Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мерси, казах й утре да пита в училище тогава, явно това е канала.... Досега не е ходила на олимпиада и не съм ориентирана Simple Smile

# 631
Резултати от КМС , провело се в ОУ “Драган Манчов”-Пловдив.
https://draganmanchov.info/

# 632
Здравейте,
Някой случайно да може да сподели отговорите на задачите от ПМС 2021 за 4 клас, понеже никъде не ги откривам.
Благодаря.

# 633
Здравейте, резултатите за класираните деца на общиснкия кръг по математика излизат ли обобщено или само ако някое училище даде официална информация?

# 634
Здравейте, резултатите за класираните деца на общиснкия кръг по математика излизат ли обобщено или само ако някое училище даде официална информация?
Предишни години РУО- София град публикуваше информация за класираните деца.

# 635
Дали Иван Салабашев излезе? За единно класиране имам предвид. Уж щеше да е последната седмица преди Коледа, което е реално сегашната седмица. Мисля, че доста се позабавиха. Не че е коййй знае какво, но 3 седмици минаха. Cry

# 636
  • Бургас
На листа със задачите пишеше след 23-ти

# 637
# 638
Честита ни нова година! Дано донесе здраве и успехи на децата ни. Че и на нас Wink

# 639
Бихте ли препоръчали сборник / помагало за 1-ви клас, с по-логически / по-различни задачи от задължителната подготовка в училище.
На курсовете в СМГ например какви помагала се ползват?
благодаря!

# 640
Бихте ли препоръчали сборник / помагало за 1-ви клас, с по-логически / по-различни задачи от задължителната подготовка в училище.
На курсовете в СМГ например какви помагала се ползват?
благодаря!

Няма курсове за 1 клас в СМГ.
Ние използваме това на изд.Бит.и техника (линк по-долу), има разнообразие и сложност от задачи https://www.bititechnika.com/ррbook/matematicheski-trenirovki-i-blitsturniri-s-elektronen-variant-po-matematika-za-1-klas.html

# 641
Аз купих двата сборника на Изи мат, но задачките са доста по-различни, специфични…Не са лесни. На някои се запъвам и аз дори, признавам…😁😁😁

# 642
Супер сте! Благодаря!

# 643
Разпечатала съм състезания от интернет, и всички ги решаваме. Имаме и сборници, караме ги паралелно;)

# 644
Здравейте,
Имам един новобрански въпрос. Дали може някой да разясни, ако училището, в което учи детето, не е организатор/координатор на кръг от състезание, как става записването? Има ли въобще право на участие?
Например, ако иска да участва в Математика без граници? Как точно трябва да се запише и може ли да се запише индивидуално? Или трябва към определено училище? Вероятно е писано назад в темите, но мненията са хиляди и за съжаление не успях да намеря  информация.

И друг въпрос за същия турнир - виждам, че е на кръгове. Задължително ли е участието в есенния, за да участваш в зимния?

Ще е много полезно, ако някъде в темата има обобщена информация за всеки математически турнир - дистанционно ли е (вкъщи, онлайн) или присъствено (в училище, на друго място) и ако е присъствено, как и къде става записването - директно чрез организатора или има под/съ-организатор в лицето на някое училище.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт