали ми се кантара и не съм теглила никой.

# 114

Ето на такива се возят дечица на нашата възраст. Моята 100% ще падне. Голямо шило е. Направо в движение ще я тръсна някъде 😂
Момичета не мога да не се похваля. Вече спряхме всякаква хумана.  И спи по цяла вечер и става напълно суха. Почти сме готови да махаме и помперса 🤪🤪🤪

# 115
И пак ти казвам, че няма как да падне. Имаме същия скуте.
Това за сухия памперс през ниша не гарантира, че няма да се напикава като махнеш памперса. Просто не пие много течности и за това е сух. Моя го пълни едва сутринта и докато сменя един памперс и вече е пълен.

# 116
Една седмица вече сме с гащички.  Слагам памперс само като спи. И на обед става сутрин и вечер започна. Явно доста добре се стиска. След сън половин куку чишка. А когато пиеше хуманата памперса сутринта като бомба.

# 117
  • Denmark
Браво на малката! Blush На мен не ми стиска още да пробвам да го уча Grinning в яслата ни казаха, че обичайно към 2годишни започват да ги учат и мен ме устройва.

Какво им взимате за игра навън? Топка, кофичка? Нещо по-необичайно? Grinning

# 118
Вземам една играчка, докато седи в количката да се занимава и една топка, на която не обръща внимание. Ходим на площадки където има много неща и изобщо не му е до неговите играчки. Оня ден се пускахме по пързалка поне 10 метра дълга Simple Smile.

# 119
Rrr3, браво на детето! Браво и на мама!
Нашият хубостник няколко сутрини става все мокър, а памперса сигурно тежи над 2кг.

Аз вземам една топка, но в повечето случаи не я отразява.

Общи условия

Активация на акаунт