Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 966
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
И Ния няма признаци за отказ от обеден сън.
Лайка, защо не приспиваш бебето е спалнята и после не го местиш, като Антонио вече тръгне да си ляга?
С какво играете вкъщи? Ние сутрин сме повече вкъщи. Следобед Ния е навън от 14:30 до 19 всеки ден.

# 166
Защото малкият е свикнал да заспива в хола.
Знае си кога се пускат и вдигат щорите и кога за какво е време.
Ще се напаснем все някога...
Или ще си намерим ново жилище най-накрая Weary

# 167
  • Пловдив
Ние излизаме към 10 до към 13:00, малката спи следобед и сме навън след това от 16:30 до към 19:30.
Общо взето сутрин и вечер сме в нас само, но тогава оправяме, ядем и почти не остава време за игра в нас.
Ния навън ли спи обедния сън?

Голяма занимавка пада с един прожектор с животни. Като стане тъмно и почваме да гледаме картинки в нейната стая- много се впечатлява.
Иначе друго- четем книжки, гоним се в нас, помага ми в ежедневни домакински задачи.

# 168
В дните в които не ходи на градина излизаме два пъти.
Когато е на градина, когато го прибираме се разхождаме малко и се отбиваме на детската площадка до нас.
Днес не беше на градина и сутринта ходихме в библиотеката, където се събират много майки с деца и правят разби забавления. Днес пяхме и му беше ужасно интересно. Ходихме и на една ферма да гледа животни, след това на детската площадка, която е точно до детската градина и по едно време човека отпраши и отиде в детската градина Simple Smile.
От толкова забавления едвам издържа до 1 и заспа от раз, независимо от това че сутринта стана в 9.

# 169
Lore.lay, Ния спи обеден от 12 и нещо до 14. Тя става в 6-6:30 и обединят се пада доста рано. Сутрин излизаме към 9-10 до 11:30. Понякога не излизаме сутрин, когато имам да готвя, а направо каката, която я гледа, я извежда следобед.

# 170
  • Пловдив
Пх това с ранното ставане в 06.00 много ме съсипваше мен. Тя пак много издържа до 12:00.
Като беше на две- три дремки и нашата ставаше в 06:00 и едва гледах.

# 171
Това с ранното ставане ми е най- гадно. После едвам дочаквах първата дрямка, че да си поспя малко. От много време става към 8-9 и така ми е идеално.

# 172
Аз исках да изместя часа на заспиване вечер, но греда.
Ако си легне към 22-22:15, сутринта става 6 -6:30, но ако си легне по-рано 21-21:15ч и сутринта става към 7:30.
Та гледам да си ляга по-рано, да се наспивам и аз.
Обед спи 12-15ч. Може и прав да заспи, ако не си е легнал в 12ч.

Някой с отзиви за баланс колело?

# 173
Момичета, черпя за рождения ми ден Simple Smile
Направихме си страхотен пикник, сега искам само да си легна, но уви, далеч не е свършил денят.

# 174
Честита да си, Harista! Само здраве, щастие и благополучие Flowers Bouquet

# 175
Жива, здрава и много щастлива! Честит рожден ден, Хариста!

# 176
Жива и здрава Хариста.
Цяла седмица борихме повръщане и висока температура и тази сутрин аз съм с температура и повръщане. Едвам чакам да дойде утре че да го пратя на градина и да си полежа.

# 177
Честит Рожеден Ден , Хариста - много здраве и успехи във всяко начинания Simple Smile

Момичета, теЗи от вас,които успешно са махнали Бибата, бихте ли споделили дали приспиването се удължи и има ли нещо “поносимо” , с което заменихте биберона, за да се успокпяват по-лесно мъниците?
От миналата сряда сме без биба, като снощи за 1ви път спа много добре, обаче като няма какво да и запуши устата ми приказва по 30-40 мин, дори не и отговарям, защото всяка моя дума се повтаря по 700 пъти Simple Smile

# 178
Честит рожден ден на патерици!
Момичета, има ли някаква регресия около тази възраст? Ния започна да се буди към 1 и да не иска да спи до 5….. Не реве, но мрънка. Ляга, става. Нищо не я боли, пие си вода, памперсът е сух.

# 179
Може да и е топло, или нещо некомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт