Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 681
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Mint, даже петна от кръв махна. Разните спрейове за бебешки дрехи са ми прехвалени, ползвах няколко и са неефективни.
Този прах от ДМ бе 8-9 лв .
Ася Демирева ми предложи консултация за отбиване и хранене на моята злояда Буба.
Много ми е неудобно, аз толкова й се възхищавам..

# 421
Ася Демирева ми предложи консултация за отбиване и хранене на моята злояда Буба.
Колко е злояда? А защо ти е неудобно? Simple Smile  Отдавна не съм гледала/чела нищо на Ася и на който и да е било друг, нито статии, нищо.

# 422
  • Denmark
Минт, не се напрягай, няма смисъл. Simple Smile
Ричард си ляга в 7 и 30, но му отнема време да заспи. Говори си, върти се в леглото и така. Пробвала съм да го слагам и по-късно, но пак отнема същото време за заспиване. Сутрин става към 7 (тази седмица беше болен и ставаше в 5 🤪) и на обяд спи 2-3 часа.
Навън изкарва между 2 и 4 часа на ден, зависи колко вали. 😅

# 423
Колко е злояда? А защо ти е неудобно? Simple Smile  Отдавна не съм гледала/чела нищо на Ася и на който и да е било друг, нито статии, нищо.
Неудобно ми е, да не би да предложи безплатно консултиране, а аз считам, че трудът и старанието  й трябва да бъдат добре възнаградени. Е , сега нямам финанси за да плащам такива услуги.
И аз нищо вече не гледам, нямам търпение, а и ми омръзнаха.
Н яде закуска, за цял ден минава с крем ванилия, домат, банан, понякога си изяжда супата от кухнята.

# 424
Разбирам те, но тя по принцип мисля си прави безплатни консултации. Никога не съм знаела колко вървят по принцип и тези за сън, кърмене и т.н. но дано не ми се и налага.

Момичета, преди малко дядо , на татко баща му почина....Cry Не беше неочаквано...но татко, баба и дядо вече ги няма. Това е края и на родовата ни фамилия.....

# 425
Хайде сега, няма нужда от клакьорки.
Моля да посочите, къде съм била назидателна, или нямам право да говоря за моето дете?

# 426
  • Пазарджик
Harista, моите съболезнования! Дано бързо превъзмогнете мъката!

Савова, Всеки има право разбира се, просто начина по който ни казваш звучи Горделиво. Не мисля, че трябва някой да се обижда. Аз даже реших да провверя колко по-късно залязва слънцето в Англия : е, да вярно след 20мин след българското Simple Smile
В Бг обаче хората сме свикнали да общуваме по кварталите, градинките, парковете, да се събираме. А англичаните са други хора. Като се приберете в Бг лятото ще ни кажеш дали заспива пак детето ти в 7-8.
Добронамерено да бъде всичко Simple Smile

# 427
Сега пък горделиво хахах. Все едно да ви кажа същото като казвате, че децата ви ползват гърне, а моя не иска да го погледне.
И докато аз си ходя в Бг за няколко месеца и имам представа как е там, а ти нямаш никаква представа какво е тук. Simple Smile
Децата са си деца, независимо дали в Бг или Англия. И тук киснат по паркове и площадки и тук някои си лягат рано, а други късно. И тук някои майки ходят на работа, а други не.
Миналата година бяхме в Бг 5 месеца...

# 428
G.Savova ти сериозно ли ? Опитваш се да убедиш 10 човека с едно и също мнение, че не сме прави ?!?

Harista съболезнования ! 🖤 Вярвам, че близките ни гледат отгоре ☺

# 429
Кое в написаното в последния ми пост беше назидателно или горделиво?
Знам, че Бг е на последно място в Европа по четене с разбиране, но чак толкова ...

# 430
  • Пловдив
Честно казано нищо не видях в поста на Savova, което да е наставническо, нито пък да сравнява Англия и България. От всичко, което написа разбрах, че детето и си ляга в 19:00 още по светло 😀
Между другото не знам какво пише в Гугъл, но като живеех в Белгия точно юни месец в 22:30 още беше светло , едно такова като сумрак, ама все едно е още 20:00 часа. Сигурно и в Англия е същото.

Harista , моите съболезнования !

# 431
В 7 ме дърпа да ходим в спалнята, но не му давам да ляга толкова рано защото ще се събуди рано. Ляга си към 8.30. Винаги е бил поспалив.
Мисля, че по- на север слънцето залязва по- късно.
Според прогнозата на времето слънцето тук изгрява в 4.43 и залязва в 21.21. В Бг изгрява в 5.33 и залязва в 20.52.

# 432
Harista , моите съболезнования !

Сутрин става след 7 и към 8.30 вече сме на двора. До обяд сме навън. Ляга в 12 и спи до 15-16ч. Случвало се е и до 17ч., зависи колко е тичал. След 18.30ч излизаме до 21ч. Душ и в леглото.

Mysadness123, Арас последните дни яде предимно плодове и зеленчуци, овършя на баба си оранжерията. Може да изяде цял килограм домати наведнъж. Всеки ден дрехите му са в петна от домати/ягоди/череши/вишни. (Между другото пера с някакъв турски Персил и не остават петна, нищо допълнително не слагам.)

Дрешки не пазя. 

# 433
Harista, съболезнования !
Ася ми даде много хубаво съвети, прекрасна е! Тя ми е гуру, абсолютно съм й заклет фен!
Каза ми за сензорна терапия, която действа отлично при злояди деца. Звучи интересно.
Моята също обожава череши, домати, но не желае големи количества. Днес глътна костилка от череши, но я изака като че ли.
Англия не е ли с 1 час назад, когато тук е 21 ч, там е 20 ч ? Хихи, моята по английско време заспива тъкмо рано рано, 21.30.
Тая вечер заспа чак в 23.20, ужасно късно, но е спала до 18.20 ( опуших я)

# 434
Дамммм и по Ню ЙОРК- ско време си ляга още на обед Wink.

Общи условия

Активация на акаунт