Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 841
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А кой е създателят на сайта?

Тук може да се прочете повече за създателите на платформата

https://uchi.bg/%D0%B4-%D1%80-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0% … 0%BD%D0%B8%D1%8F/

Предполагам, че скоро ще качат и информация за себе си и на сайта.

Edit: има курсове на български за пук, 1 и 2 клас по математика и пук и 1 клас бел

# 211
Видях, че има хубави неща.

# 212
И аз. За пук и за 1-ви клас, са чудесни

# 213
Някой знае ли кога ще започнат курсовете в СМГ?

# 214
Здравейте, може ли да попитам за лични впечатления и мнения за школа с възможност за он лайн обучение - първи клас.
Благодаря.

ПЧМГ - Райна Алашка, мисля че само онлайн провежда курсовете.

# 215
  • София
Здравейте, бихте ли препоръчали курсове по математика за дете,което ще е 1-ми клас?
Гледах в ПЧМГ,но там няма свободни места.

# 216
  • при него
Може ли линк за това ПЧМГ, за което говорите. Търся онлайн курсове за второкласник. Търсих с гугъл, но ми излизат много резултати и нещо не мога да се оправя.

# 217
Здравейте, бихте ли препоръчали курсове по математика за дете,което ще е 1-ми клас?
Гледах в ПЧМГ,но там няма свободни места.
https://zabavnamatematika.com/

# 218
Сори, ама мнението ми за горното място е  - meh.

# 219
  • при него
Силан, благодаря много!

# 220
Сори, ама мнението ми за горното място е  - meh.
Не разбирам какво означава meh, но това е място, на което чрез забавления децата да разберат основните принципи на математиката, напълно достатъчно за дете 1 клас.

# 221
  • София
Може ли линк за това ПЧМГ, за което говорите. Търся онлайн курсове за второкласник. Търсих с гугъл, но ми излизат много резултати и нещо не мога да се оправя.

Да,разбира се. Това линка:

https://parvamatematicheska.com/kursove/matematika-1-do-7-klas/

# 222
  • София
Добри ли са курсовоте към ПЧМГ и на какво наблягат там? Задачи за подготовка за състезания или по-скоро ги готвят за бъдещо кандидатстване при тях?

# 223
  • при него
Аз много търсих за моя второкласник и съм ви много благодарна тук, за насоките и линковете. За нас беше важно курсовете да са точно в неделя, не в който и да е друг ден от седмицата, търсех и локация в нашия квартал или близо. И изведнъж се оказах с много малко възможности, а там където график и условия ме устройваха, вече нямаше места. Та препоръчвам, който сериозно е решил и търси, да се забърза, за да може да намери място.
И по телефони звънях и ще дам два отзива. Разбира се, първо бях прегледала съответните сайтове, но имах допълнителни въпроси.
За Забавна математика, един човек по телефона, на всеки мой въпрос отговаряше с " вижте на сайта, вижте на сайта, вижте на сайта...". Обслужване на клиенти, "слаб две".....
Стигнах до easy math. Пуснах им съобщение през сайта, с въпроси, няма и 10 минути, се обади изключително любезна жена, представи се, насочи ме и ми каза, да не се притеснявам да звъня, ако има друго. Обслужване на клиенти, "отличен шест"

# 224
  • София
Добри ли са курсовоте към ПЧМГ и на какво наблягат там? Задачи за подготовка за състезания или по-скоро ги готвят за бъдещо кандидатстване при тях?

Дали са добри курсовете, не зная. Така и не успях навреме да запиша детето ми,което е първи клас тази година.
По телефона ми отговориха,че курсовете по математика за първи клас са с цел затвърждаване училищния материал плюс надграждане на знанията.
Аз точно това търсих,но се забавих със записването и сега търся друго място.
Имате ли впечатления от Сметало?

Общи условия

Активация на акаунт