Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 957
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
И моят Борис беше със сополи и кашлица до преди 2-3 дни. Обикновено нищо не му давам, когато е само прозрачен сопол, но сега заради кашилцата давах сироп Атусин, витамин Ц и калциев глюконат. В нослето пръсках физиологичен и дърпах сополите с прахосмукачата.

Много обича да е сред деца, но определено се интересува много повече от по-големите дечица. Бих казала, че е доста социален. Постоянно се закача с хората в парка, магазини и заведения. Много рядко да не хареса някой, обаче си личи от километри. Гледа лошо и започва да ръкомаха да се махне 😅

# 136
Вашите деца дават ли да им дърпате сополите с аспиратор? Ния дава с кеф да промивам със Стеримар, но като трябва да дърпам сополи и пищи и се мята.
Също така, колко често дърпате сополите? ММ дърпа с Носко през 15 минути.

# 137
  • Пловдив
Не и харесва, плаче малко, но няма как.
През 15 минути мисля, че е твърде често.
Трябва да е 3-4 пъти на ден.
Ние дърпахме сутрин след ставане, на обяд преди съня, след съня следобед и преди вечерния сън.
Вече е добре.

# 138
През 15 Мин и аз ще се дърпам и няма да давам. Най много 2-3 пъти на ден и то по изключение. В повечето случаи само вечер преди да си легне, за да може да спи.
Иначе не иска нито капки за нос, нито помпата и бяха да се крие зад пердето Simple Smile.

# 139
Аз не дърпам сополи, те си текат сами😃 Само ги избърсвам.
Исках инхалации да му правя, но абсурд, не дава. Капки малко насила слагам, ама няма как.

# 140
Дърпам само ако видя, че са гъсти и зелени , извинявам се за описанието Simple Smile.

# 141
Пада голяма борба първите 1-2 пъти, но явно се усеща че му помага и на третия път дава без проблем. Максимум 3 пъти на ден, обикновено преди да си легне.

# 142
Здравейте, момичета.
Преси течащ сопол не е имал до сега, само запушено носле. Вече ме имитира и взема салфетка и си духа сам нослето.
Иначе Преси е супер социален, като майка си 🤷🏻♀😁. Обожава други деца и не само, всякакви хора, но има ли деца е на 7-мото небе.

Я препоръчайте хубав инхалатор за долни и горни дихателни пътища и да има приставка за нос. За шума не е задължително, но препоръчително да не е много шумен.

# 143
Нашият инхалатор е Zano, но е малко шумен.
Борис е с ларингит в начална фаза. Пие антибиотик от днес за първи път. Във вторник трябва да пътуваме в чужбина с баща му и не знам изобщо дали ще се състои това пътуване.. всичко ни е платено и ще изгори ако не отидем. Ще го видя как ще е и в крайна сметка детето е най-важно. Съжалявам за мрънкането 😩

# 144
Спокойно. Дори да взема антибиотик, това не значи че не може да пътува. Стига да не вдига висока температура.

# 145
Ние ще пътуваме без него, баба му ще го гледа, но ми е притеснено да го оставя.

# 146
О да, така наистина си е притеснително. Дано до тогава се оправи.

# 147
Минт, аз също много бих се притеснявала да тръгна, ако детето ми е болно. Дано се оправи и можете да се насладите да пътуването си.
Ния от една-две седмици е направо ужасна. Толкова мрънкане, пищене.. Спи под 10 часа на нощ, става към 6-6:20. През деня не спи много- 1,5ч. Още куца, но няма никаква болка в крака, та никой не знае защо куца. Цялата ситуация е приказка просто. Disappointed

# 148
Днес пристигнаха колата, багера и столчето за кола на Антонио.
Голяма радост!
Мислихме багера да му го подарим за рд, ама то не се издържа Joy
За рд му поръчах фадрома (мъжът ми каза, че е такова. Аз не ги различавам тия машини Joy)
Препоръчвам марката. Много са качествени. От Германия ги купих, че тук цените са олеле майко...
https://www.alternate.de/BIG/Power-Worker-Maxi-Loader-Kinderfahr … l/product/1393608

# 149
Изглежда доста хубав. И моята мома си играе с коли. Кукли много рядко подхваща. Ние още сме си с 12 зъба. И като свалих ме чорпогащника и дебелите чорапи и сме си на 20 номер обувки и 19 ти чехли и сандали. А сега без памперс панталоните и падат 😂😂😂 и тича и вика мамо гачи...че те и гащите падат 😂😂😂 та се върнахме на 80ти разме . В пепкото има хубави гащички по размер. Иначе тия за 1 год все на колената 😂

Общи условия

Активация на акаунт