Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 645
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, вече официално да почерпя и аз за Бухта

....два дни парти и то само ние( и едната баба за малко)......и ми спряха тока. Беше забавно, но изморително. Разходки, пак от нашите "приключения", водих ги на детски кът. Голямо духане на свещи, схвана ми се ръката да щракам запалката, "бой" с балони, подаръци, танци. Баткото голям кеф да нареди тортата с кученцата за сестра си. А той навсякъде се хвалеше, че сестра му става на 2 години Wink Днес вече официлано съм и в платен отпуск.

# 586
честит рожден ден
На
13 август 2020
🐻Ричард /3880гр, 53см. / на мама Marayah
🐨Симеон / 3300гр, 51см. / на мама ♥ LoVeLy Wife ♥

14 август 2020
🐧Ясен / 3500гр, 50см. / на мама Jamily
🐥Йоана/ 3000гр, 50см. / на мама LenkaST
🐼Никола / 2900гр, 50см. / на мама bebiflebi

15 август 2020
🐣Момиченцето на мама Harista
16 август 2020
🐧Катерина / 3250гр, 48см. / на мама Rozmari Rasheva 661967

Много вкусно изглежда тортата Хариста, да сте живи и здрави и много щастливи.
Аз вече си стартирах с работата, ту мама, ту тати, батко и сега и баща и се прибра. Общо взето както беше замайчена който може той е гледа. Не спира да пита мама кИде 🤣 , а като я видят на вън като за нарочно я питат мама къде е и вече казва на лабата 😂🤪. Започва дори вече да свиква сутрин като стане, че няма да ме има. Ще свикнат с всичко милите само да ни са живи и здрави.

# 587
Как се справяте с влажна кашлица при децата? Ния кашля адски много, направо се дави. За колко време обикновено минава?

# 588
Заведи я на лекар да и прослушат гърдите.

# 589
Още не сме имали точно от тази кашлица, а за големия съм забравила. Мисля че чаша топло мляко с мед може да поуспокой нещата. Не да лекува, да успокоява самата кашлица.

# 590
Суров мед на деца под 3 годинки - НЕ! Заради риска от ботулизъм, аз никак не бих го пренебрегнала. Вижте за някакъв сироп за влажна кашлица и консултация с педи. На нас ни бяха изписвали Суметролим.

# 591
При хрема или кашлица никакво мляко, тъй като увеличава секрета.

# 592
  • Пазарджик
Точно така за млечните и предизвикването на слуз в организма.
Инхалации, задължително промивки със солен разтвор нослето (топличък леко). Провери в ютуб за масажи на гръбчето при кашлица на руски език - с потупване в областа на дробовете. Преди време осезаемо мн ни помогнаха. Затопляне на гърдичките с топла едра сол в кърпа, макар че сега в тези горещини не знам как ще се търпи.
Бързо да оздравявате, ellocin!

# 593
За промивка на нослето не съм убедена, че трябва при всяка хрема.

# 594
  • Пазарджик
Щом има нещо в горно дихателните пътища то от там се стича надолу и започва кашлицата. Антибактериални, антимикробни и противогъбични свойства на солта са всеизвестни. Няма да навреди със сигурност.

# 595
Ами не е точно така. Секрета е защитна реакция на организма.

# 596
  • Пазарджик
Ами не е точно така. Секрета е защитна реакция на организма.
Кашлицата е предизвикана от хрема, настинка на детето. Какво защитно има? По-правилно е да се каже, че е аларма на организма да се задейства човек да се лекува. Ния кашля и понеже майка й каза, че е влажна, то е повече от ясно,че детето й преди това е било болничко и хремата слиза надолу. Промивки със солен разтвор и гъргарите са най-безобидното от капки за нос и сиропите пълни с не знам колко лъжици захар.

# 597
Майката не е споменала за хрема. Изказвам мнение ВУЗ основа на това, което ми е казано.

# 598
Мерси, момичета. Ние ходихме на лекар и има изписан сироп, ама съм скептична към него. Давам и повече чай. Ще пробвам с масажите. Това за млечните не го знаех.

# 599
Елоцин, имай едно на ум за сиропа? Някои за отхрачване втечняват секрета много и на някои деца не им понася. Ако почне още повече давене и неефективно изкашляне консултирай се за дозата с педито. Какво предполага, че е алергична задна хрема? Само сироп ли изписа? Иначе едни морски разходки рано сутрин биха били полезни и за двете ви Wink Бързо да се оправя!

Общи условия

Активация на акаунт