STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 36 710
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Инквизиторите са в голямата си част падуани, които са вербувани да служат на тъмната страна. Някои са били измъчвани, други са били склонявани и принуждавани да станат ловци на джедаи и сензитивни деца. Главният инквизитор е пазител от храма на Куросант.

# 106
  • София
Еее, днес вече крещях от кеф, жалко, че няма как тая емоция да се сподели с други маниаци, на кино например....щеше да е велико.

# 107
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И на мен ми хареса третия епизод.
Вейдър с гласа на Джеймс Ърл Джоунс и страхотната
игра на Хейдън. Сега напълно разбрах защо галактическото
население се плаши така от Вейдър Satisfied. Представиха го като супер злодей,
смазва и унижощава всичко по пътя си. Фигурата му, костюма, мощта,
която излъчва, заплахата да те прекърши само с едно махване на ръката......
Много добре, доволна съм от видяното досега.
Някой забеляза ли, когато ходеха по пътя Оби Уан и Лея, Оби Уан видя
в далечината фигура на джедай облечен в тъмно кафяво, това Анакин ли
беше дето му се привидя?

# 108
Jess, мисля, че точно Анакин видя, докато вървяха на полето.
Имам чувството, че Оби Уан си беше изградил защита, която му падна при спасяването на Лея и оътам нататък на Дарт Вейдър му беше лесно да го усеща като присъствие.

# 109
  • Somewhere far away
Еее, днес вече крещях от кеф, жалко, че няма как тая емоция да се сподели с други маниаци, на кино например....щеше да е велико.
Е нали затова сме се събрали тук, за да споделяме ентусиазма си ! Simple Smile Heartbeat

ТОку що изгледах и аз трети епизод. Все по -добре! направо не мога да повярвам как може да има хора, които да не го харесват /четох такива големи глупости в един друг форум, че още ме държи и още съм ядосана/!

ДА. Направо настръхнах! Началните кадри, както и всяка сцена
Скрит текст:
с Вейдър бяха просто ВЕЛИКИ!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 23:04 от Deathcrush

# 110
  • София
Може ли да помоля тези, които гледат сериите веднага след излизането да слагат коментарите по сюжета в ск ит текст. Знам, че вълнението е голямо, но не разваляйте това на хората, които нямат възможност да гледат още първия ден.

# 111
Гледам сега, много ми харесва как Оби Уан избива трупътите, без да му мигне окото. Сто пъти съм писала, че мразя лигльовците Wink
Когато животът на някой от персонажите е в опасност, всички средства за самозащита са позволени.

П.п. готина снимка:

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 13:44 от pppqqq

# 112
Гледам сега, много ми харесва как Оби Уан избива трупътите, без да му мигне окото. Сто пъти съм писала, че мразя лигльовците Wink
Когато животът на някой от персонажите е в опасност, всички средства за самозащита са позволени.

П.п. готина снимка:

интересно какви ще са им отношенията в новия сезон, говори се, че Бо ще е антагонист, ама да видим...тя е доста сложен образ и постоянно сменя страните...както беше терорист от Death watch, така се събра после с Асока, сега какви ще ги измъти пак Satisfied

# 113
  • София
Вчера Педро е казал, че може би му е време да им деца и резултатът е десетки почитателки, които са готови да се жертват и да му родят едно бебе.
Четох, че Бо ще бъде от тъмната страна този път и сериозно ще се бори за трона на Мандалор.

# 114
След като изгледах епизод 3 ми се появи съмнението, че Рива не е това което е. Нещо като двоен агент, ама не точно, скрита лимонка, ама с 1 наум. Според мен тя се натяга и се стреми към позиция близка до Дарт Вейдър, за да има възможност да отмъсти за малките падуанчета изклани от новия ситски лорд. Не я харесвам като образ, не харесвам изпълнението на актрисата, но смятам, че тя ще е голямата изненада в този проект и може би тя ще палне фитила на бунта и или ще изгори, или ще се влее в него и затова не е сред инквизиторите в сериала бунтовниците.

# 115
  • Somewhere far away
Сезон 2 потвърден!

Малко по -подробно тук ->

https://makingstarwars.net/2022/06/exclusive-obi-wan-kenobi-seas … -of-reva-revised/

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 17:36 от Deathcrush

# 116
  • София
ГОРЕЩИ НОВИНИ
--> спокойно, няма важни спойлери <--

1) Сезон 2 на Оби-Уан се разработва след рекордния за Дисни+ оупънинг на шоуто. Шоуто трябваше да е само 1 сезон, но сега са решили да разширят историята, защото има много за разказване...

2) Краят на сезон 1 променен/пренаписан/презаснет или краят е изтрит...
По-скоро последното, не знам точно, но краят какъвто и да е бил е променен! Аз не знам какво точно е трябвало да стане накрая, защото се пазя от подобни лийкове (знам къде да кликна и да прочета, но ще го направя чак след като изгледам последния шести епизод), но е нещо свързано с Рива. Значи след масовото неодобрение на образа на Рива, от ЛукасФилм са направили реорганизация и явно са и свили гемиите образно казано. Наблегнали са повече на Оби-Уан, защото шоуто все пак не е за Рива, а за Оби-Уан. Или са се уплашили нещо от потенциален фенски хейт, не знам точно. НО като цяло това са отлични новини.

3) Великият инквизитор е добре, не било кой знае каква тайна и не очаквали такава реакция. Героят ще се появи и то скоро още в този сезон.

Simple Smile

# 117
Надявам се да не продължат до безкрай историята на Лея, а да измислят нещо друго.

Всъщност, това първоначално е трябвало да бъде филм от 2-3 часа. Не е хубаво да се прекалява с разтягането.

# 118
  • Somewhere far away
Ами при едно 99% от сериалите е така. като има висок рейтинг и като цяло се приема добре , значи е почти сигурно, че ще има втори сезон.  Simple Smile
За съжаление бизнеса играе голяма роля колкото и ние да не искаме да е така.

# 119
Има сериали, които са с предвиден брой сезони и създателите им не са се стремили да доят успеха им - те са и най-добрите. Примерно Дарк.

Общи условия

Активация на акаунт