Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 965
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Лайка и ние имаме подобно но с топка за разбиване на стени Simple Smile. Влязохме в един магазин и награби едно пиано за 50 паунда и не иска да го пуска! Добре че беше това багерче, че да пусне пианото.
При нас на Пепко дрехите ги продават в магазините за 1 паунд. Качеството им не е особено добро. Все още гащи не сме купували, защото сме до никъде с памперса.

# 151
Минт, дано скоро се оправи!
Елоцин, постоянно ли куца? Да не ѝ е забавно да върви така. По-слабо връзки от едната страна?......Ако до сега не е открит проблем ще го израсте сигурно.

С моя пусти късмет......трябваше да мина ГТП, да ама ми се прецака ръчната, в сервиза днес ме приеха, че излезе и друго за правене( по спешност), после и вулканизатор и ГТП , докато мина......Аз с двете деца, то вали, добре че поне баткото после го закарах до градината, та само Бухта с мен. И вече сме у дома. Вчера пък бяхме на детско парти с аниматор.......Когато си кажа, че съм изморена и няма на къде повече и нещо ме изненадва хахаах

У дома се харесва всичко. За рождения ден на батко ѝ  му подариха Прасчо прас!, много обича да храни прасенцето, че и с пари го храни като касичка.

# 152
Нашият днес напъха една жълта стотинка в ключалката на касата. Ще го смачкам.
Утре му е първи ден на ясла. Стискайте палци да мине добре.
Мислим утре и двамата с мъжа ми да го заведем.

# 153
Лайка, те първите дни не са толкова  страшни, после като се усетят ,че ги оставяме там и .... Ако утре мине добре....не се отпускай.....Wink Стискам палци да мине добре.

# 154
Лайка, успех. Нас ни посъветваха да го води този родител, към който детето е по-малко привързано, обичайно това е бащата. При нас от половин година все баща му го води, ако сме двамата раздялата е много по-драматична. Иначе при нас е на етапи, ту ходи с кеф, ту плаче и не иска. Не знам на какво се дължи, стана по-нервен откакто започнаха да ги пускат на ясла и в група станаха по 15-18 деца, преди ходеха по 5-6.

# 155
Е, при нас баща му е като бог!
Като каже "таттти" и направо мед му капе от устата.
Утре ще го заведем двамата, а след това ще го води баща му.
Братовчед му се връща след месец в яслата и дано дотогава Антонио да е посвикнал.
Ако не е все още, братовчед му много бързо ще го вкара в ситуацията Joy
Къщата на свекърва ми е точно до яслата, та ако види много зор, може и сам да се прибере Joy

# 156
Хахаха сега ти е смешно, но ние живехме до детската градина и мама беше директорка на въпросната градина и аз съм бягала и сестра ми също 😂😂😂. Едвам чакам 15 септември и ние да идем на детска. Прекарах си страхотно в София три дена, макар и по работа. Момата е слушала, яла, играла въобще не е плакала.

# 157
Добре е минало днес. Госпожите са много доволни от него-ял, играл, танцувал най-много от всички Joy
Общителен бил, нямали никакви проблеми с него.
Обаче имаме проблем- бебето е в период, в който заспива в 7, 7 и нещо вечер.
Съответно ги къпя двамата към 18,30.
И Антонио после полудява.
Цял следобед само ми вика - спим, спим, влачи ме в спалнята, вдигам го и си почиваме и като го изкъпя и включва друга програма, направо полудява.
Пък ние живеем в две стаи - с малкия спим в хола.
Антонио спи с баща си в спалнята. И в 7 вече трябва да е в спалнята, а виждам, че му се играе още поне половин час.

# 158
Лайка в колко става Антонио, че искаш в 7 да си ляга? Трябва да има поне 12 часа между събуждането сутрин и вечерния сън. Ако става в 7, нормално е да иска да си ляга към 7.30-8.

# 159
Мале мен ме е обвзел страх, че Борис иска да се отказва от дрямката си. С всеки изминал ден все по-трудно заспива следобед, вика, крещи, става от кошарата. А и много се измества часа му за дрямката.

# 160
Аха при нас не е никаква дрямка. Спи от 1 до 3 та в повечето случай до 4 . Днес даже увеличих телевизора та се разбуди в 4.15. Сутрин става към 7 вечер ляга към 9/ 9.30.
Обаче тва наобед е направо страхотно. Хем си свърша някаква работа хем мога и да полежа с нея.
Яна баткото ми беше така , до третата година беше отказал съня на обяд. В детската от скука спеше. Бяхме го научили, че трябва да лежи два часа дори и да не спи. Така се роди най-чуваната фраза "скучно ми е" 😂😂

# 161
Лайка в колко става Антонио, че искаш в 7 да си ляга? Трябва да има поне 12 часа между събуждането сутрин и вечерния сън. Ако става в 7, нормално е да иска да си ляга към 7.30-8.
Аз не искам да си ляга в 7. И бебето не искам да си ляга в 7. А бебето като си легне и Антонио няма какво друго да прави, освен да скача по спалнята, защото хола е зает от бебето.

# 162
Лайла, съчувствам ти. Ние сме в две  стаи и знам за какво говориш.  Много ме притесняваше как Бухта и ние ще се нагодим, но някак си стана.
Дрямка......това е най-непостоянното нещо....брой, продължителност, час.. Особено  като всекидневието ни е изпълнено с всякакви задачи и почто няма ден с ден да си прилича като "програма". Добре, че и на двете ни понася. Еднообразието/ строг режим  не са за мен Simple Smile

# 163
  • Пловдив
От известно време влезнахме в добър режим и малката спи към два часа, два часа и малко, което ми позволява да си почина преди пак да хукнем по улиците следобед. 😄
Иначе става между 07:30-08:30 и съответно ляга към 21:00-21:30, зависи от деня.
Миналата година по това време ставаше в 06:00, та съм много щастлива от настоящия режим 🤘🏻

# 164
Излизам когато знам, че не му е време да спи. В много редки случаи да закъснеем и да заспи в количката преди да се приберем, но обикновено го местя на леглото и продължава да спи.
За мен е много важно да спи на обед, за да мога и аз да си почина.

Общи условия

Активация на акаунт