Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Децата от Пловдив в класирането на Николай Чудотворец са от Авигея. И да, в МГ, ако не натискат родителите, нищо няма да се проведе освен задължителните олимпиади. Добре, че тях провеждат и то по всичко и самите преподаватели стимулират явяването на олимпиадите, че в някои училища и на олимпиада не може да се запишеш. Не знам защо е така, защото имаше и други времена.
И може би "Димо Малешков" и "Румен Грозданов" да са били организирани от училищното настоятелство в предишни години и те да са наемали преподавателите за организацията на състезанията, това би обяснило доста неща.

# 616
И да, в Занималнята класирането си е съвсем отделно, защото деца от Пловдив има в общото класиране (не знам къде другаде се е провело), но не и тези, които са се явили в Занималнята.
He e така. Детето ми се яви в Математическа занималня на ЧХ, ХП, СМТ и присъстваше и в общото класиране на национално ниво.

# 617
  • Където морето целува небето...
И да, в Занималнята класирането си е съвсем отделно, защото деца от Пловдив има в общото класиране (не знам къде другаде се е провело), но не и тези, които са се явили в Занималнята.
He e така. Детето ми се яви в Математическа занималня на ЧХ, ХП, СМТ и присъстваше и в общото класиране на национално ниво.
Аз деца от Николай Чудотворец (явили се в МЗ Пловдив) в общото класирне не видях. Говоря конкретно за това състезание. За другите състезания не знам. Виждам, че последно имат тяхно класиране за КМС.

# 618
КМС още няма резултати от всички организатори в страната. Резултатите са частични.
За НЧ не мога да коментирам - не го следя и не участвахме в него, но за останалите гарантирам.

# 619
Здравейте, аз да попитам, каква е тази Математическа занималня? Някаква школа ли е?

# 620
Потвърждавам, защото моето дете се яви в МЗ, а го няма в националното класиране. Не зная защо е така. Ако знаех, щях да го запиша в Авигея.

# 621
Здравейте, аз да попитам, каква е тази Математическа занималня? Някаква школа ли е?
Да, школа по математика в Пловдив, която организира и част от състезанията в Пловдив.

# 622
Моят син ходи на лагер с Авигея (Пловдив) преди 3-4 години и много му хареса. На мен ми допадна отношението на госпожите - въпреки че не е при тях на занималня и даже не е от Пловдив, всичко е било чудесно. Той искаше и следващата година,  но беше ковида и пропадна организацията.

# 623
Здравейте, към миналите вече общинския кръг по математика преди години  ,ми е питането: по регламент е до 7 раб.дни...всяко училище индивидуално ли си обявява резултатите,когато е готово или изчакват да станат всички готови. И освен това, при вас как ги обявиха-на вратата на училището или ? Питам,че никой нищо не ни обяснява

# 624
  • Бургас
При нас /Бургас/ ни ги казва госпожата по математика. Нищо, никъде не се обявява - за общинския кръг.

# 625
При нас /Бургас/ ни ги казва госпожата по математика. Нищо, никъде не се обявява - за общинския кръг.
Споделете как е на областния кръг в Бургас. И при нас никой нищо не казва. Пълна мистерия.

# 626
  • Бургас
РУО Бургас публикува по някое време списък на допуснати до областен кръг. Той се провежда в ПМГ.
Резултатите от областния кръг се обявяват официано, но сега не си спомням на сайта на ПМГ ли бяха или на сайта на РУО.
Ако имате още въпроси може и на лични.

# 627
Има резултати от Коледното на явилите се в 125 СУ - София:
https://iztok-smb.com

# 628
И аз се присъединявам към питането за резултатите от олимпиадата, къде се обявяват?

# 629
При нас днес са ги съобщавали устно в училище. Не знам дали са ги залепили на вратата, тъй като се прибра сам. До колкото разбрах се обявяват в самото училище в срок от 7 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт