Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
От София.
Къде да пиша , към кого да се обърна?

Моливия и Материка са школите, които знам, че организират.

# 661
  • София
Здравейте. Детето ми е болно и няма да може да се яви на посочената дата за МБГ в училището, има ли как да се яви на друга дата с други ученици? Къде трябва да попитам. Все пак той се подготвя и малко му е тъжно, че пропуска.

Здравейте, и при нас датата в училище се оказа неудобна и го записах в Материка:
https://www.materika.bg/index.php/blog-news-3/95-news/materika-s … -mbg-2023-w-sofia

Имайте предвид обаче, че детето трябва поне 2 от състезанията да е направило на едно и също място, за да може да отиде на финал. За пролетното трябва да решите къде шансовете да се класира са му по-високи.  Wink

# 662
  • Бургас
Областните кръгове на олимпиадите са на една дата за всички.

# 663
Тук местата са свършили...
Здравейте. Детето ми е болно и няма да може да се яви на посочената дата за МБГ в училището, има ли как да се яви на друга дата с други ученици? Къде трябва да попитам. Все пак той се подготвя и малко му е тъжно, че пропуска.

Здравейте, и при нас датата в училище се оказа неудобна и го записах в Материка:
https://www.materika.bg/index.php/blog-news-3/95-news/materika-s … -mbg-2023-w-sofia

Имайте предвид обаче, че детето трябва поне 2 от състезанията да е направило на едно и също място, за да може да отиде на финал. За пролетното трябва да решите къде шансовете да се класира са му по-високи.  Wink

# 664
  • София
Тук местата са свършили...

За всички часове ли?
Говорете с тях по телефона, дали могат да предложат нещо. Ако някой се откаже или разболее да ви имат предвид...

# 665
Как може да направят областен кръг на олимпиада по време на ваканция?! Сигурно ще кажат, че ваканцията е от 1ви до 3ти, а съботата вече не е във ваканция. Говоря за 4.02, областен кръг по информатика.

# 666
Датата е утвърдена с календарния план в началото на годината.

# 667
Датата е утвърдена с календарния план в началото на годината.
Както и ваканцията. 😉 Сигурна съм, че е недоглеждане.

# 668
Всяка година има поне една, а често и повече олимпиади, чиито областни кръгове попадат във ваканция. Никой не гледа и не съобразява ваканцията с областните кръгове, те олимпиадите не са задължителни и явно и затова не го правят.

# 669
  • Където морето целува небето...
Ами сигнализирайте още докато заповедите са в проект. Има срок в който може да се пишат мнения и препоръки. Те и Математика за всеки бяха сложили в една седмица с двете НВО, но като им пишеш с време се сещат, че не са догледали и се съобразяват. Знам, че е имало писма от родители и от учители.
Извинете за спама.

# 670
Ейййй, като тръгне. И моят одеве повърна и вдигна Т. Cry(( Дано да се вземе в ръце до МБГ

# 671
  • София
Ами сигнализирайте още докато заповедите са в проект. Има срок в който може да се пишат мнения и препоръки. Те и Математика за всеки бяха сложили в една седмица с двете НВО, но като им пишеш с време се сещат, че не са догледали и се съобразяват. Знам, че е имало писма от родители и от учители.
Извинете за спама.

Аз 1,5 г.вече чакам отговор на подобно писмо, надлежно входирано в МОН и то когато календарния план беше още проект. Въобще никой в МОН не го вълнува дали дадена олимпиада съвпада с друга олимпиада или пък е по време на ваканция.

# 672
Охх объркала съм се за датата на МБГ в нашето училище, другата седмица е Simple Smile така че се надявам да оздравеем Simple Smile

# 673
  • София
Някъде или някой от вас има ли отговорите от зимния кръг на Математика без граници? Конкретно за 3 клас ми трябват.
Едит - Зима 2022, 3 клас

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 15:41 от miamim

# 674
Заповядай, това са отговорите

Някъде или някой от вас има ли отговорите от зимния кръг на Математика без граници? Конкретно за 3 клас ми трябват.
Едит - Зима 2022, 3 клас

Общи условия

Активация на акаунт