Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Имам Куатре в оригинал и във версията на Заг. И в двата варианта не ми изветрява бързо. При положение, че фъскам по два пъти..не повече.
И др. път съм писала, че е много сполучлива имитацията, и все пак оригинала е по-изпипан и по-траен, поне при мен.

# 241
  • BG-DE
И при мен Quatre в оригинал е доста траен, ако сте се пръснали веднага след получаването е възможно да ви се е видял нетраен, дайте му малко време да си "почине" и го пробвайте пак след ден примерно.

# 242
  • Бургас
Не нося вече Quatre, но по времето, когато го носих беше супер траен.Bottega Veneta Knot е негов двойник след 10-на минути при мен.И двата парфюма са много елегантни.

# 243
Не го пробвах веднага. Преди няколко дена дойде пратката. Ще видя как ще е в по-топло, знам ли го 🤷🏻♀ А може и просто аз да го гълтам. За пръв път ми се случва. Обикновено парфюмите доста траят върху мен, а и доста излъчват. Аз пръскам само на кожа

# 244
Имам Бушерона в оригинал и версията на Заг.Едно към едно са като трайност и изпълнение.

# 245
Здравейте момичета. Дали някаде онлайн има номерацията на Le Parfum?

# 246
Здравейте, в по- стари теми пише, че Парфен имат имитация на This is her на Zadig and voltaire, но не мога да намеря номер, сайта също. Някакви идеи? И траен ли е от парфен?
Заг имат ли го?

# 247
K.D.00, не знам за Парфен и Заг, но Зара имат имитация на This is her- при тях името е Fields at Nightfall, доколкото съм чела е сполучлива( и трайна, аз съм го пробвала, но не е моето нещо този парфюм, идва ми too much🙂).

# 248
  • София
Здравейте момичета. Дали някаде онлайн има номерацията на Le Parfum?

Имам ги номерациите. Ако искате дайте имейл, за да ви ги пратя

# 249
Здравейте, в по- стари теми пише, че Парфен имат имитация на This is her на Zadig and voltaire, но не мога да намеря номер, сайта също.
914 е номера на Парфен, първа страница, първи пост има ПАРФЮМНИ АНАЛОЗИ, цъкате и проверявате Simple Smile отнема по-малко време отколкото да го напишете и публикувате Wink

# 250
Здравейте, в по- стари теми пише, че Парфен имат имитация на This is her на Zadig and voltaire, но не мога да намеря номер, сайта също.
914 е номера на Парфен, първа страница, първи пост има ПАРФЮМНИ АНАЛОЗИ, цъкате и проверявате Simple Smile отнема по-малко време отколкото да го напишете и публикувате Wink
Във въпроса си съм написала, че съм търсила. Тоест и в сайта на парфен и във форума в дългият списък и не съм успяла да открия. И наистина не ми излиза в сайта:

# 251
  • Стара Загора
Относно This is her на Парфен....имам наливен.
При мен е траен. И ми беше любим за зимата.
 Някой писа за версията на Мартинез, че е добра и ще я пробвам задължително.

# 252
Да добра е, ама много е добра❤❤❤!

# 253
  • обл. Шумен
Boucheron quatre имам на Заг и от безплатните мостри на Парфен. На Заг е по-траен. Вторият, след като си навра носа на китката  след 30 мин., никакъв го няма.

# 254
  • София
Фрау, така са и при мен както ги описваш. Два пъти давах шанс на Прасковата, но не става. И моята Императрица е на Рефан, но е трайна, много си я харесвам за лятото.
Може ли да споделите в Императрицата усещате ли нещо кисело? Във Фрагрантика пишат така, но мисля, че вашата инфо ще е по-достоверна.

Общи условия

Активация на акаунт