Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus

# 676
Искам да попитам Европейско кенгуру за 4 клас може ли да не се провежда в училището на детето? Има ли възможност за център или друго училище? Работите кой ги проверява в училището или се изпращат в координиращи училища? Нито искам да го държи в училището му, нито да я проверяват там. За съжаление.

# 677
В по-големите градове има алтернатива. В по-малките - само ако пътувате до друг град.

# 678
В по-големите градове има алтернатива. В по-малките - само ако пътувате до друг град.
За София е, а как се случва, защото се предават едни списъци с деца по училищата им? Например ако звънна в 107 -о и да го запиша от там дали ще стане?

# 679
  • Където морето целува небето...
Най-добре за такива въпроси звъннете в РУО. Последните дни се занимавам точно с искане за явяване на друго място и всички са много любезни и дават точно обяснение. Разбира се за състезания, които са в тяхната компетенция. ЕК е в календара на МОН и от местното РУО ще ви дадат най-точна и актуална информация.

# 680
Благодаря много.

# 681
  • София
Ще съм много благодарна ако някой ми изпрати на лично (или постне тук) отговорите от зима 2020 и зима 2021, 3 клас, МБГ.
При нас състезанието е в понеделник. Някъде дали е минало?

# 682
# 683
  • София
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 684
Еха, супер! За трети клас са събрани само, но си запазвам сайта!
Моите и двете ще са на 31-ви на МБГ. Заради грипната ваканция отместиха датите назад.
Ами, ние сме готови. И да не сме Wink) датата идва.
След като мине МБГ Зима, почваме интензивно да решаваме задачите за МБГ Пролет, и за Европейското кенгуру.
Да ви кажа честно, това Кенгуру беше трудно още като бях ученичка. Гледам, че не е станало по-лесно. Работата с него е там, че задачите, като че ли, са по-нестандартни, и изискват 2-3 степени на мислене "напред". И това, все още, не сме го усвоили с моето дете. Определено са предизвикателни тия състезания. Ще ги борим Wink))

# 685
Не са само за трети клас. Аз така дадох линка, защото за трети се търсеха.
На сайта от менюто за учители отиваш на състезания и са разпределени по класове.
Иначе на моето дете кенгуруто му е много по- лесно, а МБГ въобще не е неговото състезание . Но утре ще се яви, въпреки че не очаквам добри резултати изобщо.

# 686
Прекрасен линк, благодаря.

# 687
  • София
Да, благодарих вече и аз за линка и пак благодаря. Не го бях срещала този сайт. Много полезен.
Не сме особено готови за утре за МБГ, но каквото - такова. Ще се стягаме за българското и европейското кенгуру  доколкото можем.
Пожелавам на всички деца успех в състезанията Flowers Four Leaf Clover

# 688
Да, благодарих вече и аз за линка и пак благодаря. Не го бях срещала този сайт. Много полезен.
Не сме особено готови за утре за МБГ, но каквото - такова. Ще се стягаме за българското и европейското кенгуру  доколкото можем.
Пожелавам на всички деца успех в състезанията Flowers Four Leaf Clover
Какво е това състезание българско кенгуру? Знам за европейско, за австралийско…
Успех на МБГ!

# 689
  • София
Буквално от сайта:

Състезание „Българско кенгуру“ за ученици 1 – 7 клас, организирано от 5 ОУ „Иван Вазов“, София и Сдружение „Европейско кенгуру“
Датата е 11 февруари. Явно се провежда само в София. Попълва се декларация и има записване, което вече направихме.

Общи условия

Активация на акаунт