Кукундрела яйцата буйдисва и на сички гледа да уйдисва!

• 20 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • загубено

Добри,изглежда ориенталско Grinning  готино е.
Аладин навърта ли се наоколо Joy

# 106
Хюльо ви! Мойту дребно вчера се върна от зелено училище. Едва довлече багажа - в торби за боклук освен в сака. Не можал да го събере. Загубил си зарядното......напрауууу...неъм нерви!

# 107
  • загубено
Соучи, важно е да си е изкарал добре . Следващият път с максимално малко багаж и джунджурии.
Моят тази година ходи на две екскурзии в чужбина и давах инструкции как се подрежда багаж. Не загуби нищо,но пък ги беше мятал в куфарът от сигурно 5 метра със салто Joy идея си нямам как ги е омотал така Joy Ще се научи не се ядосвай.

Joy Joy

# 108
Той ич не беше с много багаж, ама като е на топка всичко, не мож да съ събере о сака.....търсил торби, госпожата му носи една торба, щял да си загуби цялата раница някъде, зарядното го няма (вироятно забравено в хотела....).....абе, цирк Буш ряпа да яде!!! Иначе - познай, купил си дървена свирка, е те такваз.... Rolling Eyes

Ходили някъде си и продавали разни буклучаци, вкл. и пуканки за 7 лв. (шок). Другите казали, че им е скъпо и няма да си купуват, ама нашият нали е богат, си купил.....
Пратих го с 25 лв. джобни да си купи нещо за спомен, нашия - пуканки за 7 лв.

# 109
  • тук, на мястото си
Соулчи, не са идосвъй, той пукънкити за теби ги е купил - ша ги заповниш.

# 110
Честит Имен ден на Нерка и на малкуту Нерче, а и на всички други цветя и дръвчета в темата!!!

# 111
  • загубено
Благодаря Соучу Kissing Heart
Честит празник на всички празнуващи !

Аре да пучерпя.

# 112
Е, ноу ти малка чашата, бре! Отпусни малку повече....!!!!

Жива и здрава да си! Wink

# 113
  • тук, на мястото си
Нерко, сига видох чи си иминница.
Честита да си ! И на дъщеричката ти  честито!
Живи и здрави да сте!

# 114
  • Countryside
Морген! Кофиту!

Аууу, Нерчи, чиститу ти имин ден! И на чедуту тоже! Малку на патеричка, ма ти ша ми прустиш, нали?

Соулчи, бъди над нищата, пуканки за 7лв си е далавера, виж другите скръндзи не са си купили, пък твоя юнак си е зел Joy не е хубаво човек да се скръндзей за душата Wink

# 115
  • загубено
Ваканция оле— оле.....
Не че не кукнала в 7,но поне не тичаме рано сутрин.

Букетче, благодаря за пожеланията и за кофиту Kissing Heart

Ай на разходка.

# 116
Туй великденсктата ви ваканцийя ли е? Айде да си починете днеска..... аз днес съм супер смотана - първо, снощи забрайх да заявя на детту купони за обяд, после сутринта забрайх да му дам една декларация и накрая, но не и по важност си забрай компютъра о къщи и додох на работа на гости. Напрайх си кафе иначе, кат да съм си наредила сичку....Абееее......не ми е ден!

# 117
  • загубено
Великденската е Соучи,1 седмица преди 1 след и се връщат в училище. После до 16.06.

Има такива дни,кат тръгни та тича направо. Пий си кофиту,работата не е заяк,няя избяга.
Вчера 20 градуса днес 13. Ладно,прашно пак пясък. Сигур у Сахара няма толкуз колкото на моя балкон Joy няма да го мета,чакам да натрупа качествено и вадя басейна Joy

# 118
Ваййй, Нерку, вий голяма вакация - на наште е саму петъка и понеделника. И толкоз!

Аз компутара ща не ща се върнах да си го земя. Добре, че съм на 5 мин с бубуто от нас до офиса.

Тук е страшен студ. Днес съм със зимното яке.....

# 119
  • загубено
За ден—два го дават тъй,после пак заропля.

Каза ти,че ти е кофти ден. Но недей тъй с лошу Joy

Общи условия

Активация на акаунт